Zprávy
betanovakova
0
Navíc to není poprvé. Už dříve mě překvapilo, že ČT v událostech dělala reklamu na, tuším, Nemocnici na kraji města po x letech. Ale jinak mi připadá zvláštní, že na nectění novinářské etiky si stěžuje zrovna člověk, který na ni sám jako šéfredaktor druhého nejčtenějšího deníku v zemi naprosto kašlal.
Přejít do diskuze
buffalobill
souhlasín a to je to co mi vadí na přístupu novinářů, jsou stejně poplatní kterémukoliv režímu a dnes i penězům, tahle země má problémy ale oni se o tom bojí psát - uhodil jste hřebík na hlavičku, vždyť i státní podniky a instituce si dělají reklamy a sponzorují ale není to z jejich peněz ale ze státních..
geza
Je tady tisíce problémů s televizí,ale nejen s českou ,ale se všemi.Myslíte,že Nova,Prima a další nás nic nestojí?Velký omyl,všechno nás to stojí moc peněz,nebo si myslíte,že firmy berou peníze na reklamy z nějakých svých tajných zdrojů? Všechno se to promítá do cen jejich výrobků,takže to taky platíme my,kdo jiný ?Že teď Prima přetáhla Krause a těžce jej nadhodnotila,oproti čt, se projeví v ceně některých výrobků. Lidi nebuďte bláhoví a neskákejte na všechny kecy těch,kteří se na tom všem dobře pasou.
kvetahana
Rada ČT ?Velmi dobře přeplácená sešlost odložených politických dišputantů,prioritně,leč chabě zdůvodňujících svou nepostradatelnost.
kvetahana
Ponechme jedenu frekvenci,coby zpravodajský kanál a licencujmež jej za pevně stanovených podmínek,třeba třeba ČTK. Obdobně promajměmež ostatní frekvence,třeba k vysílání pro školy a mládež.či pro dění a zprávy z krajů a regionů.Nechť se tento moloch rozpadne a živí se jako každá jiná komerční stanice. Ušetříme my, povinní nedobrovolní poplaníci,i státní rozpočet.
paulete
Můžete nějak relevantně rozporovat to, co autor napsal? Máte nějaké slušné protiargumenty?
Mlácení prázdné slámy je akorát ten váš nejapný slint, který nemá nic společného s článkem.
Pokud vy bojujete s depkou psaním hloupých komentářů, pak si to užijte, faktem ale zůstává, že má autor ve všem pravdu....
Také mi vadí, že v hlavních zprávách veřejnoprávní televize, kterou musím sponzorovat ať chci nebo ne, dělají reklamu celkem naivní soutěži, ve které nejde o nic jiného, než vytáhnout z lidí další peníze prostřednictvím hlasovacích sms.
Když už takovou soutěž ČT pořádá, ať jí alespoň necpe do Událostí
Mlácení prázdné slámy je akorát ten váš nejapný slint, který nemá nic společného s článkem.
Pokud vy bojujete s depkou psaním hloupých komentářů, pak si to užijte, faktem ale zůstává, že má autor ve všem pravdu....
Také mi vadí, že v hlavních zprávách veřejnoprávní televize, kterou musím sponzorovat ať chci nebo ne, dělají reklamu celkem naivní soutěži, ve které nejde o nic jiného, než vytáhnout z lidí další peníze prostřednictvím hlasovacích sms.
Když už takovou soutěž ČT pořádá, ať jí alespoň necpe do Událostí
jana48
proč tolik žluči?Není to dobré na zažívání ani na psychiku. Zřejmě vzpoura proti podzimní depce. Jinak mlácení prázdné slámy, jak jinak.