Miroslav Tučka
1
/
18
Přehled fotografií
Zavřít
1.2. - Miroslav Tučka: Kuřecí kapsu plněnou nivou hodnotím 9 body, velké plus za příjemně cibulkovou tatarskou omáčku, v jídelně Pod Juliskou s polévkou a pečivem za cca 65,- Kč.
|
Zdroj: Miroslav Tučka
2.2. - Miroslav Tučka: Tentokrát hodnotím osmi body, i když klasika byla opět výborná a ačkoliv se jedná o čočku s párkem, lépe už snad ani uvařit nejde. Vajíčko akorát, příjemně křupavá okurka. Jídelna Vivat. Stále za 65,-. P.s: žádná krustička tam nebyla :)
|
Zdroj: Miroslav Tučka
3.2. – Miroslav Tučka: Úřední povinnosti mne dohnali do Liberce, na oběd do restaurace Plaudit. Ve 111,- Kč menu bych zmínil vynikající zelňačku a relativně dobrý kuřecí steak na sladké kukuřici s hranolkami. Té kukuřice byla pod steakem opravdu záplava a většinu jsem jí nechal. Hodnotím celkově 8 body a omlouvám se za kvalitu obrázku. V pondělí opět pošlu pozdrav z jídelny :)
|
Zdroj: Miroslav Tučka
6.2. – Miroslav Tučka: Pozdrav z jídelny: tentokrát hodnotím gratinované rybí filé s kroketami 6 body, jako správný \\\\\\\\\\"sportovec\\\\\\\\\\" jsem vynechal tatarku. Filé obvykle bývá šťavnaté, ale tentokrát bylo poněkud vysušené. Ale kdo by neměl rád krokety :) Dva kruhy čerstvého zelí vždy vítám skoro jásotem, je mé oblíbené. Kečup zůstal netknut, byl již na talíři bohužel předpřipraven.
|
Zdroj: Miroslav Tučka
7.2. – Miroslav Tučka: Dnes posílám pozdrav s plným žaludkem pečeného nadívaného kuřátka s bramborovou kaší. Hodnotím 8 body za šťavnatost masa a vypečenou kůži (velký šef mi na dotaz vyměnil křidélko za stehýnko), nádivka byla celkem dobrá a kaši miluju od dětství (nemusí se kousat).
|
Zdroj: Miroslav Tučka
8.2. – Miroslav Tučka: Dnešní menu skoro jak přes kopírák se školní jídelnou, akorát s rozdílem, že jsem si spálil o horký kuřecí špíz se sýrem jazyk. Opět jsem si z dnešního menu vybral to s tatarkou. Strouhaná mrkev se hodí ke všemu, špenátovou polévku jen zmíníň, že byla dobrá. Jídelní pokrm za 65,-. Hodnocení 8 body je čistě soukromá záležitost :))
|
Zdroj: Miroslav Tučka
9.2. – Miroslav Tučka: Dnešní týden je opravdu kuřecí, ale aby mi nenarostla křídla, na pátek jsem si objednal kapustový karbanátek. Gratinovaná kuřecí prsíčka s broskví a hranolkami - naštěstí tenhle gastrohoror dob minulých v naší jídelně dělají skoro s láskou a je velice chutný, vždy mu dám přednost před buchtičkami s krémem nebo masovou směsí. Zelí perfektní, hranolky čerstvé, kečup ... no, byl tam taky. Hodnotím opět 8 body, protože jsem se dobře najedl a kuchařky se na mně usmívaly.
|
Zdroj: Miroslav Tučka
10.2. – Miroslav Tučka: Jak jsem řekl, tak jsem dostal: kapustový karboš s bramborovou kaší ozdobenou výrazným pórkem, mrkvovým salátem byl skvělý, zavzpomínal jsem na doby, kdy se kapusta u nás doma cpala prakticky do všeho. Hodnotím 9 body hlavně za to že je už pátek, ale samozřejmě také za chuť a vzpomínky. 65,- Kč jídelna.
|
Zdroj: Miroslav Tučka
13.2. – Miroslav Tučka: Dnešní mise připomínala páteční přistání s karbanátkem, jen dorazilo jiné \\\\\\\"maso\\\\\\\" v podobě obalené tresky s kaší a rajčatovým salátem. Menu pro sportovce bylo jiné, ostatně většinu lehčích menu v podobě vařeného kuřátka v páře nebo těstovin s brokolicí většinou nechávám bez povšimnutí. I když kaše i ryba byla výborná, hodnotím 7 body.
|
Zdroj: Miroslav Tučka
14.2. - Miroslav Tucka. Doufám, že se neleknete vyceněných zubů pečeného pstruha, který když je v menu, musí být můj. Tentokrát byl krásně máslový, jemný, příjemně osolený a v troubě nestihnul vyschnout. Brambory OK, zelíčko výborné. Hodnotím 10 body za výbornou chuť a změnu oproti minulému týdnu.
|
Zdroj: Miroslav Tučka
15.2. – Miroslav Tučka: Jak někdo minulý týden zmínil, že lepší je špíz neobalený, tak zde je. Ač obrázek neukazuje cibulkou prokládaný špíz úplně dobře, přesto byl výborný s dostatkem oblohy. Vím, že bych měl hranolky vyměnit, ale já tento \\\\"smažený šrot\\\\" mám rád :) Hodnocení 7/10.
|
Zdroj: Miroslav Tučka
16.2. – Miroslav Tučka:Dnes jsem zůstal doma a jatříčka s rýží si dá někdo jiný .. foto netřeba komentovat
|
Zdroj: Miroslav Tučka
17.2. - Miroslav Tučka: přerušil válení v posteli výletem do restaurace Valcha na Pražském Břevnově. Za 99 Kč si dal menu se zelňačkou a brasírovaný hovězí krk protknutý česnekem s bramborovou kaší. Většinou hovězímu v restauracích, kde to neznám, nefandím, ale zde jsem zatím neměl výtku. Vidlička projela masem jako bych krájel dort, rád bych okomentoval i vůně, ale ucpaný nos se nedal přemluvit. Hodnotím 9 body z 10.
|
Zdroj: Miroslav Tučka
20.2. - Miroslav Tučka: Při pondělku opět zdráv v pracovním procesu, v jídelně variace na mou oblíbenou svíčkovou - králičí stehno na smetaně s houskovým knedlíkem. Stehýnko dobré, knedlík v normě, omáčka by mohla být trochu více ochucená. Hodnotím 6/10.
|
Zdroj: Miroslav Tučka
21.2. – Miroslav Tučka: Dnešní štěpánská hovězí pečeně byla báječná. Maso měkké a naplněné chutným vejcem, omáčka výborná a nelepivá rýže udělaná přesně tak, jak mám rád. Vynechal jsem pouze pórkový zásyp. Jako bonus byl švestkový kompot. Hodnotím 9 body při ceně 65,- Kč.
|
Zdroj: Miroslav Tučka
22. 2. Miroslav Tučka - Kuřecí prsíčko v sýrovém těstíčku s bramborami nezklamalo. Jako obvykle dobře osmažené, chutné, tatarka výborná a brambory jsou prostě brambory. Stačilo pouze osolit. Zelí jako přílohu schvaluji skoro k čemukoliv. Jídelní cena 65 Kč.
|
Zdroj: Miroslav Tučka
24.2. - Miroslav Tučka: Lečo, ač jde o nevegetariánskou verzi, se u nás v jídelně těší velké oblibě. Za 65,- vyvážená chuť zeleniny a vajec. Hodnotím 8 body i za skvělý měkký chléb.
|
Zdroj: Miroslav Tučka
27.2. - Miroslav Tučka: Roastbeef s hranolkami, nakládanou zeleninou a horčicí a tatarkou patří k top jídlům naší jídelny. Uprostřed krásně růžové plátky masa a čerstvé hranolky. Hodnotím 10 body. Cena 65,-.
|
Zdroj: Miroslav Tučka
Zavřít