FOTOGALERIE: První várka blafů z českých restaurací a kantýn
1
/
16
Přehled fotografií
Zavřít
\\"Slíbený steak byl ve skutečnosti ten nejtučnější flák krkovice, kterej se ani nesnažili správně ukrojit nebo ho třeba řádně propéct... Takže se zřejmě jednalo o eskymáckou variantu krvavého steaku = maso bylo na některých částech úplně syrové. Číšník byl sice ochoten to s námi řešit, přivedl i kuchare (evidentně nalitej nebo sjetej, mlel nějaké nesmysly o tom, že nám to přihřeje), ale nakonec vše skončilo výmluvou číšníka, že kuchyň má pronajatou jiný provozovatel než je majitel restaurace.\\"
|
Zdroj: Marek Šmerda
Pohled č.p. 2
|
Zdroj: Marek Šmerda
Pohled č.p. 3
|
Zdroj: Marek Šmerda
\\"Salát Caprese, který jsem dostala naservírovaný v restauraci v Mariánských Lázních. Nejedná se o mozarellu, ale o eidam vykrojený do tvaru mozarelly, bazalku nahradí sušená majoránka a olivový olej sójovka! Nemáte bazalku? Dejte tam sójovku! Vědí, proč dávají tak malou porci!\\"
|
Zdroj: Marie Chytilová
\\"Objednával jsem si hlavní jídlo s názvem: Grilované maso čtyř chutí pro pravé labužníky, hořčice, křen, chleba - cena byla cca 139,-. Podle ceny jsem usuzoval, že to bude opravdu kulinářský zážitek. Poté, co mi objednávku z již zmiňované restaurace kolega přivezl, jsem se nestačil divit. Okamžitě jsem sáhl po fotoaparátu. Na otázku jestli jsem to dal - ano měl jsem opravdový hlad.\\"
|
Zdroj: Jakub Draslar
Premiérový blaf, který dorazil do naší schránky.
|
Zdroj: Natálie Pecinová
Takto to mělo vypadat...
|
Zdroj: archiv via Kateřina Heroutová
...a tak to vypadalo. Autorka píše: \\"Restauratéři jsou stále drzejší a kreativnější, což je v dnešním vysoce konkurenčním protředí, které je neustále tlačeno vysokými nároky zákazníků, novými trendy, technologiemi, standardy, nepochopitelné.\\"
|
Zdroj: Kateřina Heroutová
\\"Slepené těstoviny, přelité blíže nespecifikovatelnou naoranžovělou omáčkou s kousky zelí, která nenápadně přetéká přes okraj talíře, vytlačovaná oschlou flákotou masa, to vše servírované na olepeném talířku umístěném na předpotopní tác ...\\"
|
Zdroj: Vojtěch Drda
Vepřové výpečky s bramborovým knedlíkem
|
Zdroj: Jan Špic
...a ještě varianta se zelím
|
Zdroj: Jan Špic
Vepřový závitek
|
Zdroj: Marek Roháček
blaf bez komentáře
|
Zdroj: Soňa Dereniková
blaf bez komentáře
|
Zdroj: Soňa Dereniková
blaf bez komentáře
|
Zdroj: David
hrachová kaše s \\"přírodním plátkem\\" nebo kusem šunky
|
Zdroj: David
Zavřít