Historie
Zpět na článek
Jak se v Moskvě udržuje Leninova mrtvola. Na Krasinovy plány s oživením nedošlo. Zatím…
3 komentáře
Uživatel_5236112
8
Leninovy pozůstatky se neliší nijak od voskových figurin, takže vzniká dojem, že to není tělo balzamovaného umrlce, ale umělý výtvor. Pohled a uctívání jsou naprosto nekulturní a necivilizované zbytky bolševismu, nepatřící do evropského civilizačního okruhu. Je to pokus o náhradu Boha, ale výsledek je spíše komický, než úctyhodný. V r. 1976 měl V.I.L. přikryté nohy dekou (do půl pasu), neb se mu údajně nohy rozpadaly. Z řady ve frontě čekajících cizinců na vstup k tomuto "světci" byl vyveden jeden Čech, u kterého ruská stráž zabavila nožíček "rybičku", aby nedejLenin Lenina někdo nepoškodil, nebo si neodkrojil jeho kousek na památku. Jsem ráda, že jsem Češka a Evropanka.
Přejít do diskuze
Novák Vladislav
@Uživatel_5236112
Když balzamovali Gottwalda, vedli celý proces sovětští vědci. Po revoluci jsem někde četl vyprávění, že jeden český patolog odhalil, že u Gottwaldovy mumie začíná hnilobný proces. Řekl to poradcům ze SSSR, kteří to pochopitelně také zaznamenali a ti když si mysleli, že je nikdo neslyší, si mezi sebou rusky řekli "kak Lenin."
Když balzamovali Gottwalda, vedli celý proces sovětští vědci. Po revoluci jsem někde četl vyprávění, že jeden český patolog odhalil, že u Gottwaldovy mumie začíná hnilobný proces. Řekl to poradcům ze SSSR, kteří to pochopitelně také zaznamenali a ti když si mysleli, že je nikdo neslyší, si mezi sebou rusky řekli "kak Lenin."