Bublinky pro všední den
4
/
5
Přehled fotografií
Zavřít
„Před rokem 2009 tvořila oblast, kde se může vyrábět prosecco, jen pětadvacetikilometrový pás Valdobbiadene–Conegliano. Zájem o prosecco byl ale tak obrovský, že se hranice musely rozšířit. Vína z nového regionu se teď mohou jmenovat DOCG,“ vysvětluje Riccardo.
|
Zdroj: Veronika Bednářová
Místní vitrínka s mezinárodními úspěchy
|
Zdroj: Veronika Bednářová
Letošní sklizeň v plném proudu!
|
Zdroj: Veronika Bednářová
Většina vinic, na nichž se pěstují hrozny pro prosecco, leží severně od města Treviso, v kopcovité oblasti mezi městečky Valdobbiadene a Conegliano
|
Zdroj: Veronika Bednářová
Odrůda Glera, ze které se vyrábí prosecco, je silná, odolná a má sladkokyselou, trochu trpkou chuť
|
Zdroj: Veronika Bednářová
Zavřít