Jak poznáte dobře načepované pivo? Mistr výčepní vám ukáže jednoduché triky i na co si dát v hospodě pozor
1
/
6
Přehled fotografií
Zavřít
Beno Jeřábek, zkušený výčepní Plzeňského Prazdroje
|
Zdroj: Zbyněk Pecák
Beno Jeřábek, zkušený výčepní Plzeňského Prazdroje
|
Zdroj: Zbyněk Pecák
Beno Jeřábek, zkušený výčepní Plzeňského Prazdroje
|
Zdroj: Zbyněk Pecák
Beno Jeřábek, zkušený výčepní Plzeňského Prazdroje
|
Zdroj: Zbyněk Pecák
Beno Jeřábek, zkušený výčepní Plzeňského Prazdroje
|
Zdroj: Zbyněk Pecák
Beno Jeřábek, zkušený výčepní Plzeňského Prazdroje
|
Zdroj: Zbyněk Pecák
Zavřít