Komentáře
zajda61
0
české odbory jsou banda vyžranejch, rudejch šmejdů,.... pokud bude nějakej rudej blb blokovat silnici,.. pendrekem přes palici a do lochu,....
Přejít do diskuze
212809
Whitebeard má zřejmě velkej mozek malej a malej skoro žádnej, takže je těžké mu něco vysvětlovat.
sendyman
Jak jste "starej" (narážím na Váš nick, možná to není pravda ), tak jste prostoduchej.
Prostudujte si Listinu ještě jednou, možná hned zpočátku narazíte na 3/3: "Nikomu nesmí být způsobena újma na právech pro uplatňování jeho základních práv a svobod."
Moje svoboda je v pondělí cestovat po Praze kam musím, nebo se mi zachce: za prací, do bordelu, na pivo...
Tuto svobodu mi údajně chtějí jacísi horníci (proč? Je to stávka dopraváků, ne? A bez nich se obejdu.) odepřít stavěním jakýchsi zátarasů v ulicích.
Tak jak je to s těmi mravy?
Prostudujte si Listinu ještě jednou, možná hned zpočátku narazíte na 3/3: "Nikomu nesmí být způsobena újma na právech pro uplatňování jeho základních práv a svobod."
Moje svoboda je v pondělí cestovat po Praze kam musím, nebo se mi zachce: za prací, do bordelu, na pivo...
Tuto svobodu mi údajně chtějí jacísi horníci (proč? Je to stávka dopraváků, ne? A bez nich se obejdu.) odepřít stavěním jakýchsi zátarasů v ulicích.
Tak jak je to s těmi mravy?
babacz
Mockrat dekuju, ze nam blokujete pristup do prace a uz se nemuzu dockat predcasnych voleb a pana Ratha jako ministra zdravotnictvi, pana Jandaka jako ministra kultury atd., za zady jim bude funet Ransdorf s Dolejsem. Kdo chce kam....
whitebeard
a mkdo je živí?..jen odboráři svými příspěvky..stát a zaměstnavatelé na odbory nedávají ani halíř..nebo mi snad něco uniklo a Ty máš jiné poznatky?
whitebeard
hmm, zajímavý výkřik, ale nějak mi nedochází, co si pžedstavuješ pod pojmem "politika"..jak odbory zasahují do zahraniční politiky?..jak zasahují do obrany či školství?..pokud jsem si všiml, jde jim jen o jejich práva na spokojený život..při splnění všech povinností vůči státu..každý člověk má v Listině práv a svobod zaručeno právo na občanskou neposlušnost, pokud jeho představitelé porušují dobré mravy..myslíš, že ti korytáři ve vládě, parlamentu, senátu a na hradě se řídí dobrými mravy?..asi těžko, to by nekradli ...a pakovat můžeš, pokud i Ty k těm zlodějům paqtříš..jinak to ukazuje jen na Tvou duševní pubertu
whitebeard
na rozdíl od tebe se živí sami..a své odbory..neboj, z Tvé kapsy na odbory nejde ani koruna, ťuňťo
pismenacislice
Dokud jste si mysleli, že žijeme v demokratickém státě, tak se pletete. Pokud si zvolíte politickou stranu, která se dostane do vlády, tak se neradujte, váš voličský hlas bude neutralizován koaličním kompromisem. A když se vám poštěstí to, že si vaše strana vybojuje nějaké prvky z programu, který jste volil, tak vám je to stejně k ničemu, protože v ČR mají vetší váhu nevolené orgány a organizace, jako je například Ústavní soud a odbory. ÚS může kdykoli zrušit rozhodnutí volených zástupců. A odbory evidentně žijí v iluzi, že mají právo dělat politiku. A k tomu tady máme celou řádku neziskových organizací, které mají právo zdržovat každý projekt, který se jim znelíbí.
Fuck off odborům a všem dalším šmejdům, kteří se zaklínají mým dobrem, aniž by se mě ptali na názor.
Fuck off odborům a všem dalším šmejdům, kteří se zaklínají mým dobrem, aniž by se mě ptali na názor.