Jak zemřít hlady ve frontě na kaviár
5
/
26
Přehled fotografií
Zavřít
Navigátor v rondonu
|
Zdroj: Adam Kolář
Do 12:00 vstup zakázán
|
Zdroj: Adam Kolář
Příbory prosím!
|
Zdroj: Adam Kolář
Tatarský biftek Ambiente
|
Zdroj: Adam Kolář
50 dní zrající hovězí s bramborovými lupínky
|
Zdroj: Adam Kolář
Peníze za Grandy bylo možné směnit i u krásných hostesek
|
Zdroj: Adam Kolář
Chutnalo všem - malým i velkým
|
Zdroj: Adam Kolář
Chuťové pohárky přetékaly
|
Zdroj: Adam Kolář
Každému co jeho jest
|
Zdroj: Adam Kolář
Moje srdce bije pro PFF!
|
Zdroj: Adam Kolář
U stanu hotelu Hilton bylo skvělé pití i vyhlídka
|
Zdroj: Adam Kolář
Dáma, která má Charisma (2cl Absolut pepper, 2cl Melon Bols, střik Angostury bitters a cranberrie juice - zdobeno čerstvou chilli papričkou, bazalkou a jahodou) - Original Cloud 9 skybar Hilton drink
|
Zdroj: Adam Kolář
Sladká tečka na závěr? Kdepak! Byl by hřích neochutnat ještě něco.
|
Zdroj: Adam Kolář
Chutnalo všem a všude
|
Zdroj: Adam Kolář
Pavel Maurer - hlavní organizátor Prague Food Festivalu
|
Zdroj: Adam Kolář
Dobrou chuť
|
Zdroj: Adam Kolář
Kuchař z Buddha-Baru připravoval sushi jedna báseň
|
Zdroj: Adam Kolář
Je libo čerstvé sushi?
|
Zdroj: Adam Kolář
Sommeliér vinařství Spielberg nám po krátkém rozhovoru o vínech doporučil nakonec André 2007 - pozdní sběr (na fotce ovšem třímá Zweigeltrebe Rosé 2009)
|
Zdroj: Adam Kolář
Šéfe, jak čerstvý jsou ty ústřice? Tyhle jsou vylovený před dvěma dny. Ale to jsme přece říkali v pátek. No jo, ale to byly páteční, tyhle jsou nedělní!
|
Zdroj: Adam Kolář
Je libo novozélandské mušle, nebo raději bretaňské ústřice?
|
Zdroj: Adam Kolář
Morenito De Triana
|
Zdroj: Adam Kolář
Hradní stráž nemohla ochutnat ani vodu
|
Zdroj: Adam Kolář
Pro mnohé kýžený stánek s neuvěřitelnou kávou za neuvěřitelnou cenu
|
Zdroj: Adam Kolář
Jeden z notorických pijanů delikátní kávy
|
Zdroj: Adam Kolář
Poslední fotografie před odchodem
|
Zdroj: Adam Kolář
Zavřít