Na vlastní kůžičku
1
/
12
Přehled fotografií
Zavřít
Láďa Hruška radí a my se jeho rad držíme…
|
Zdroj: Jana Jabůrková, Jiří Turek
Nesmažený smažák připomíná ze všeho nejvíc zaschlý boban
|
Zdroj: Jana Jabůrková, Jiří Turek
Nesmažený smažák ve fázi vzniku – a následné konzumace, ta vyžaduje značnou obratnost, zejména však fyzickou sílu
|
Zdroj: Jana Jabůrková, Jiří Turek
Nesmažený smažák ve fázi vzniku – a následné konzumace, ta vyžaduje značnou obratnost, zejména však fyzickou sílu
|
Zdroj: Jana Jabůrková, Jiří Turek
„Rajská jako od babičky,“ říká Láďa Hruška. Naše rada: Z rajčatového džusu si udělejte raději bloody Mary.
|
Zdroj: Jana Jabůrková, Jiří Turek
„Rajská jako od babičky,“ říká Láďa Hruška. Naše rada: Z rajčatového džusu si udělejte raději bloody Mary.
|
Zdroj: Jana Jabůrková, Jiří Turek
Naše kůžičky – kilo à 8 Kč
|
Zdroj: Jana Jabůrková, Jiří Turek
Detail kuřecí kůžičky krátce po upečení. Příbor se k její konzumaci rozhodně nehodí. Kůžičku je třeba stisknout mezi zuby a táhnout. Po chvíli křupne.
|
Zdroj: Jana Jabůrková, Jiří Turek
Detail kuřecí kůžičky krátce po upečení. Příbor se k její konzumaci rozhodně nehodí. Kůžičku je třeba stisknout mezi zuby a táhnout. Po chvíli křupne.
|
Zdroj: Jana Jabůrková, Jiří Turek
Obalovaná tlačenka má po usmažení a rozpuštění měkkých tkání problém s udržením konzistence
|
Zdroj: Jana Jabůrková, Jiří Turek
Obalovaná tlačenka má po usmažení a rozpuštění měkkých tkání problém s udržením konzistence
|
Zdroj: Jana Jabůrková, Jiří Turek
Bramboráček – chlebáček, čili bramborák bez brambor. Chuťově nenápadný, leč zdraví vcelku neškodný.
|
Zdroj: Jana Jabůrková, Jiří Turek
Zavřít