Archív

Zpět na článek

Video: Roman Týc zatčen

15 komentářů

philosoff
sběr osobních dat je to samé, jako "výzkum" veřejného mínění, ve kterém vůbec nejde o názory, ale o pocity. Skutečným důvodem většiný "výzkumů" je právě sběr odobních dat, kde se "náhodou" zamotá jedna škálová otázka zkoumající oblíbenost určitého produktu. Je to asi to samé jako volba presidenta v Polsku, kde jeden z kandidátů sbírá body na základě soustrasti. Nemám nic proti danému kandidátovi, ale president by měl být vybrán na základě rozumu a ne citu. Otázka, kolik lidí si to dokáže uvědomit...
jirisebera
Jinak to nemohlo dopadnout. Počkejte tak cca 20-30 let, až všichni "bývalí" u koryt odejdou do důchodu a dál, pak už bude jinak.
Jirka
dsaiko
"Povolání které děláte, může dělat jen jedna povaha člověka. A ta se mi hnusí."
Mám podobný dojem ....
damigo
když se někdo vymyká,tak ho uklovou!
luboskonecny
z toho tolik děláte, normální reakce na normální umění, máte snad pocit, že ve státě, kde ukazuju občanku i retardovanýmu vrátnýmu kdekoli v recepci se může stát něco jiného ? Krom toho bez občanky, případně s občankou na cizí jméno (nechal jsem si jí udělat před 6 lety a stále to funguje) se žije stejně dobře jako s pravou občankou, dyť je to bezcenej kus papíru. To že jsem občan dobře vím, pokud mi někdo nevěří jméno apod. tak je to jeho problém a policie si mě dohledá ve výše zmínených registrech, tak o co jde ? O*** ztohoven ?
janycta
Takovou jsem z tohoto projektu měla radost, mj. by se nad ním měli zamyslet všichni nadšení xichbůkáři, ale velmi mě zklamal teatrální, zbytečně hysterickej projev pana Týce a též jeho hnusné trendy Adi***ky - nečekala bych u člověka se snahou se za každou cenu vymykat, něco tak stádoidního...
monte44
Už ji vedou, máničku!
oldboy
Dobrá zpráva!
sagitt62
Tak nevím... Nehulím,JXD neposuzuju,na divadlo s Kašpárkem jsem moc nechodil. Ale jedno vím jistě:Jakýkoliv systém nemá rád,když mu někdo nastaví zrcadlo neřkuli "jukne pod sukni". To se pak systém může p...at,aby dotyčnýho(-é) rejpaly "ťal". Kdysi i do toho spojení hlavy s tělem... Takže: Romane Týci,vulgo Davide Brudňáku,jsem na tvý straně a na straně těch,kteří "rejpou" do systému.Systému "Pana Státa". Ne,žádná anarchie,to mi do úst nevkládejte! "ZTOHOVEN" jen ukázali na možnost chyb,nedokonalost a zneužitelnost... -a za to mají jít do "ťurmy"? Bacha,lidičkové,to už tu bylo! Asi mockrát v dějinách lidstva-ale v týhle zemi relativně nedávno!!! Sagitt
panna
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.