Zprávy
bigmogul
0
Víte-já nejsem náročnej strávník. Ani gurmán, ani gurmet. Žeru, co je momentálně v dosahu, abych neměl hlad. Málokdy se mi stane, abych narazil na něco skutečně nepoživatelnýho, co by mi obrátilo kufr. Tudíž sondáž do stravovacího systému několika senzacechtivých jedinců považuju za další z nepovedených pokusů, jak časopis udržet v zájmu širší veřejnosti. Dávám mu dva roky.
Přejít do diskuze
sendyman
A ještě si zabondím naposled:
Naše školní stravování nám může celej svět závidět! Ať je jaký chce, tak systém je dobrej. A z vlastní zkušenosti vím, že nebejt "školní jídelny", tak dítě od moderní maminky neví, co je "svíčková"...
Naše školní stravování nám může celej svět závidět! Ať je jaký chce, tak systém je dobrej. A z vlastní zkušenosti vím, že nebejt "školní jídelny", tak dítě od moderní maminky neví, co je "svíčková"...
sendyman
A mimochodem, ale to už není na Vás, ale spíš obecně. Dost mě se.re ta zmínka o školních jídelnách. To co bylo, to jsem zažil. To co je teď, jsem zažil taky, jako dodavatel a strávník. Obecně vzato (jistě, výjimky existují) se ve školních jídelnách vaří SKVĚLE. Za ty prachy, co za to inkasujou.
Neberte si v RX už nikdy do huby školní jídelny, protože vůbec nevíte, která bije! Sám jsem byl svědkem, jak se vyhodily 2 velký kýble kvalitní roštěný, protože to pro děcka bylo moc "tvrdý a kompaktní" a nežraly to. Mají radši to semletý a předžvejkaný vod Mekáče, anžto jsou na to vod maminky zvyklý.
Ne všude v hromadným stavování se dělá chyba. Ta začíná v rodině...
Neberte si v RX už nikdy do huby školní jídelny, protože vůbec nevíte, která bije! Sám jsem byl svědkem, jak se vyhodily 2 velký kýble kvalitní roštěný, protože to pro děcka bylo moc "tvrdý a kompaktní" a nežraly to. Mají radši to semletý a předžvejkaný vod Mekáče, anžto jsou na to vod maminky zvyklý.
Ne všude v hromadným stavování se dělá chyba. Ta začíná v rodině...
sendyman
Jj, máte pravdu. Každej je strůjcem svýho štěstí, na to nepotřebuju rádce typu RX.
Když si koupím blaf za 69,- , tak si nestěžuju. Když se chci dobře najíst, tak je mi jasný, že si musím připlatit!
Když si koupím blaf za 69,- , tak si nestěžuju. Když se chci dobře najíst, tak je mi jasný, že si musím připlatit!