Hostina z kontejneru
5
/
8
Přehled fotografií
Zavřít
Základní ideou dumpster divingu je zužitkování surovin, jež by jinak přišly nazmar
|
Zdroj: Archív
Chodíš po městě a podle toho, co najdeš, si postupně dáváš dohromady, co uvaříš, případně co je třeba dokoupit
|
Zdroj: Archív
Dumpsteři z popelnic u obchodních center vybírají jen zcela nezávadné potraviny
|
Zdroj: Archív
Dumpsteři z popelnic u obchodních center vybírají jen zcela nezávadné potraviny
|
Zdroj: Archív
Jedna špatná ředkvička. Proč ale vyhazují celý svazek?
|
Zdroj: Archív
K surovinám získaným během odpolední pochůzky Prahou se přidala jen sůl, koření a trochu oleje. Co se týče přípravy před vařením, stačilo zeleninu pouze důkladně umýt.
|
Zdroj: Archív
K surovinám získaným během odpolední pochůzky Prahou se přidala jen sůl, koření a trochu oleje. Co se týče přípravy před vařením, stačilo zeleninu pouze důkladně umýt.
|
Zdroj: Archív
Na pánvi pečené placky z řepy a kedlubny, koprový dip z petržele, salát z čekanky, ředkviček a mrkví a jako dezert žlutý meloun
|
Zdroj: Archív
Zavřít