Zprávy

Zpět na článek

Big Boss: Odkud přišel český boháč?

31 komentářů

deadwood
jeden takový primitiv v teplácích a velkém mercedesu co se k nám přistěhoval mě dlouhodobě šikanuje, jeho hlavním výdělkem je lichva a prosazuje heslo,že hnojaře jako jsem já je potřeba vymýtit. Jeho tlak vůči naší rodině se začal stupňovat poté co se dostal do obecního zastupitelstva s nejmenším počtem hlasu, ale na velmi dobrém volitelném místě. Což pochopitelně umožňuje náš špatný volební systém,který jasně nahrává korupci. Přesně tenhle typ lidí smrdí korupcí a dokáže si zaplatit i místo na kandidátce a volí ho jeho přisluhovači,kteří se přistěhovali stejně jako on, kteří nejsou tak bohatí,ale mnohdy pracují ve státní sféře.
x000x
Fakt výživný, skoro jsem to nezvládl dočíst do konce
panna
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
panna
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
michachal
http­://www­.novin­ky.cz­/kri­mi/229­231-pirat-trpisovsky-ma-zpet-svuj-mercedes-a-stale-neni-stihan.html
Samozřejmě neházím všechny do jednoho pytle, taky znám pár dobrých bohatých. Jen jsem však chtěl upozornit, že většina těch namachrovanců, co k tomu přišli záhy, nás tady snaží řídit a ukazuje se, no, ..jako pravý český buran
torinese
se můžete stát poctivě maximálně multimilionářem. Od převratu se nikdo (vyjma lidí vrátivších se z exilu) nemohl dopracovat legálním způsobem k miliardovým majetkům. Ať už se podíváte na kohokoliv z českých miliardářů, všude čpí pořád nepříjemný odér pochybných privatizací. Na západ od nás se miliardářská impéria často budují po generace, u nás k tomu stačí evidentně správné konexe s politiky, masivní státní zakázky, privatizace fabrik, dolů a pozemků za pár šupů...
bluesfan
Stačilo by aby prošel zákon o prokazování majetku a bylo by o milion milionářů míň. Ve svetě to funguje.
el.mimo
Netušil jsem, že jste schopen tak perfektní sebekritiky, placírko. Chválím!
placirkabodlo
vsechno?
nuda nuda nuda trapas a zase nuda
el.mimo
I jako *** jsem na tom o poznání lépe než vy, placírko, dementní synku opičáka s jedním varletem a šestákové ***.