Jak dlouho ještě se budeme zabíjet národními blafy?
6
/
79
Přehled fotografií
Zavřít
Evergreenem mezi blafy jsou tyto ovocné knedlíky z jakési nemocnice, které se na sociálních staly hitem již před několika měsíci
|
Zdroj: Neznámý
Vítězná fotografie ze soutěže Reflexu o nejhorší blaf: Slíbený steak byl ve skutečnosti ten nejtučnější flák krkovice, kterej se ani nesnažili správně ukrojit nebo ho třeba řádně propéct... Takže se zřejmě jednalo o eskymáckou variantu krvavého steaku.
|
Zdroj: Marek Šmerda
Zasílám taky jednu dobrotu ze školní jídelny. Jedná se prý o bramborové knedlíky s přelivem uzené drti. Nenašlo se moc odvážných, kteří by tento výtvor ochutnali.
|
Zdroj: Votroubková K.
Pangasius tváří v tvář - challenge, který ustojí pouze seniorní zaměstnanci ministerstva (dietní verze bez přílohy)
|
Zdroj: Autorka si nepřeje být jmenována
Hnus z menzy v Brně. Nevím, jak se tam ta hranolka dostala a raději to ani vědět nechci. Přísahám, že jsem tam byl naposled.
|
Zdroj: Michal Wiglasz
Hovězí po sečuánsku v závodce PARS nova v šumperku. maso neurčitého druhu,rozvařená rýže a UHO
|
Zdroj: Maraloun
jako jídla v klídku, ale zrovna výběr kaše s klobásou, nebyla pro kolegu J. Ch. nejlepší volbou. Kort ve vizuelním kontrastu s ostatními jídly. Fotka mimochodem vznikla pro naše pobavení ještě dávno před tím, než tato blaf galerka vznikla. Tagže tuto rubriku oceňujme, páč se mohou pobavit i osatní :)
|
Zdroj: Freeman
Večeře z kantýny v nejmenované firmě v Brně :-D
|
Zdroj: Jiří Culák
Ono to nevypadalo až tak jako blaf... akorát to křoupání mezi zuby, když jsem to pojídal, a moc se nedíval, na obsah... když jsem to zjistil, tak jsem jen vyplivl směsici hmyzu, kterou jsem nestihl vyfotit... protože jsem na to prostě nebyl připravený... dále jsem se nesnažil ani rozbalovat, abych neměl špatně spaní.
|
Zdroj: Petr L.
Tahle fotka není příliš kvalitní a je už tři roky stará, ale tenhle kulinářský výkon stál za to: pečené koleno, které jsem dostal, bylo spíše jen lehce opečené - už na pohled vypadalo poněkud neobvykle, ale pořád ještě jako poživatelné - že tomu tak není jsem zjistil asi při pátém soustu, kdy koleno během několika málo minut úplně vystydlo - důvod byl prostý, celá kost a přibližně dva centimetry masa kolem ní byly totiž ještě pořád zmrzlé. Mám rád i syrové maso, třeba tatarák, ale zmrzlé maso v restauraci opravdu žvýkat nehodlám. Kuchař asi měl "svůj den", protože jsme tehdy vrátili skoro všechno, co prošlo kuchyní. Nebyli jsme sami, protože stejně tak většinu jídel vraceli i všichni kolem - když si uvědomím, kolik musel kuchař naštvat lidí a kolik surovin zničil, musel z něho mít majitel restaurace radost.
|
Zdroj: Čeněk Sudek
Tento blaf jsem ulovil v palladiu a stoji za to :-D
|
Zdroj: Václav Michal
Posílám blaf, kterým se nás pokusila otrávit plzeňská menza. Jedná se o plněný paprikový lusk se sýrem. Měl jsem jiné představy o tom jak vypadá paprikový lusk.
|
Zdroj: Lukáš Fiedler
Pečený králičí hřbet na česneku , bohužel jsem ochutnal :-((
|
Zdroj: Pavel Karas
Buřtíčky v buřtové omáčce na buřtovo, protože buřtů není nikdy dost
|
Zdroj: Autorka si nepřeje být jmenována
Posílám i svůj příspěvek do galerie. Mělo se jednat o špenátové lasagne podávané v naší podnikové jídelně. Jak chutnaly netuším, zvedal se mi z toho žaludek.
|
Zdroj: Michal Jirousek
Prý vepřový špíz v jedné pražské restauraci.
|
Zdroj: 41havlovska
Přírodní kuřecí plátek, dušená (rozmražená) zelenina, rýže – na fotce je i vidět velikost plátku v porovnání s kartou
|
Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
Plněná paprika – kolegovi se zdála nějaká divná, tak se podíval dovnitř…
|
Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
Nudlový nákyp s tvarohem a meruňkami (meruňky nedorazily)
|
Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
Krásně okoralý špenátek s ještě víc okoralejšíma bramborama - pěknej hnus :) závodní jídelna Brno.
|
Zdroj: Lenka Ch.
Masové koule s rajskou omáčkou (přezdívané kuličky pana kuchaře)
|
Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
Kuřecí závitek se šunkou a sýrem, zeleninová obloha, dušená rýže (zeleninová obloha = hromada nakyslé mrkve, naprosto chuťově nevhodné)
|
Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
Hovězí na česneku, bramborový knedlík, špenát - knedlíky tradičně gumové, oschlé, k tomu špetka masa pro chuť
|
Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
Čertovské kuřecí závitky, str. mrkev, br. kaše s rest. cib., m.m. Vypadá to, jako napůl ujedené, ale není!
|
Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
Špenátové knedlíky s pórkovou omáčkou a plátkem uzeného – nejnovější halucinace mistra kuchaře (knedlíky gumové a těžko ukrojitelné, omáčka je voda s pórkem a moukou)
|
Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
Brambory zapečené s rybím filé, sýrem a zeleninou - strava pro ty odvážnější z nás
|
Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
Vepřový vrabec, bramborový knedlík, dušené zelí (lupu s sebou)
|
Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
Nepovedený pokus o nakládaný hermelín v jedné nejmenované hospodě.
|
Zdroj: PanSejra
zasílám fotografii dalšího blafu. Opět se jedná o gastronomický počin z oblasti pražských Stodůlek - salát s "výběrem uzenin" a bylinkovými bramborami (které, patrně, těsně před naservírováním došly).
|
Zdroj: Alžběta Dordová
Takhle se vaří ve školní jídelně v Přelouči. Pod skrytými názvy dostáváme takovéhle blafy.
|
Zdroj: Adam Skála
Takhle se vaří ve školní jídelně v Přelouči. Pod skrytými názvy dostáváme takovéhle blafy.
|
Zdroj: Adam Skála
Nepovedený pokus o nakládaný hermelín v jedné nejmenované hospodě.
|
Zdroj: PanSejra
Čevabčiči v personální jídelně v nejmenovaném hotelu ...
|
Zdroj: Nyderlak
Posílám blaf z nemocničního stravování,pro kojící matky z Mostu.Polévka se bohužel nedá pojmenovat a druhé jídlo, je nalámaná houska se sýrem v troj obalu se špenátem.Vím,že to není z restaurace,ale v nemocnici,taky platíme,tak myslím,že se to sem hodí.
|
Zdroj: Alena Podhorová
Posílám blaf z nemocničního stravování,pro kojící matky z Mostu.Polévka se bohužel nedá pojmenovat a druhé jídlo, je nalámaná houska se sýrem v troj obalu se špenátem.Vím,že to není z restaurace,ale v nemocnici,taky platíme,tak myslím,že se to sem hodí.
|
Zdroj: Alena Podhorová
rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D
|
Zdroj: Jan Jackson
rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D
|
Zdroj: Jan Jackson
rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D
|
Zdroj: Jan Jackson
Posílám vám fotografii pokrmu který jsem dostal na talíř loni v říjnu v pizerii v Jílovém u Děčína. Na záběru je jídlo tak jak jej vydali. Prodávali jej pod názvem Pivovarský tokáň s houskovým knedlíkem, což by měl být v podstatě guláš. Nic odpornějšího jsem nejedl.
|
Zdroj: Jan Ševčík
Kolegové vyfasovali jako obědovou krabičku v restauraci v Nučicích (Praha západ). Špagety s játry, černými olivami a eidamem. Legendární zlo, zvrácená mysl kuchařova.
|
Zdroj: Qwertius
Pokud byste měli pochyby, zda je kuře maso, pak nikoli - jedná se o vegetariánské jídlo.
|
Zdroj: Autorka si nepřeje být jmenována
Výtečné polední menu v lázeňském městě Jeseník.
|
Zdroj: Eduard Bakeš
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
|
Zdroj: Pavel Tůma
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
|
Zdroj: Pavel Tůma
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
|
Zdroj: Pavel Tůma
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
|
Zdroj: Pavel Tůma
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
|
Zdroj: Pavel Tůma
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
|
Zdroj: Pavel Tůma
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
|
Zdroj: Pavel Tůma
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
|
Zdroj: Pavel Tůma
zasílám fotografii páteční minutky v jídelně ministerstva, kterou měla být "vepřová krkovička s hořčicí a sýrem a opečený brambor". Hořčici jsem sice na talíři ani jako základ omáčky neobjevil, nicméně "ajďák třicítka" byl zastoupen v nepřehlédnutelném množství. Brambory bych označil spíše za gumové než opečené. Gurmánský zážitek, který zde zažíváme často několikrát týdně, tentokrát vyvrcholil nálezem pěkného kuchařova vlasu.
|
Zdroj: Čokin
Tohle jsem musel nandat pro šéfa,dle jeho přání.Dietář a ''gurmán''. 100% cholesterolu v jedné porci.
|
Zdroj: Vladimír Benza
Dnes nám v jedné restauraci v Olomouci naservírovali jako polední menu tento hnus. Měla to být tortila s kuřecím masem, fazolemi a salátem. Ale realita byla jiná... Po pouhém odkrytí (mimochodem studené a tvrdé) vrchní vrstvy tortily se nám naskytl tento pohled... Mňam!
|
Zdroj: Michaela P.
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
|
Zdroj: Pavel Tůma
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
|
Zdroj: Pavel Tůma
Masové nudličky v leču zpestřené eidamem třicítkou, hranolky, vkusně nazdobené oblohou (salát, meloun, ananas, kiwi, rajčátko, rajče, pomeranč, paprika, okurka, ředkvička, bílý a červený zelí s kilem kopru).
|
Zdroj: Matěj Dostálek
Dnes jsem měla mít v menze jídlo s názvem "Pálivé kuře (stehno), těstoviny, přízdoba", které jsem měla ze včerejška objednané. Místo toho jsem dostala vepřovou plec, jelikož jim naneštěstí kuře došlo, a rozvařené těstoviny. Ani na pohled, ani doopravdy to rozhodně chutné nebylo.
|
Zdroj: Darina Vnoučková
Lepenice z dejvické menzy
|
Zdroj: L.Strike@seznam.cz
Dnešní (1.12.) Biftečky v sýrové omáčce s brambory. Servírované na náměstí v Písku. (Bifteček = sekaná uplácaná do tvaru a velikosti polovičního karbanátku)
|
Zdroj: Marek Prášil
Naprosta prisernost, misto masa jakejsi luncheonmeat, kase z prasku, prelite UHem redenym vyvarem z prasku. Hrasek bez chuti a zapachu rozvaren namaderu.
|
Zdroj: porucik@columbo.cz
Čočka
|
Zdroj: sar-KISS-ka
,,OBLOŽENÝ TALÍŘ" ....jedno z jídel Silvestrovského menu 2010/2011 v restauraci OÁZA v severních Čechách....
|
Zdroj: Pavlína Říhová
"Toto" vydávali za jídlo dne 31.11.2011 v kantýně pod názvem Pernštejnský vepřový plátek s bramborem. Vypadalo to lépe, než to "chutnalo" !
|
Zdroj: Michal Heczko
Halušky se slaninou - množství slaniny prý odpovídá všem normám, které jídelna poctivě dodržuje.
|
Zdroj: Autorka si nepřeje být jmenována
Pokud byste měli pochyby, zda je kuře maso, pak nikoli - jedná se o vegetariánské jídlo.
|
Zdroj: Autorka si nepřeje být jmenována
Smažený sýr bez sýru - obal převálcoval náplň.
|
Zdroj: Autorka si nepřeje být jmenována
Tzatziki v podání závodní jídelny.
|
Zdroj: Autorka si nepřeje být jmenována
zdravim taky musim poslat jeden ulovek z dnesni jidelny, po tom co se mi konecno odmlzily bryle videl sem tu hruzu hlavne ze je tam porek :D
|
Zdroj: Jiří Halagačka
Zasilam fotku blafu. Popis k fotce: Spaghetti Frutti Di Mare ve své kráse po vylovení všech rybích kůží….
|
Zdroj: Tereza Gajdošová
Jednoho krásného Dne u nás v práci v Kantýně:))
|
Zdroj: galatecky
zasílám pohled na školní oběd pro mého školkového syna. Naštěstí ten den byl nemocný takže jídlo z ešusu putovalo přímo do odpatkového pytle. Co mě jako první napadlo bylo, že mu zřejmě vyškrábaly kastroly z předchozích dnů. Šla jsem do šk. jídelny a chtěla vědět co to má znamenat. Bylo mi sděleno, že toto "jídlo" se jmenuje Grenadýrský pochod a děti ho mají rádi.
|
Zdroj: Lenka Kučerová
posílám letošní fotku letního salátku z jedné pražské pizzerie. Že není český restauratérský svět celý zkažený dokazuje reakce vrchního, který sice zahájil alibistickou výmluvou na absolutní čerstvost užívaných surovin, ale rychle přepl do prozákaznického módu a nabídl dezert, nebo kávu zdarma. Při placení chtěl sice nejdříve salát uhradit, ale takřka obratem uznal, že je to nesmysl. Proto jsme od té doby v pizzerii obědvali už několikrát a nemáme problém se tam vracet i dál.
|
Zdroj: David Douša
Jedná se o nádivku, ktera byla součástí grilovaného pstruha. Pstruh ušel, ale nádivka byla už fear factor :)
|
Zdroj: nikerle
Výtečné polední menu v lázeňském městě Jeseník.
|
Zdroj: Eduard Bakeš
Zasílám Vám "blaf", pocházející z nejmenované kantýny ve Stodůlkách. nejsem si jistá, zda lze prejt naservírovat atraktivně, ale tenhle z naší "výstavky" opravdu moc sympatií nepřítáhl...
|
Zdroj: Alžběta Dordová
zasílám foto nejstrašnějšího jídla co jsem kdy viděl. Údajně to měl být kuřecí řízek v těstíčku se štouchanýma bramaborama. Spíš byl v kuchyni deratizér :-D
|
Zdroj: Lukáš Suchan
Závodní jídelna pro snad celé město. Nejedlé rizoto námi pouze rozhrnuté - brokolice místo očí, sýr do "úsměvu"
|
Zdroj: Filip Havlík
Jen pro představu, Název "jídla" je: Vepřový plátek se slaninou..... nu což asi zrovna došla
|
Zdroj: Zuzana Šimečková
Toto jedlo bolo Rezance s tvarohom a cokoladou no a kuchar sa rozhodol dozdobit kyslou kapustou a paradajkou...odporucam restaurant v Tatranskej Lomnici :-)
|
Zdroj: Tomáš Staněk
Zavřít