Bouzov

Bouzov Zdroj: Metr2 reality

Bouzov
Bouzov
Bouzov
Bouzov
Bouzov
15
Fotogalerie

Nedostatek rodinných domů v Olomouci a jejím okolí?

 Je Olomoucko vaší srdcovkou? Čím blíž k hanácké metropoli bude stát váš rodinný dům, tím lépe? Ceny nemovitostí neklesají, spíše naopak. Neotálejte proto s nákupem, a pokud to jde, tak chytře investujte. Největším prodejcem novostaveb v Olomouckém regionu je Metr2 reality. Z jeho široké nabídky vám představíme 3 zajímavé projekty: Královská louka Bouzov, Rodinné domy Přáslavice a novostavbu v Olomouci na ulici Trocnovská. Jako první se podívejme na projekt s exkluzivním výhledem na známý stejnojmenný hrad.

Královská louka Bouzov

30 km vzdušnou čarou od Olomouce se nachází atraktivní lokalita v zalesněné krajině Litovelského mikroregionu. Netradiční projekt Královská louka Bouzov bude po dostavbě zahrnovat 23 atypických rodinných sídel. Architektura vychází z tradičních venkovských domů typických pro celou Evropu. Rezidence poskytují krásné výhledy a průhledy do okolní krajiny, které dominuje hrad Bouzov. Přesto rezidence působí dojmem dostatečně introvertních a bezpečných staveb, které svým majitelům zajistí patřičné soukromí a komfort. Slibujeme vám, že pohádkový výhled na hrad Bouzov si zamilujete. Na výběr máte možnost koupě pozemku a domu, nebo koupi samostatného pozemku. Prodej je již spuštěn a první krásný pozemek s domem je úspěšně prodán. V momentě, kdy se na tomto místě nadechnete, posadíte se na terase, tak už nebudete chtít bydlet jinde. Pokud jste po přečtení celí nedočkaví, využijte mimořádnou příležitost zajít na prohlídku téměř dokončeného vzorového domu. Na nic nečekejte, vyberte si pozemek s hradem na dlani s Metr2 reality a užijte si pohádkové Vánoce.

BouzovBouzov | Metr2 reality

Rodinné domy v Přáslavicích

Projekt Rodinné domy Přáslavice nabízí moderní převážně řadové rodinné domy. Najdete je v klidné lokalitě v obci Přáslavice, která leží severovýchodně od Olomouce. Jedná se o první obec ve směru Olomouc – Lipník nad Bečvou. Díky dálnici D35 je metropole Olomouc vzdálená jen 6 minut a k dálničnímu přivaděči je to pouhé 2 minuty. Projekt Rodinné domy Přáslavice zahrnuje 10 řadových domů a 2 dvojdomy. Dispozice nemovitostí je 5+kk. Přáslavicemi vede cyklostezka, která spojuje obce Velký Újezd a Daskabát. Pokud hledáte moderní, rodinné a příjemné bydlení v těsné blízkosti Olomouce, jsou pro vás Přáslavice jasnou volbou! Nenechte si tuto atraktivní nabídku utéct. V nabídce jsou poslední 2 volné domy. Přesvědčte se sami  prohlídkou vzorového domu a nadělte si pod stromeček radost z nového domova!

Rodinné domy v PřáslavicíchRodinné domy v Přáslavicích | Metr2 reality

Nebo chcete krásnou novostavbu přímo v Olomouci?

Pro Metr2 reality to není žádný problém. Nepochybujeme, že vám do oka padne atraktivní novostavba na ulici Trocnovská v městské části Olomouc – Hodolany. Dispozice domu je 5+1 s celkovou užitnou plochou 188 m2 a pozemku o celkové výměře 436 m2. Dominantou přízemí je velkorysý obytný prostor s jídelnou o výměře 51 m2. Tato část domu je fantasticky prosvětlená díky velkoformátovým proskleným plochám se vstupem na terasu a zahradu. V druhém nadzemním patře mimo jiné najdete hlavní ložnici s koupelnou a praktickou šatnou, pracovnu a 2 dětské pokoje, přičemž jeden disponuje vlastním balkonem. Vedle parkování v garáži je k dispozici parkování na vlastním pozemku před domem. Více o moderní novostavbě na ulici Trocnovská najdete v nabídce Metr2 reality.

Vila na ulici TrocnovskáVila na ulici Trocnovská | Metr2 reality

Ceny pozemků a novostaveb s největší pravděpodobností neklesnou…

… spíše naopak. Taková je teď drsná realita na trhu, bohužel. Ale je to přirozený vývoj tržní ekonomiky.  Proto příliš dlouho neotálejte a rozumně své finance zhodnocujte. Nenechte si utéct atraktivní, rezidenční, ale i investorsky zajímavé nemovitosti, které jsou nejistější investicí v této době. Celým složitým procesem získání vašeho nového domova vás provede stálice na trhu, realitní kancelář Metr2 reality, která se již od roku 2006 zaměřuje přímo na celý Olomoucký kraj. Metr2 reality má pro vás NOVÉ BYDLENÍ!

Profesionálové z Metr2 reality pro vás mají nově bydlení!Profesionálové z Metr2 reality pro vás mají nově bydlení! | Metr2 reality