Komentáře
Zpět na článek
Nedůsledná sebekritika pana Vondry budí vášně. Havlovo Odcházení jakbysmet
3 komentáře
vonrammstein
0
No-já toho Justa četl taky, a řekl bych, že má BD v zásadě pravdu, i když pár zajímavých myšlenek se tam objevilo. Rejžka jsem nečetl a nečtu ho nikdy. Do smrti mi stačil po jedné premiéře v Činoherním klubu. Poté, co všechny pozurážel a všichni si odsedli, začal si povídat sám se sebou-dost nahlas-, posléze se skleničkou chlastu, ještě víc nahlas...názor toho pána pro mě nemá žádnou váhu. Automaticky předpokládám, že při jeho formulování nebyl při vědomí.
Přejít do diskuze
placirkabodlo
ja uz se tady u toho bavim, jako tehda, kdyz vankovi otiskli na narozeniny gratulaci i s fotkou v RUDEM PRAVU, a takovi jako jandak a podobni zaslouzili kadrovaci, kdyz si tam v tom jejich pravu cetli, jak vcera bylo lepe nez zitra, si nejakeho havla ani nevsimli
ted dela jandak nejedleho jak ze zurnalu
no nic, du valet sudy
a jeste panu dolezalovi - bohumile bohumile *** se nerika, i kdyz jde jenom o odposlech
vse dobre, hlavne kacer
ted dela jandak nejedleho jak ze zurnalu
no nic, du valet sudy
a jeste panu dolezalovi - bohumile bohumile *** se nerika, i kdyz jde jenom o odposlech
vse dobre, hlavne kacer
muhlhaus
Proč by probůh nemohl kritik kritizovat nejen umělce, ale i jiné kritiky? Právě proto, že tady není žádný komunismus a žádná cenzura? Co je na polemice s blbou a povrchní kritikou skandálního? Nemá spíš autor chuť sám "zavřít hubu" všem "pravdoláskařům" (jak by vyplývalo z částečného souhlasu s Jandákovými žvásty - viz včerejší článek)?