Veronika Pacáková
1
/
14
Přehled fotografií
Zavřít
1.2. - Veronika Pacáková si dnes vystačila s borščem za 29 Kč: Jde o vegetariánský ruský boršč z restaurace KuSKus v Karlových Varech. Je hutný, a to mi k dnešnímu obědu zcela stačí. Zelenina bio, polévka vařená dnes, čerstvá, chutě vyvážené...zakapáno zakysanou smetanou. 7/10, obsluha vynikající.
|
Zdroj: Veronika Pacáková
2.2. - Veronika Pacáková: Posilám dnešní rychlo-oběd vlastní výroby. Dvě vejce na plátku slaniny a šunky. Sůl, 4barevný pepř a kousek vynikající chlebové bulky. Náklady cca 40,- Kč. Hodnoceni: 4 body.
|
Zdroj: Veronika Pacáková
6.2. – Veronika Pacáková: Hezký den z brněnské restaurace Steake house K1. Po vyčerpávajícím tréninku kickboxu jsem si sem zašla na menu. Vybrala jsem si rajskou omáčku s masovými kuličkami a místo houskového knedlíku jsem si vyžádala vařený brambor. Byla výborná. Cena 69,-Kč. Hodnoceni: 8 bodů.
|
Zdroj: Veronika Pacáková
8.2. – Veronika Pacáková: Po tréninku a po noci strávené v ovčíně po těžkém porodu tří jehňátek jsem se dnes odměnila pořádným kusem masa. Podruhé v tomto týdnu v restauraci Steak house K1 jsem se odměnila gratinovanou vepřovou kotletou a italskými bramborami (plátky se sušenými rajčaty a zakysanou smetanou). K tomu džbánek s kohoutkovou vodou s citronem a mátou za dvacku. Hodnotím 8 body. Obsluha by se mohla polepšit. Trocha života do toho obsluhování by neuškodila a kdyby přidali úsměv, byl by to ráj;-) Cena celého oběda 189,-. A teď vzhůru zase do ovčína...
|
Zdroj: Veronika Pacáková
9.2. – Veronika Pacáková: Včerejší noc byla na Samotě krutá. Bojovaly ovečky i já s horečkou 38,3 a zimnicí. Dnešní oběd je proto skromný, leč velmi chutný. Pro zotaveni z absolutního vyčerpání silná zeleninová polévka \\\\\\"co dům dá\\\\\\" (cibulka, petržel, rajčata, kukuřice, hrášek, mrkev, malé kedlubničky a hříbky z našeho lesa). Svoji vlastnoruční dobrotu hodnotím 9 z 10. Cena zanedbatelná;-)
|
Zdroj: Veronika Pacáková
10.2. – Veronika Pacáková: Zasálám foto svého dnešního obědu z brněnské restaurace Steak house. Dnešní nasup v podobě \\\\\"Gratinovaných vepřových panenek z části s kolečky poličanu, rajčaty a mozzarellou a kolečky poličanu a uzeného sýra\\\\\"Jako příloha grilovaná zelenina. Hodnotím 9 z 10. Cena 180,- Kč.
|
Zdroj: Veronika Pacáková
13.2. – Veronika Pacáková: Dnes jsem se po velmi náročném týdnu plném rozeni i umírání jehňátek odměnila vlastnoručně uvařenou luxusní domací zelňačkou. Recept jednoduchý, příprava snadná, chuť takřka nepopsatelně skvělá;-) Chutnala cele rodině a i kamarád Lubošek, co k nám včera přijel na návštěvu si ji velmi chválil. Hodnotím tentokrát 10z10 a ještě teď se olizuji. Cena: 2x kysané zeli v sáčku, zakysaná smetana, kvalitní klobáska, bio brambory, cibulka, olivový olej, trocha hladké mouky, cukr, sůl, pepř... Škoda, že nemůžete ochutnat a tak přeji alespoň krásný den.
|
Zdroj: Veronika Pacáková
15.2. – Veronika Pacáková: Dnes mam málo času a tak jsem si musela vzít jídlo s sebou. Zdravá restaurace v Brně na Lidické mi dovolila vybrat si jídlo dle vlastního výběru a na váhu a to mořskou štiku s citrónovou omáčkou, brambory a k tomu vitaminy v podobě červené řepy, tzatziki a cizrna se zeleninou...mňam. Hodnocení: 9z10. Cena 185,- Kč. Veronika Pacáková – mořská štika s citrónovou omáčkou a brambory
|
Zdroj: Veronika Pacáková
16.2. - Veronika Pacáková: Dnes opět nebylo mnoho času na pohodový oběd. Pohostila jsem se v brněnském Rebiu bramborovou polévkou s uzeným tofu. Mňaaam a k tomu kapustový závitek plněný mletým robi masaem a plátky opečených brambůrek. Dávám 9 z 10 za to, že jsem si toho nemohla vzít s sebou víc a že to na bílém talíři vypadá mdle, I když je to moc dobré. Cena je za váhu jídla, a to 145 Kč včetně přepravek na polévku a jídlo.
|
Zdroj: Veronika Pacáková
17.2. - Veronika Pacáková: Dnes handmade výroba doma na lince, ;-)\\\" píše Veronika Pacáková. \\\"Instantní obilninová kaše české výroby Nomina (krabice 300g za 33 Kč). Rozmíchaná v horkím mléce. Do toho jsem vmíchala ovesné vločky, posypala slunečnicovým a dýňovým semínkem. Zalité naším medem ze Samoty a maminčinou domácí meruňkovou marmeládou. Myslím, že z fotky je patrné, že i když jsem si to chystala pro sebe, bylo to s lásko. ;-) Hodnotím 9 z 10 jen proto, že obědvám sama. Cena? No řeknete sami!
|
Zdroj: Veronika Pacáková
20.2. - Veronika Pacáková: Dnes zasílám opět vlastnoruční výrobu. Zeleninová polévka se žampiony. Je vynikající. Dávám si přídavek a 9 z 10 - ať netrpím na přílišnou samochválu. Cena dle potravin v obchodech. Složení: olivový olej, cibulka, celer kořen, celer nať, mrkev, žampiony, paprika zelená a červena, quinoa, sezam. semínko a vlas.nudle.. Vše čerstvé, plné chuti a vůní. Dobrou chuť všem!
|
Zdroj: Veronika Pacáková
21.2. – Veronika Pacáková: Vím, že zřejmě vyhraji v kategorii o gastronautí Královnu v polévkách, ale vysvětlení je jasné: pozdě vstávám, pozdě snídám a pak už mi stačí na cesty jen polévka. Ačkoliv tato polévka nepřekypuje barvami, chuť je naprosto luxusní. Jde o maminčin králičí vývar s mrkví, hráškem, bramborami a jáhlovými vločkami. Mami jsi úžasná, dávám ti 10z10! Cena: kdo si co vypěstuje a vychová, to má ;-)
|
Zdroj: Veronika Pacáková
22. 2. Veronika Pacáková - Konečně z polívek změna v podobě vynikajícího salátku vlastnoručně připraveného. A to ve složení: polníček, římský salát, salátová okurka, červená paprika, prosciutto, vinný odcet, hruška, med, sezamové semínko, hořčičná zálivka, cherry rajčátka a mrkvička na malé plátky. Dávám si poprvé 10 z 10.
|
Zdroj: Veronika Pacáková
24.2. - Veronika Pacáková: Sluníčkový den. Dnešní čas oběda jsem strávila u kamarádky Monnicky a tyto dobroty, kterými mě pohostila, jsem pojala jako oběd. Česneková pomazánka s tyčinkami a vynikající jedno(spise dvoj)hubečky. ;-) Cena je přátelská a chuť 10z10!
|
Zdroj: Veronika Pacáková
Zavřít