FOTOGALERIE: Týden boje proti blafům v restauracích pokračuje. Podívejte se na další nechutná jídla
1
/
46
Přehled fotografií
Zavřít
Mělo by to být lososové kolečko s bramborem.
|
Zdroj: TOmáš Stibor
Dobrý deň, zasielam \\\\\\"blaf\\\\\\", ktorý som dostal v menze.
|
Zdroj: Tomas Szabo
Pizza Vegetariana :-)
|
Zdroj: Suzán Peace
Posílám Vám fotku posledního největšího blafu co jsem jedla. Jsem milovník jídla a je to tak trošku i můj koníček. Každé ráno když jdu do práce, chodím kolem vegetariánské restaurace z které to úžasně voní, říkala jsem si že to musím vyzkoušet. Restaurace byla neustále narvaná což sem si říkala, že asi bude znamení toho že tam vaří dobře. Zhruba po roce přemlouvání jsem tam tedy zašla že si splním další gastro bobřík. No dopadlo to tak, že ani můj pes to nežral :D a každé ráno co chodím kolem už si neříkám, že to voní ale začlo mě to smrdět. Takže bud závidím vegetariánům, že jim toto chutná nebo je naopak lituji jelikož není nad knedlo - vepřo- zelo, gulášek, krkovičku a podobná jídla.
|
Zdroj: Karolína Hájková
Jídlo s názvem čokotěstoviny z naší školní jídelny - veronika P. chrudim
|
Zdroj: Veronika P., Chrudim
Blaf - jakýsi prachatický \\\\\\"špaček\\\\\\" podávaný v restauraci v Prachaticích jako polední menu. Dobrou chuť!
|
Zdroj: M. Švambera
Vepřo brambor zelo pro 4 lidi.
|
Zdroj: Martin Marcián
Sparťanův smile
|
Zdroj: Dvořák Jan
Toto bylo naservírováno jedné z mých kamarádek na vánoční večeři... Musely jsme se jít najíst jinam... :-(
|
Zdroj: Pavlína Patrovičová
Školní jídelna, na fotografii chybí záhadná tekutina, ve které bohužel embryo ztrácelo své charakteristické rysy.
|
Zdroj: ber024
Tak tuhle pochoutku jsme dostali na adaptačním kurzu. nutno podotknout, že že špagety byli rozvařené a studené zato omáčka horká, což přidalo na chuti.
|
Zdroj: Eliška Minaříková
150 gr. - Pečené koleno se zelím a houskovým knedlíkem, ani jsem se toho nedotknul, obsluha restaurace v Dolních Dunajovicích byla ke všemu velmi dotčena, když jsem toto blití odmítl zaplatit, stalo se tak v srpnu 2010, snad se od té doby polepšili.
|
Zdroj: Robert Hutta
Hromada jidla vyborny blaf jak se zadusit hranolkama. Olomouc Dolany
|
Zdroj: Martin Marcián
Jde o bramborak nacpany uzenym a nakrajenym hermelinem... nezapomenli ani na bohatou oblohu - Petr Kvapil
|
Zdroj: Petr Kvapil
Melo se jednat o Pizzu Vegetariana, misto toho jsme dostali tohle. To dole je cibule, cervene ma byt paprika. Oboji samozrejme melo k temto surovinam daleko.
|
Zdroj: Jiří Kulíšek
Plněná kapsa z kuřecího masa a eidamem s bylinkovou rýží.
|
Zdroj: Barbora Sudová
Takoví jsme otrokaci ve školní jídelny. Tohle jídlo jsme dostali v prváku, mysleli jsme že se z bílé omáčky pozvracíme, kombinace hovězího masa a příloha brambory byly odporné. Tohle bylo poprvé, nyní pokaždé (3. rok), když toto uvaří, raději s úsměvem nekomentujeme a odhlašujeme.
|
Zdroj: Annie Nguyen
Jídla z indické restaurace v Praze. Chuť v tomto případě odpovídala vzhledu a hliníkové misky už jen dotvářely celkovou atmosféru. A to vše za báječných 500 Kč.
|
Zdroj: Monika Procházková
Posilam polotovar restaurace zdrave vyzivy v Prachaticich...
|
Zdroj: Jan Špaček
Krupicová kaše ze školní jídelny.
|
Zdroj: Wišniewska Natálie
Kuře se smetanovou omáčkou (nemělo to žádnou chuť, prostě blaf!).
|
Zdroj: Tereza K.
Čočka s uzeným (uzené to rozhodně nebylo).
|
Zdroj: Tereza K.
Som síce zo Slovenska, ale aj tak vám posielam obrázok toho, čo mi raz dali v školskej jedálni...
|
Zdroj: MH 90
Zasílám fotku palačinek, které mi naservírovali v jedné nejmenované restauraci. Tohle je pouze poloviční porce půlcentimetrové syrové palačinky, která očividně plave ve vlažné čokoládě, přeplácaná množstvím rozlité šlehačky. Nejsem \\\\\\"rypák\\\\\\", ale jediná ochutnávka a především odpudivý vzhled mluvil za vše. Palačinku jsem vrátila celou a ještě mi ji naúčtovali, aniž by proběhla nějaká kompenzace..Nejen já ale i kolegové kuchaři se nestačili divit:-)
|
Zdroj: Kristýna Domanská
Snědl jsem to. Ale mohu vám říct, že to byl strašný, ale opravdu strašný hnus. Kdybych si zavolal obsluhu s připomínkou, že tohle není Carbonara, dostal bych se zcela jistě do konfrontace o tom, co Carbonara je a co není.
|
Zdroj: Josef Martinec
Jídlo není specifikovatelné. Ze školní jídelny jedné nejmenované základní školy
|
Zdroj: Dominika B.
\\\\\\"Knedlíky se zelím\\\\\\" ze školní jídelny jedné nejmenované základní školy
|
Zdroj: Dominika B.
Pozor na velikost porce - má být pro 18ti leté studenty (ze školní jídelny)
|
Zdroj: Lucka Burešová
v příloze posílám fotografii Moravské bašty, kterou takto servírují v hotelu ve Znojmě. V jídelním lístku ji mají uvedenou jako specialitu paní Helenky. Netuším, kdo je paní Helenka, ale po ochutnání jsme ji přejmenovali na Thorovo kladivo. Z fotografie to není patrné, ale knedlík uprostřed byl okoralý a tvrdý, brambory byly tak tři dny staré, maso bez chuti a zelí naprosto nepoživatelné. A celkový dojem nezachránil ani opečený párek \\\\\\"umělecky\\\\\\" naaranžovaný na knedlíku. S pozdravem \\\\\\"Pohlreicha na ně\\\\\\"
|
Zdroj: Alena Člupná
\\\\\\"Gurmánská\\\\\\" topinka
|
Zdroj: Jakub Konrád
Posílám Vám \\\\\\"super gyros\\\\\\" jak jsem si ho přinesla z restaurace. Rozklepané kuřecí maso,naprosto suché, bez chuti a nakrájené na kostičky, k tomu studené olejové hranolky..
|
Zdroj: Hermanová Dana
Tak tohle jsme dostali ve školní jídelně. Připadá Vám lákavé, jíst něco, co připomíná dětské ručičky?
|
Zdroj: Barbora Bulantová
Posílám fotku blafu - srnčí na smetaně. Toto „jídlo“ jsme dostali naservírované v restauraci v Jedovnicích na náměstí. Reklamovali jsme je, protože se nám nezdála váha masa na talíři. Pan vrchní asi po 20 minutách přinesl již studené jídlo zpět a bez omluvy přiznal, že porce opravdu neodpovídala deklarované hmotnosti. Kousíček masa sice přibylo, ale mezi tím se rozplynula umělá šlehačka, talíř byl upatlaný, jídlo studené. Tu druhou horší várku jsem bohužel už nevyfotila. I tak je to myslím horor.
|
Zdroj: Táňa Absolínová
Beef stroganof.Kde je ten beef?
|
Zdroj: Paniinasan
Posielam vám môj najväčší blaf z českej reštaurácie (Hradec Králové), ktorý som ja ale aj všetci naokolo len veľmi ťažko rozdýchvali :) Názov: panenka s bramborákem a lesní omáčkou. Koho by napadlo že lesní omáčka znamená nič iné ako zohriaty čučoriedkový (boruvkový) jogurt.
|
Zdroj: Zuzana Pospíšilová
Restaurace E** Mladá Boleslav..
|
Zdroj: Josef Kurty
Tento tataráček jsme dostali v restauraci v centru Českého Krumlova. Maso bylo bílé, vypadalo jako pomletá kuřecí prsa a bylo nepoživatelné. Při konfrontaci s kuchařem nám bylo vysvětleno, že hovězí svíčková po smíchání s cibulí vždy takto zesvětlá :D
|
Zdroj: Kristýna Vykouřilová
Tohle je hlavně kvalitní odrb. Objednali jsme si pizzu, v jídelníčku stálo \\\\\\"Pizza Tarantina - rajčata, sýr, šunka, salám, česnek, cibule, feferonky, oregáno - 139 Kč\\\\\\". Po otevření krabice jsme ale nevěděli, jestli se smát nebo brečet....
|
Zdroj: Kateřina Horáková
Zapečené maso s bramborami a kukřicí zasypané sýrem, které jsem dostala na stůl jako specialitu šéfkuchaře. Gastronomická katastrofa, kterou jsem však přežila bez úhony.
|
Zdroj: Lucie Drtinová
Maso s brokolicí (z nevysvětlitelných důvodů ve skutečnosti plněné brokolicí) a opečeným bramborem s bylinkovým čímsi zalité klasickým českým UHO. Večeře v jedné restauraci, po které jsem měla i střevní obtíže.
|
Zdroj: Lucie Drtinová
Evergreen naši menzy - krupicová kaše. Fakt, že se koupe v másle a je připálená bohužel není moc vidět...
|
Zdroj: Lucie Drtinová
Po polévce přišel hlavní chod aneb oběd na dovolené
|
Zdroj: Klára Gazdošová
Už ani vlastně nevím co to bylo....ale s klesající teplotou rostla tuhost :-D
|
Zdroj: Jarka Tomaskova
Z kantyny Telekomu od nasich nemeckych sousedu. Zdaleka to neni nejhorsi jidlo, ale je alespon zdokumentovany. Udelalo by mi radost, kdyby tahle vyjimka byla zverejnena, poslal bych odkaz kamaradum, ze jejich kantyna dosahla svetoveho vehlasu! Byla by to takova pekna tecka za jejich uspechem, kterym bylo druhe misto v soutezi o nejhorsi stravovaci zarizeni v NSR... (coz mam z doslechu, nemuzu bohuzel dokazat)
|
Zdroj: Roman Matoska
Pokud mě paměť neklame, toto jsou \\\\\\"italské gnocchi s kuřecím masem a sýrovou omáčkou\\\\\\". Nemusíte mě litovat, nebyly pro mě. Jednalo se o normální bramborovej knedlík, nebo spíš parodii na noky a všechno to bylo přelitý neidentifikovatelnou bílo-žlutou hmotou. Navrch klasicky plátek rajčete, protože rajče se v této restauraci v pražských Holešovicích dává i na svíčkovou. Máme zde slevu od zaměstnavatele na denní menu, ale po třech návštěvách a úporném zažívání jsem s touto vývařovnou skončil.
|
Zdroj: Luděk Mareš
Blaf, který dostal šéftrenér Běžeckého klubu Reflexu Miloš Škorpil.
|
Zdroj: Miloš Škorpil
Zavřít