Malajsie je ráj na zemi, kde nepotřebují rodinnou pohodu obestavět velkými domy, bazény a ploty
1
/
11
Přehled fotografií
Zavřít
Knedlíčky dim sum s náplní krevetovou, kuřecí, vepřovou, zeleninovou, rybí nebo úplně jinou. A k nim omáčka hoisin, sójová, ostrá chilli nebo sladkokyselá….
|
Zdroj: World & Picture
Na ulici v Georgetownu se vychutnává jídlo i výtvarné umění, do něhož se zapasoval i autor tohoto článku.
|
Zdroj: World & Picture
Penangská kuchyně zpracovává všechny části masa. Neexistuje nic, co by se vyhazovalo. Nasolené a do křupava osmažené vepřové kůžičky jsou oblíbeným předkrmem. Za pochoutku se považuje i vepřové koleno. Koření se jen jemně, důležitější je způsob přípravy. Obvykle jde o kombinaci vaření v páře a následné uzení nebo pečení.
|
Zdroj: World & Picture
Penangská kuchyně zpracovává všechny části masa. Neexistuje nic, co by se vyhazovalo. Nasolené a do křupava osmažené vepřové kůžičky jsou oblíbeným předkrmem. Za pochoutku se považuje i vepřové koleno. Koření se jen jemně, důležitější je způsob přípravy. Obvykle jde o kombinaci vaření v páře a následné uzení nebo pečení.
|
Zdroj: World & Picture
Penangská kuchyně zpracovává všechny části masa. Neexistuje nic, co by se vyhazovalo. Nasolené a do křupava osmažené vepřové kůžičky jsou oblíbeným předkrmem. Za pochoutku se považuje i vepřové koleno. Koření se jen jemně, důležitější je způsob přípravy. Obvykle jde o kombinaci vaření v páře a následné uzení nebo pečení.
|
Zdroj: World & Picture
Knedlíčky dim sum s náplní krevetovou, kuřecí, vepřovou, zeleninovou, rybí nebo úplně jinou. A k nim omáčka hoisin, sójová, ostrá chilli nebo sladkokyselá….
|
Zdroj: World & Picture
Knedlíčky dim sum s náplní krevetovou, kuřecí, vepřovou, zeleninovou, rybí nebo úplně jinou. A k nim omáčka hoisin, sójová, ostrá chilli nebo sladkokyselá….
|
Zdroj: World & Picture
Knedlíčky dim sum s náplní krevetovou, kuřecí, vepřovou, zeleninovou, rybí nebo úplně jinou. A k nim omáčka hoisin, sójová, ostrá chilli nebo sladkokyselá….
|
Zdroj: World & Picture
Sataj čili cokoli na špejli. Na výběr máte kuřecí, jehněčí, krevety, zeleninové kuličky nebo chapadla chobotnic a k nim několik druhů omáček. Totéž ve sladké verzi, a když sladké, stejně jako všude jinde v Asii, berte je s rezervou. Patro vám slepí dřív, než stačí rozeznat nějakou chuť.
|
Zdroj: World & Picture
Sataj čili cokoli na špejli. Na výběr máte kuřecí, jehněčí, krevety, zeleninové kuličky nebo chapadla chobotnic a k nim několik druhů omáček. Totéž ve sladké verzi, a když sladké, stejně jako všude jinde v Asii, berte je s rezervou. Patro vám slepí dřív, než stačí rozeznat nějakou chuť.
|
Zdroj: World & Picture
Excellent 2/2018
|
Zdroj: Archív
Zavřít