Prohlédněte si poslední várku jídel, které by otrávily i Babicu
4
/
37
Přehled fotografií
Zavřít
zasílám fotografii dalšího blafu. Opět se jedná o gastronomický počin z oblasti pražských Stodůlek - salát s \\\\\"výběrem uzenin\\\\\" a bylinkovými bramborami (které, patrně, těsně před naservírováním došly).
|
Zdroj: Alžběta Dordová
Takhle se vaří ve školní jídelně v Přelouči. Pod skrytými názvy dostáváme takovéhle blafy.
|
Zdroj: Adam Skála
Takhle se vaří ve školní jídelně v Přelouči. Pod skrytými názvy dostáváme takovéhle blafy.
|
Zdroj: Adam Skála
Zasílám taky jednu dobrotu ze školní jídelny. Jedná se prý o bramborové knedlíky s přelivem uzené drti. Nenašlo se moc odvážných, kteří by tento výtvor ochutnali.
|
Zdroj: Votroubková K.
Nepovedený pokus o nakládaný hermelín v jedné nejmenované hospodě.
|
Zdroj: PanSejra
Čevabčiči v personální jídelně v nejmenovaném hotelu ...
|
Zdroj: Nyderlak
Posílám blaf z nemocničního stravování,pro kojící matky z Mostu.Polévka se bohužel nedá pojmenovat a druhé jídlo, je nalámaná houska se sýrem v troj obalu se špenátem.Vím,že to není z restaurace,ale v nemocnici,taky platíme,tak myslím,že se to sem hodí.
|
Zdroj: Alena Podhorová
Posílám blaf z nemocničního stravování,pro kojící matky z Mostu.Polévka se bohužel nedá pojmenovat a druhé jídlo, je nalámaná houska se sýrem v troj obalu se špenátem.Vím,že to není z restaurace,ale v nemocnici,taky platíme,tak myslím,že se to sem hodí.
|
Zdroj: Alena Podhorová
Rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D
|
Zdroj: Jan Jackson
Rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D
|
Zdroj: Jan Jackson
Rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D
|
Zdroj: Jan Jackson
Posílám vám fotografii pokrmu který jsem dostal na talíř loni v říjnu v pizerii v Jílovém u Děčína. Na záběru je jídlo tak jak jej vydali. Prodávali jej pod názvem Pivovarský tokáň s houskovým knedlíkem, což by měl být v podstatě guláš. Nic odpornějšího jsem nejedl.
|
Zdroj: Jan Ševčík
Kolegové vyfasovali jako obědovou krabičku v restauraci v Nučicích (Praha západ). Špagety s játry, černými olivami a eidamem. Legendární zlo, zvrácená mysl kuchařova.
|
Zdroj: Qwertius
Oběd z menzy v Německu (smažený sýr, těstoviny a kečup). Proto nebuďme přehnaně kritičtí. :-)
|
Zdroj: Helenka Robbie
Hnus z menzy v Brně. Nevím, jak se tam ta hranolka dostala a raději to ani vědět nechci. Přísahám, že jsem tam byl naposled.
|
Zdroj: Michal Wiglasz
Hovězí po sečuánsku v závodce PARS nova v šumperku. maso neurčitého druhu,rozvařená rýže a UHO
|
Zdroj: Maraloun
jako jídla v klídku, ale zrovna výběr kaše s klobásou, nebyla pro kolegu J. Ch. nejlepší volbou. Kort ve vizuelním kontrastu s ostatními jídly. Fotka mimochodem vznikla pro naše pobavení ještě dávno před tím, než tato blaf galerka vznikla. Tagže tuto rubriku oceňujme, páč se mohou pobavit i osatní :)
|
Zdroj: Freeman
Večeře z kantýny v nejmenované firmě v Brně :-D
|
Zdroj: Jiří Culák
Ono to nevypadalo až tak jako blaf... akorát to křoupání mezi zuby, když jsem to pojídal, a moc se nedíval, na obsah... když jsem to zjistil, tak jsem jen vyplivl směsici hmyzu, kterou jsem nestihl vyfotit... protože jsem na to prostě nebyl připravený... dále jsem se nesnažil ani rozbalovat, abych neměl špatně spaní.
|
Zdroj: Petr L.
Tahle fotka není příliš kvalitní a je už tři roky stará, ale tenhle kulinářský výkon stál za to: pečené koleno, které jsem dostal, bylo spíše jen lehce opečené - už na pohled vypadalo poněkud neobvykle, ale pořád ještě jako poživatelné - že tomu tak není jsem zjistil asi při pátém soustu, kdy koleno během několika málo minut úplně vystydlo - důvod byl prostý, celá kost a přibližně dva centimetry masa kolem ní byly totiž ještě pořád zmrzlé. Mám rád i syrové maso, třeba tatarák, ale zmrzlé maso v restauraci opravdu žvýkat nehodlám. Kuchař asi měl "svůj den", protože jsme tehdy vrátili skoro všechno, co prošlo kuchyní. Nebyli jsme sami, protože stejně tak většinu jídel vraceli i všichni kolem - když si uvědomím, kolik musel kuchař naštvat lidí a kolik surovin zničil, musel z něho mít majitel restaurace radost.
|
Zdroj: Čeněk Sudek
Tento blaf jsem ulovil v palladiu a stoji za to :-D
|
Zdroj: Václav Michal
Posílám blaf, kterým se nás pokusila otrávit plzeňská menza. Jedná se o plněný paprikový lusk se sýrem. Měl jsem jiné představy o tom jak vypadá paprikový lusk.
|
Zdroj: Lukáš Fiedler
Pečený králičí hřbet na česneku , bohužel jsem ochutnal :-((
|
Zdroj: Pavel Karas
Buřtíčky v buřtové omáčce na buřtovo, protože buřtů není nikdy dost
|
Zdroj: Autorka si nepřeje být jmenována
Pangasius tváří v tvář - challenge, který ustojí pouze seniorní zaměstnanci ministerstva (dietní verze bez přílohy)
|
Zdroj: Autorka si nepřeje být jmenována
Posílám i svůj příspěvek do galerie. Mělo se jednat o špenátové lasagne podávané v naší podnikové jídelně. Jak chutnaly netuším, zvedal se mi z toho žaludek.
|
Zdroj: Michal Jirousek
Prý vepřový špíz v jedné pražské restauraci.
|
Zdroj: 41havlovska
Přírodní kuřecí plátek, dušená (rozmražená) zelenina, rýže – na fotce je i vidět velikost plátku v porovnání s kartou
|
Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
Plněná paprika – kolegovi se zdála nějaká divná, tak se podíval dovnitř…
|
Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
Nudlový nákyp s tvarohem a meruňkami (meruňky nedorazily)
|
Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
Masové koule s rajskou omáčkou (přezdívané kuličky pana kuchaře)
|
Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
Kuřecí závitek se šunkou a sýrem, zeleninová obloha, dušená rýže (zeleninová obloha = hromada nakyslé mrkve, naprosto chuťově nevhodné)
|
Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
Hovězí na česneku, bramborový knedlík, špenát - knedlíky tradičně gumové, oschlé, k tomu špetka masa pro chuť
|
Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
Čertovské kuřecí závitky, str. mrkev, br. kaše s rest. cib., m.m. Vypadá to, jako napůl ujedené, ale není!
|
Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
Špenátové knedlíky s pórkovou omáčkou a plátkem uzeného – nejnovější halucinace mistra kuchaře (knedlíky gumové a těžko ukrojitelné, omáčka je voda s pórkem a moukou)
|
Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
Brambory zapečené s rybím filé, sýrem a zeleninou - strava pro ty odvážnější z nás
|
Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
Vepřový vrabec, bramborový knedlík, dušené zelí (lupu s sebou)
|
Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
Zavřít