Prostor X

Zpět na článek

Starostům věřím, dozimetr vyřešili. TOP 09 mi nabízela kandidovat za ně, říká Nerudová

19 komentářů

lug70
Nějak jsem si nevšiml, že by "Dozimetr" byl vyřešen. Já bych to napsal jinak "zameten". V jiných zemích už jen pouhé podezření, že je ministr vnitra nějak zapleten do kauzy organizovaného zločinu bylo na odstoupení nebo i pád vlády. Tady, jako by se nechumelilo. Organizovaný zločin tu zřejmě má všechno pevně v rukou. A to ještě nám je drze nabízena, jako kandidát do europarlamentu "mladá a pohledná" blondýna, která má taky nevyřešený škraloup s prodejem diplomů pod rukou. Ti se škraloupem asi jsou ideální loutky, u kterých je jisté, že neuhnou a budou skákat jak loutkovodiči pískají.
Josef Galaciny
Vysvětlení dozimetru? Asi tak jako ona vysvětlila prodej diplomů. A kandidovat může za koho chce, pořád bude nevolitelná.
Frank51482
Jaká musí být úroveň vysokoškoláků, když je učí někdo jako je blbá zubatá Čapuše? Ta umí jenom čachrovat s diplomy, ale jinak je tupá jako pata. Ona, jako další profesoři, jsou důkazem toho, že u nás může mít takový titul opravdu kdejaký blbec. A navíc ona není mladá, ani pohledná, ale navíc blbá. Viděl jsem ji v několika diskuzích a jestli se taková kopyta dostanou do Bruselu ta pánbůh s námi.
Uživatel_5734171
Je to jednoduché, jak facka. Lidé mají právo volit a být volen. Nerudová někam kandiduje, její právo. Voliči ji buď zvolí, nebo nezvolí. Jejich právo. Já opravdu nechápu, proč pořád někdo tento jednoduchoučký "problém" řeší. Já tu paní volit nebudu, ale je mi zcela lhostejné, že někdo jiný ji volit bude. Stejně jako je mi lhostejné, že někdo bude volit Konečnou nebo Dostálovou. Druhá věc je, konfrontovat tyto kandidáty s jejich názory, s jejich profesním životem atd. To je naprosto v pořádku a přesně to by měla být i role médií. Poskytnout tím čtenářům či divákům relevantní informace pro jejich volbu. Většina médií tohle bohužel nezvládá, ale to není přeci problém těch kandidátů. Je to stejné, jako bychom nadávali za tragický výkon komentátora fotbalistům na hřišti. Potíž je v tom, že značná část voličů je hloupá nebo líná. Buď si žádné programy a informace o kandidátech neopatří, nebo k volbách vůbec nejdou a ještě jsou na to z nějakého záhadného důvodu hrdí. V mém oblíbeném seriálu Jistě pane ministře říká tajemník Bernard:"Ale voliči mají přeci právo všechno vědět!". "Ne, Bernarde", odpoví mu sir Humprey,"voliči mají právo na všechno kašlat!"..
Jana M
Jistě i ona se stejně tak vypořádala se svojí kauzou na univerzitě, leží zametena pod kobercem a hurá do EP, s čím by nás tam asi mohla překvapít
Martin Tomeš
Ta mladá krásná blondýna kseftovala taky takže má pro zlodejinu pochopení je nevolitelna.
Jitka Michalíková
Jak může věřit starostům,že vyřešili Dezimetr, když se ještě ani řešit nezačal a Rakušan jen stále mlži veškeré stopy. Odvolává šéfy policie a jiné,jen aby zahladil stopy Ještě se s Dezimetrem neděje absolutně nic a dokud bude Rakušan ministrem vnitra ani nebude.Pani Nerudová nejspíš nic nevidí a neslyší.
jerryx
@Uživatel_5734171 Víte, v něčem s Vámi souhlasím - ctím volby, demokracii a svobodu, jako příznivec Václava Havla a stávkující student z Václaváku 1989. Taky jsem měl relevantní informace o Babišovi a Pavlovi a bylo by to pro mě něco jako volba mezi Husákem a Jakešem. Moje žena i moje matka volili generála( ženu jsem dokonce dovezl k volbám a počkal v autě) Co říkám teď? Vojenský odborník? Samozřejmě, ale jako prezident je natolik příšerný, že jsem nepříjemně překvapen stejně jako ze Zemanova druhého volebního období. No a šéf českého Aspen institute mu dělá kancléře a to mlčení kolem této organizace vidím jako zajímavé. Pokud mají čestné úmysly, asi by nám tu organizaci nějak představili, ne? Za komoušů se taky mlčelo o existenci StB a všichni jsme věděli, že existuje. Tím neříkám, že tyto organizace srovnávám, jen se o nich stejně mlčí. Třeba Havlovy projekty -Charta 77, Fórum 2000 nebo V4 byly vždycky naprosto otevřené, Havel uměl přímo říct i to , co lidi spolehlivě naštve.( Omluva sudetským Němcům )
jerryx
@Uživatel_5734171 Tak třeba v prezidentské volbě , pokud by si volič obstaral relevantní informace o kandidátech, tak by přece tyto volby ignoroval. Oba pánové přece kandidovali jen kvůli své ješitnosti, rozdíl byl, že ten první za sebe, zatímco toho druhého nominovali nějací záhadní pánové z Aspen institutu, o kterých nic nevíme.
jerryx
Tady by byla zajímavá jen jedna otázka- kdo přišel za paní Nerudovou, aby kandidovala na prezidentku, když si Aspen institute vybral generála Pavla. U paní Nerudové spíš překvapuje její profesorský titul, získaný v mladém věku. Člověk musí obdivovat reklamní odborníky, kteří dokážou vnutit lidem představu, že absolutně nezajímavá kariéristka , bez názoru a stejně jako Pavel bez všeobecného přehledu ( u předlistopadového důstojníka to ale tolik nepřekvapí), je něčím zajímavá. Kdysi Reflex dával slovo zajímavým lidem, dnes pokládá nudné otázky nudným lidem. Má nakročeno k Tvorbě, ročník 1983, což byl nechvalně známý komunistický ,, kulturní" časopis, který jsme v mnoha výtiscích dostávali zadarmo na gympl, protože ho nikdo nekupoval.
Miloslav Podhola
Dozimetr má. vyřešený Nerudová, soudy ještě nikolív!
jerryx
@Jitka Michalíková Pro Reflex je Dozimetr vyřešen, samozřejmě za předsedy STAN v čele vnitra se to objektivně vyšetří. No a Hladíka zřejmě zachránil Blažek proto, aby ten trouba něco neřekl o roli primátorky Vaňkové v této kauze. Ten zelený fanatik dá asi lidovcům poslední ránu, ale myslím, že by zanikli i bez něj a asi to už ani škoda nebude. Ale kdo seznámil Rédla s Hlubučkem , nebo proč se Hladík stal ministrem, když mu hrozilo vyšetřování, to redaktory z Reflexu nezajímá. Proč si dělat problémy s majitelem, že?
Markus Wassertrüber
Normální média by dávno tuto nešťastnici bez charakteru a sebereflexe ruzcupovala na cucky. Český mainstream ji bude nadále chovat v bavlnce a tím společně škodit nám všem.
Pavel Molík
Komentáře Nerudové bývají účelové. Ona je už zvyklá hledat odůvodnění pro sebevětší lumpárnu. Tato paní již učinila vše potřebné k tomu, aby se dokonale zdiskreditovala a tedy i znevěrohodnila. Nerudová soustavně podceňuje inteligenci občanů a myslí si, že je bude vodit za nos.
Jana M
@lug70 To je opravdu hrůza za jaké omezence nás mají a to nejen důchodce, mladí jsou v klidu a je jim to jedno
Uživatel_5494496
Dozimetr nebyl vyřešen, ale vymlčen. Pro média to není téma, stačilo vysvětlení, že Rakušan dál šifrovaný telefon dětem na hraní.
Jitka Michalíková
A Fila o tom ani nemluvě nic nevidí,nic neslyší,jen vše zametá pod koberec.To samé i s Hladíkem to kšeftování s byty ani nemluvě, samé průšvihy a nic se neděje. Jen samé ani Babiš a to,že korupce s manželkou na škole pro svého syna Fiala mlži.Tak jak Nerudová vysoká pro bohaté za tři měsíce,a jiné.
Uživatel_5568912
@Josef Galaciny Kéž byste měl pravdu! Já taky nechápu, že by někdo byl schopen Neruduši dát hlas, ale bohužel se najdou i tací.....
Uživatel_5734171
@jerryx
volby nemají žádné kvórum. neboli i kdyby k nim přišel jeden jediný člověk, jsou platné. Ignorováním voleb si volič opravdu moc nepomůže...))))) Já jsem generála volil, informací jsem o něm měl dost, zatím moje představy splňuje... "záhadní pánové z Aspen institutu" je kategorie, kterou nechám jiným...)))) Venku pořád odvážně chodím bez aluminiové čepičky...