Galerie blafů
1
/
142
Přehled fotografií
Zavřít
Takto to mělo vypadat...
|
Zdroj: archiv via Kateřina Heroutová
Premiérový blaf, který dorazil do naší schránky.
|
Zdroj: Natálie Pecinová
Objednával jsem si hlavní jídlo s názvem: Grilované maso čtyř chutí pro pravé labužníky, hořčice, křen, chleba - cena byla cca 139,-. Podle ceny jsem usuzoval, že to bude opravdu kulinářský zážitek. Poté, co mi objednávku z již zmiňované restaurace kolega přivezl, jsem se nestačil divit. Okamžitě jsem sáhl po fotoaparátu. Na otázku jestli jsem to dal - ano měl jsem opravdový hlad.
|
Zdroj: Jakub Draslar
Pohled č.p. 3
|
Zdroj: Marek Šmerda
Salát Caprese, který jsem dostala naservírovaný v restauraci v Mariánských Lázních. Nejedná se o mozarellu, ale o eidam vykrojený do tvaru mozarelly, bazalku nahradí sušená majoránka a olivový olej sójovka! Nemáte bazalku? Dejte tam sójovku! Vědí, proč dávají tak malou porci!
|
Zdroj: Marie Chytilová
...a ještě varianta se zelím
|
Zdroj: Jan Špic
hrachová kaše s \\\\\\"přírodním plátkem\\\\\\" nebo kusem šunky
|
Zdroj: David
\\\\\\"Slepené těstoviny, přelité blíže nespecifikovatelnou naoranžovělou omáčkou s kousky zelí, která nenápadně přetéká přes okraj talíře, vytlačovaná oschlou flákotou masa, to vše servírované na olepeném talířku umístěném na předpotopní tác ... Jestli Vážení prohraji, začnu si vařit doma sám :)\\\\\\"
|
Zdroj: Vojtěch Drda
blaf bez komentáře
|
Zdroj: Soňa Dereniková
blaf bez komentáře
|
Zdroj: Soňa Dereniková
blaf bez komentáře
|
Zdroj: David
Vepřové výpečky s bramborovým knedlíkem
|
Zdroj: Jan Špic
...a tak to vypadalo. \\\\\\"restauratéři jsou stále drzejší a kreativnější, což je v dnešním vysoce konkurenčním protředí, které je neustále tlačeno vysokými nároky zákazníků, novými trendy, technologiemi, standardy, nepochopitelné.\\\\\\"
|
Zdroj: Kateřina Heroutová
Vepřový závitek
|
Zdroj: Marek Roháček
Slíbený steak byl ve skutečnosti ten nejtučnější flák krkovice, kterej se ani nesnažili správně ukrojit nebo ho třeba řádně propéct... Takže se zřejmě jednalo o eskymáckou variantu krvavého steaku = maso bylo na některých částech úplně syrové. Číšník byl sice ochoten to s námi řešit, přivedl i kuchare (evidentně nalitej nebo sjetej, mlel nějaké nesmysly o tom, že nám to přihřeje), ale nakonec vše skončilo výmluvou číšníka, že kuchyň má pronajatou jiný provozovatel než je majitel restaurace.
|
Zdroj: Marek Šmerda
Pohled č.p. 2
|
Zdroj: Marek Šmerda
Posílám Vám fotku posledního největšího blafu co jsem jedla. Jsem milovník jídla a je to tak trošku i můj koníček. Každé ráno když jdu do práce, chodím kolem vegetariánské restaurace z které to úžasně voní, říkala jsem si že to musím vyzkoušet. Restaurace byla neustále narvaná což sem si říkala, že asi bude znamení toho že tam vaří dobře. Zhruba po roce přemlouvání jsem tam tedy zašla že si splním další gastro bobřík. No dopadlo to tak, že ani můj pes to nežral :D a každé ráno co chodím kolem už si neříkám, že to voní ale začlo mě to smrdět. Takže bud závidím vegetariánům, že jim toto chutná nebo je naopak lituji jelikož není nad knedlo - vepřo- zelo, gulášek, krkovičku a podobná jídla.
|
Zdroj: Karolína Hájková
Blaf - jakýsi prachatický \\\\\\"špaček\\\\\\" podávaný v restauraci U Medvěda v Prachaticích jako polední menu. Dobrou chuť!
|
Zdroj: M. Švambera
Restaurace Eurest Mladá Boleslav..
|
Zdroj: Josef Kurty
Tento tataráček jsme dostali v restauraci U Švejka, v centru Českého Krumlova. Maso bylo bílé, vypadalo jako pomletá kuřecí prsa a bylo nepoživatelné. Při konfrontaci s kuchařem nám bylo vysvětleno, že hovězí svíčková po smíchání s cibulí vždy takto zesvětlá :D
|
Zdroj: Kristýna Vykouřilová
Posielam vám môj najväčší blaf z českej reštaurácie (Hradec Králové), ktorý som ja ale aj všetci naokolo len veľmi ťažko rozdýchvali :) Názov: panenka s bramborákem a lesní omáčkou. Koho by napadlo že lesní omáčka znamená nič iné ako zohriaty čučoriedkový (boruvkový) jogurt.
|
Zdroj: Zuzana Pospíšilová
Beef stroganof.Kde je ten beef?
|
Zdroj: Paniinasan
Posílám fotku blafu - srnčí na smetaně. Toto „jídlo“ jsme dostali naservírované v restauraci v Jedovnicích na náměstí. Reklamovali jsme je, protože se nám nezdála váha masa na talíři. Pan vrchní asi po 20 minutách přinesl již studené jídlo zpět a bez omluvy přiznal, že porce opravdu neodpovídala deklarované hmotnosti. Kousíček masa sice přibylo, ale mezi tím se rozplynula umělá šlehačka, talíř byl upatlaný, jídlo studené. Tu druhou horší várku jsem bohužel už nevyfotila. I tak je to myslím horor.
|
Zdroj: Táňa Absolínová
Tak tohle jsme dostali ve školní jídelně. Připadá Vám lákavé, jíst něco, co připomíná dětské ručičky?
|
Zdroj: Barbora Bulantová
Školní jídelna, na fotografii chybí záhadná tekutina, ve které bohužel embryo ztrácelo své charakteristické rysy.
|
Zdroj: ber024
Sparťanův smile
|
Zdroj: Dvořák Jan
Vepřo brambor zelo pro 4 lidi.
|
Zdroj: Martin Marcián
Už ani vlastně nevím co to bylo....ale s klesající teplotou rostla tuhost :-D
|
Zdroj: Jarka Tomaskova
Po polévce přišel hlavní chod aneb oběd na dovolené
|
Zdroj: Klára Gazdošová
Toto bylo naservírováno jedné z mých kamarádek na vánoční večeři... Musely jsme se jít najíst jinam... :-(
|
Zdroj: Pavlína Patrovičová
Evergreen naši menzy - krupicová kaše. Fakt, že se koupe v másle a je připálená bohužel není moc vidět...
|
Zdroj: Lucie Drtinová
Maso s brokolicí (z nevysvětlitelných důvodů ve skutečnosti plněné brokolicí) a opečeným bramborem s bylinkovým čímsi zalité klasickým českým UHO. Večeře v jedné restauraci, po které jsem měla i střevní obtíže.
|
Zdroj: Lucie Drtinová
Zapečené maso s bramborami a kukřicí zasypané sýrem, které jsem dostala na stůl jako specialitu šéfkuchaře. Gastronomická katastrofa, kterou jsem však přežila bez úhony.
|
Zdroj: Lucie Drtinová
Tohle je hlavně kvalitní odrb. Objednali jsme si pizzu, v jídelníčku stálo \\\\\\"Pizza Tarantina - rajčata, sýr, šunka, salám, česnek, cibule, feferonky, oregáno - 139 Kč\\\\\\". Po otevření krabice jsme ale nevěděli, jestli se smát nebo brečet....
|
Zdroj: Kateřina Horáková
Toto jedlo bolo Rezance s tvarohom a cokoladou no a kuchar sa rozhodol dozdobit kyslou kapustou a paradajkou...odporucam restaurant v Tatranskej Lomnici :-)
|
Zdroj: Tomáš Staněk
Sparťanův smile
|
Zdroj: Dvořák Jan
Snědl jsem to. Ale mohu vám říct, že to byl strašný, ale opravdu strašný hnus. Kdybych si zavolal obsluhu s připomínkou, že tohle není Carbonara, dostal bych se zcela jistě do konfrontace o tom, co Carbonara je a co není.
|
Zdroj: Josef Martinec
Blaf, který dostal šéftrenér Běžeckého klubu Reflexu Miloš Škorpil.
|
Zdroj: Miloš Škorpil
Pokud mě paměť neklame, toto jsou \\\\\\"italské gnocchi s kuřecím masem a sýrovou omáčkou\\\\\\". Nemusíte mě litovat, nebyly pro mě. Jednalo se o normální bramborovej knedlík, nebo spíš parodii na noky a všechno to bylo přelitý neidentifikovatelnou bílo-žlutou hmotou. Navrch klasicky plátek rajčete, protože rajče se v restauraci Rustika, pardon teď už Rumika, v pražských Holešovicích dává i na svíčkovou. Máme zde slevu od zaměstnavatele na denní menu, ale po třech návštěvách a úporném zažívání jsem s touto vývařovnou skončil.
|
Zdroj: Luděk Mareš
z kantyny Telekomu od nasich nemeckych sousedu. Zdaleka to neni nejhorsi jidlo, ale je alespon zdokumentovany. Udelalo by mi radost, kdyby tahle vyjimka byla zverejnena, poslal bych odkaz kamaradum, ze jejich kantyna dosahla svetoveho vehlasu! Byla by to takova pekna tecka za jejich uspechem, kterym bylo druhe misto v soutezi o nejhorsi stravovaci zarizeni v NSR... (coz mam z doslechu, nemuzu bohuzel dokazat)
|
Zdroj: Roman Matoska
Jen pro představu, Název \\\\\\"jídla\\\\\\" je: Vepřový plátek se slaninou..... nu což asi zrovna došla
|
Zdroj: Zuzana Šimečková
Závodní jídelna pro snad celé město. Nejedlé rizoto námi pouze rozhrnuté - brokolice místo očí, sýr do \\\\\\"úsměvu\\\\\\"
|
Zdroj: Filip Havlík
zasílám foto nejstrašnějšího jídla co jsem kdy viděl. Údajně to měl být kuřecí řízek v těstíčku se štouchanýma bramaborama. Spíš byl v kuchyni deratizér :-D
|
Zdroj: Lukáš Suchan
Zasílám Vám \\\\\\"blaf\\\\\\", pocházející z nejmenované kantýny ve Stodůlkách. nejsem si jistá, zda lze prejt naservírovat atraktivně, ale tenhle z naší \\\\\\"výstavky\\\\\\" opravdu moc sympatií nepřítáhl...
|
Zdroj: Alžběta Dordová
Výtečné polední menu v lázeňském městě Jeseník.
|
Zdroj: Eduard Bakeš
Tak tuhle pochoutku jsme dostali na adaptačním kurzu. nutno podotknout, že že špagety byli rozvařené a studené zato omáčka horká, což přidalo na chuti.
|
Zdroj: Eliška Minaříková
150 gr. - Pečené koleno se zelím a houskovým knedlíkem, ani jsem se toho nedotknul, obsluha Restaurace Praha v Dolních Dunajovicích byla ke všemu velmi dotčena, když jsem toto blití odmítl zaplatit, stalo se tak v srpnu 2010, snad se od té doby polepšili.
|
Zdroj: Robert Hutta
plněná kapsa z kuřecího masa a eidamem s bylinkovou rýží.
|
Zdroj: Barbora Sudová
Pizza Vegetariana :-)
|
Zdroj: Suzán Peace
Melo se jednat o Pizzu Vegetariana, misto toho jsme dostali tohle. To dole je cibule, cervene ma byt paprika. Oboji samozrejme melo k temto surovinam daleko.
|
Zdroj: Jiří Kulíšek
Mělo by to být lososové kolečko s bramborem.
|
Zdroj: TOmáš Stibor
Jídlo s názvem čokotěstoviny z naší školní jídelny - veronika P. chrudim
|
Zdroj: Veronika P., Chrudim
Jde o bramborak nacpany uzenym a nakrajenym hermelinem... nezapomenli ani na bohatou oblohu - Petr Kvapil
|
Zdroj: Petr Kvapil
Hromada jidla vyborny blaf jak se zadusit hranolkama. Olomouc Dolany
|
Zdroj: Martin Marcián
Takoví jsme otrokaci ve školní jídelny. Tohle jídlo jsme dostali v prváku, mysleli jsme že se z bílé omáčky pozvracíme, kombinace hovězího masa a příloha brambory byly odporné. Tohle bylo poprvé, nyní pokaždé (3. rok), když toto uvaří, raději s úsměvem nekomentujeme a odhlašujeme.
|
Zdroj: Annie Nguyen
Jídla z indické restaurace v Praze - Golden Tikka. Chuť v tomto případě odpovídala vzhledu a hliníkové misky už jen dotvářely celkovou atmosféru. A to vše za báječných 500 Kč.
|
Zdroj: Monika Procházková
Posilam polotovar restaurace zdrave vyzivy v Prachaticich...
|
Zdroj: Jan Špaček
Krupicová kaše ze školní jídelny.
|
Zdroj: Wišniewska Natálie
Kuře se smetanovou omáčkou (nemělo to žádnou chuť, prostě blaf!).
|
Zdroj: Tereza K.
Čočka s uzeným (uzené to rozhodně nebylo).
|
Zdroj: Tereza K.
Dobrý deň, zasielam \\\\\\"blaf\\\\\\", ktorý som dostal v menze.
|
Zdroj: Tomas Szabo
v příloze posílám fotografii Moravské bašty, kterou takto servírují v hotelu Morava ve Znojmě. V jídelním lístku ji mají uvedenou jako specialitu paní Helenky. Netuším, kdo je paní Helenka, ale po ochutnání jsme ji přejmenovali na Thorovo kladivo. Z fotografie to není patrné, ale knedlík uprostřed byl okoralý a tvrdý, brambory byly tak tři dny staré, maso bez chuti a zelí naprosto nepoživatelné. A celkový dojem nezachránil ani opečený párek \\\\\\"umělecky\\\\\\" naaranžovaný na knedlíku. S pozdravem \\\\\\"Pohlreicha na ně\\\\\\"
|
Zdroj: Alena Člupná
Pozor na velikost porce - má být pro 18ti leté studenty (ze školní jídelny)
|
Zdroj: Lucka Burešová
\\\\\\"Knedlíky se zelím\\\\\\" ze školní jídelny jedné nejmenované základní školy
|
Zdroj: Dominika B.
Jídlo není specifikovatelné. Ze školní jídelny jedné nejmenované základní školy
|
Zdroj: Dominika B.
Snědl jsem to. Ale mohu vám říct, že to byl strašný, ale opravdu strašný hnus. Kdybych si zavolal obsluhu s připomínkou, že tohle není Carbonara, dostal bych se zcela jistě do konfrontace o tom, co Carbonara je a co není.
|
Zdroj: Josef Martinec
Zasílám fotku palačinek, které mi naservírovali v jedné nejmenované restauraci. Tohle je pouze poloviční porce půlcentimetrové syrové palačinky, která očividně plave ve vlažné čokoládě, přeplácaná množstvím rozlité šlehačky. Nejsem \\\\\\"rypák\\\\\\", ale jediná ochutnávka a především odpudivý vzhled mluvil za vše. Palačinku jsem vrátila celou a ještě mi ji naúčtovali, aniž by proběhla nějaká kompenzace..Nejen já ale i kolegové kuchaři se nestačili divit:-)
|
Zdroj: Kristýna Domanská
Som síce zo Slovenska, ale aj tak vám posielam obrázok toho, čo mi raz dali v školskej jedálni...
|
Zdroj: MH 90
Zasilam fotku blafu. Popis k fotce: Spaghetti Frutti Di Mare ve své kráse po vylovení všech rybích kůží….
|
Zdroj: Tereza Gajdošová
Jednoho krásného Dne u nás v práci v Kantýně:))
|
Zdroj: galatecky
zasílám pohled na školní oběd pro mého školkového syna. Naštěstí ten den byl nemocný takže jídlo z ešusu putovalo přímo do odpatkového pytle. Co mě jako první napadlo bylo, že mu zřejmě vyškrábaly kastroly z předchozích dnů. Šla jsem do šk. jídelny a chtěla vědět co to má znamenat. Bylo mi sděleno, že toto \\\\\\"jídlo\\\\\\" se jmenuje Grenadýrský pochod a děti ho mají rádi.
|
Zdroj: Lenka Kučerová
posílám letošní fotku letního salátku z jedné pražské pizzerie. Že není český restauratérský svět celý zkažený dokazuje reakce vrchního, který sice zahájil alibistickou výmluvou na absolutní čerstvost užívaných surovin, ale rychle přepl do prozákaznického módu a nabídl dezert, nebo kávu zdarma. Při placení chtěl sice nejdříve salát uhradit, ale takřka obratem uznal, že je to nesmysl. Proto jsme od té doby v pizzerii obědvali už několikrát a nemáme problém se tam vracet i dál.
|
Zdroj: David Douša
Jedná se o nádivku, ktera byla součástí grilovaného pstruha. Pstruh ušel, ale nádivka byla už fear factor :)
|
Zdroj: nikerle
Posílám Vám \\\\\\"super gyros\\\\\\" jak jsem si ho přinesla z restaurace Beach Cafe http://www.lunchtime.cz/beachcafe/ Už nikdy více. Rozklepané kuřecí maso,naprosto suché, bez chuti a nakrájené na kostičky, k tomu studené olejové hranolky..
|
Zdroj: Hermanová Dana
\\\\\\"Gurmánská\\\\\\" topinka
|
Zdroj: Jakub Konrád
zdravim taky musim poslat jeden ulovek z dnesni jidelny, po tom co se mi konecno odmlzily bryle videl sem tu hruzu hlavne ze je tam porek :D
|
Zdroj: Jiří Halagačka
Tzatziki v podání závodní jídelny.
|
Zdroj: Autorka si nepřeje být jmenována
Smažený sýr bez sýru - obal převálcoval náplň.
|
Zdroj: Autorka si nepřeje být jmenována
Pokud byste měli pochyby, zda je kuře maso, pak nikoli - jedná se o vegetariánské jídlo.
|
Zdroj: Autorka si nepřeje být jmenována
Halušky se slaninou - množství slaniny prý odpovídá všem normám, které jídelna poctivě dodržuje.
|
Zdroj: Autorka si nepřeje být jmenována
\\\\\\"Toto\\\\\\" vydávali za jídlo dne 31.11.2011 v kantýně pod názvem Pernštejnský vepřový plátek s bramborem. Vypadalo to lépe, než to \\\\\\"chutnalo\\\\\\" !
|
Zdroj: Michal Heczko
,,OBLOŽENÝ TALÍŘ\\\\\\" ....jedno z jídel Silvestrovského menu 2010/2011 v restauraci OÁZA v severních Čechách....
|
Zdroj: Pavlína Říhová
Masové nudličky v leču zpestřené eidamem třicítkou, hranolky, vkusně nazdobené oblohou (salát, meloun, ananas, kiwi, rajčátko, rajče, pomeranč, paprika, okurka, ředkvička, bílý a červený zelí s kilem kopru).
|
Zdroj: Matěj Dostálek
Krásně okoralý špenátek s ještě víc okoralejšíma bramborama - pěknej hnus :) závodní jídelna Brno.
|
Zdroj: Lenka Ch.
Dnes jsem měla mít v menze jídlo s názvem \\\\\\"Pálivé kuře (stehno), těstoviny, přízdoba\\\\\\", které jsem měla ze včerejška objednané. Místo toho jsem dostala vepřovou plec, jelikož jim naneštěstí kuře došlo, a rozvařené těstoviny. Ani na pohled, ani doopravdy to rozhodně chutné nebylo.
|
Zdroj: Darina Vnoučková
Lepenice z dejvické menzy
|
Zdroj: L.Strike@seznam.cz
Dnešní (1.12.) Biftečky v sýrové omáčce s brambory. Servírované na náměstí v Písku. (Bifteček = sekaná uplácaná do tvaru a velikosti polovičního karbanátku)
|
Zdroj: Marek Prášil
Naprosta prisernost, misto masa jakejsi luncheonmeat, kase z prasku, prelite UHem redenym vyvarem z prasku. Hrasek bez chuti a zapachu rozvaren namaderu.
|
Zdroj: porucik@columbo.cz
Čočka
|
Zdroj: sar-KISS-ka
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
|
Zdroj: Pavel Tůma
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
|
Zdroj: Pavel Tůma
zasílám fotografii páteční minutky v jídelně ministerstva, kterou měla být \\\\\\"vepřová krkovička s hořčicí a sýrem a opečený brambor\\\\\\". Hořčici jsem sice na talíři ani jako základ omáčky neobjevil, nicméně \\\\\\"ajďák třicítka\\\\\\" byl zastoupen v nepřehlédnutelném množství. Brambory bych označil spíše za gumové než opečené. Gurmánský zážitek, který zde zažíváme často několikrát týdně, tentokrát vyvrcholil nálezem pěkného kuchařova vlasu.
|
Zdroj: Čokin
Tohle jsem musel nandat pro šéfa,dle jeho přání.Dietář a \\\\\\'\\\\\\'gurmán\\\\\\'\\\\\\'. 100% cholesterolu v jedné porci.
|
Zdroj: Vladimír Benza
Dnes nám v jedné restauraci v Olomouci naservírovali jako polední menu tento hnus. Měla to být tortila s kuřecím masem, fazolemi a salátem. Ale realita byla jiná... Po pouhém odkrytí (mimochodem studené a tvrdé) vrchní vrstvy tortily se nám naskytl tento pohled... Mňam!
|
Zdroj: Michaela P.
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
|
Zdroj: Pavel Tůma
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
|
Zdroj: Pavel Tůma
Výtečné polední menu v lázeňském městě Jeseník.
|
Zdroj: Eduard Bakeš
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
|
Zdroj: Pavel Tůma
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
|
Zdroj: Pavel Tůma
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
|
Zdroj: Pavel Tůma
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
|
Zdroj: Pavel Tůma
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
|
Zdroj: Pavel Tůma
Focením jídla ve školní jídelně se zabýváme již delší dobu. Toto jsou nejlepší fotky.
|
Zdroj: Pavel Tůma
Posílám blaf z nemocničního stravování,pro kojící matky z Mostu.Polévka se bohužel nedá pojmenovat a druhé jídlo, je nalámaná houska se sýrem v troj obalu se špenátem.Vím,že to není z restaurace,ale v nemocnici,taky platíme,tak myslím,že se to sem hodí.
|
Zdroj: Alena Podhorová
rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D
|
Zdroj: Jan Jackson
rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D
|
Zdroj: Jan Jackson
rád se zapojím do boje. To, co vidíte, je původem ze školní jídelny, kuchařky se brání a samotné nás vyzývaly k podání stížnosti. Jídlo se dováží, stojí 26,- Kč A můžete si vybrat ze 3 jídel :D
|
Zdroj: Jan Jackson
Posílám vám fotografii pokrmu který jsem dostal na talíř loni v říjnu v pizerii v Jílovém u Děčína. Na záběru je jídlo tak jak jej vydali. Prodávali jej pod názvem Pivovarský tokáň s houskovým knedlíkem, což by měl být v podstatě guláš. Nic odpornějšího jsem nejedl.
|
Zdroj: Jan Ševčík
Kolegové vyfasovali jako obědovou krabičku v restauraci v Nučicích (Praha západ). Špagety s játry, černými olivami a eidamem. Legendární zlo, zvrácená mysl kuchařova.
|
Zdroj: Qwertius
Pokud byste měli pochyby, zda je kuře maso, pak nikoli - jedná se o vegetariánské jídlo.
|
Zdroj: Autorka si nepřeje být jmenována
zasílám fotografii dalšího blafu. Opět se jedná o gastronomický počin z oblasti pražských Stodůlek - salát s \\\\\\"výběrem uzenin\\\\\\" a bylinkovými bramborami (které, patrně, těsně před naservírováním došly).
|
Zdroj: Alžběta Dordová
Takhle se vaří ve školní jídelně v Přelouči. Pod skrytými názvy dostáváme takovéhle blafy.
|
Zdroj: Adam Skála
Takhle se vaří ve školní jídelně v Přelouči. Pod skrytými názvy dostáváme takovéhle blafy.
|
Zdroj: Adam Skála
Zasílám taky jednu dobrotu ze školní jídelny. Jedná se prý o bramborové knedlíky s přelivem uzené drti. Nenašlo se moc odvážných, kteří by tento výtvor ochutnali.
|
Zdroj: Votroubková K.
Nepovedený pokus o nakládaný hermelín v jedné nejmenované hospodě.
|
Zdroj: PanSejra
Čevabčiči v personální jídelně v nejmenovaném hotelu ...
|
Zdroj: Nyderlak
Posílám blaf z nemocničního stravování,pro kojící matky z Mostu.Polévka se bohužel nedá pojmenovat a druhé jídlo, je nalámaná houska se sýrem v troj obalu se špenátem.Vím,že to není z restaurace,ale v nemocnici,taky platíme,tak myslím,že se to sem hodí.
|
Zdroj: Alena Podhorová
Evergreenem mezi blafy jsou tyto ovocné knedlíky z jakési nemocnice, které se na sociálních staly hitem již před několika měsíci
|
Zdroj: Neznámý
Vepřový vrabec, bramborový knedlík, dušené zelí (lupu s sebou)
|
Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
Brambory zapečené s rybím filé, sýrem a zeleninou - strava pro ty odvážnější z nás
|
Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
Špenátové knedlíky s pórkovou omáčkou a plátkem uzeného – nejnovější halucinace mistra kuchaře (knedlíky gumové a těžko ukrojitelné, omáčka je voda s pórkem a moukou)
|
Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
Čertovské kuřecí závitky, str. mrkev, br. kaše s rest. cib., m.m. Vypadá to, jako napůl ujedené, ale není!
|
Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
Hovězí na česneku, bramborový knedlík, špenát - knedlíky tradičně gumové, oschlé, k tomu špetka masa pro chuť
|
Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
Kuřecí závitek se šunkou a sýrem, zeleninová obloha, dušená rýže (zeleninová obloha = hromada nakyslé mrkve, naprosto chuťově nevhodné)
|
Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
Masové koule s rajskou omáčkou (přezdívané kuličky pana kuchaře)
|
Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
Nudlový nákyp s tvarohem a meruňkami (meruňky nedorazily)
|
Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
Plněná paprika – kolegovi se zdála nějaká divná, tak se podíval dovnitř…
|
Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
Přírodní kuřecí plátek, dušená (rozmražená) zelenina, rýže – na fotce je i vidět velikost plátku v porovnání s kartou
|
Zdroj: Autor si přeje zůstat v anonymitě
Prý vepřový špíz v jedné pražské restauraci.
|
Zdroj: 41havlovska
Posílám i svůj příspěvek do galerie. Mělo se jednat o špenátové lasagne podávané v naší podnikové jídelně. Jak chutnaly netuším, zvedal se mi z toho žaludek.
|
Zdroj: Michal Jirousek
Pangasius tváří v tvář - challenge, který ustojí pouze seniorní zaměstnanci ministerstva (dietní verze bez přílohy)
|
Zdroj: Autorka si nepřeje být jmenována
Buřtíčky v buřtové omáčce na buřtovo, protože buřtů není nikdy dost
|
Zdroj: Autorka si nepřeje být jmenována
Pečený králičí hřbet na česneku , bohužel jsem ochutnal :-((
|
Zdroj: Pavel Karas
Posílám blaf, kterým se nás pokusila otrávit plzeňská menza. Jedná se o plněný paprikový lusk se sýrem. Měl jsem jiné představy o tom jak vypadá paprikový lusk.
|
Zdroj: Lukáš Fiedler
Tento blaf jsem ulovil v palladiu a stoji za to :-D
|
Zdroj: Václav Michal
Tahle fotka není příliš kvalitní a je už tři roky stará, ale tenhle kulinářský výkon stál za to: pečené koleno, které jsem dostal, bylo spíše jen lehce opečené - už na pohled vypadalo poněkud neobvykle, ale pořád ještě jako poživatelné - že tomu tak není jsem zjistil asi při pátém soustu, kdy koleno během několika málo minut úplně vystydlo - důvod byl prostý, celá kost a přibližně dva centimetry masa kolem ní byly totiž ještě pořád zmrzlé. Mám rád i syrové maso, třeba tatarák, ale zmrzlé maso v restauraci opravdu žvýkat nehodlám. Kuchař asi měl \\\\\\"svůj den\\\\\\", protože jsme tehdy vrátili skoro všechno, co prošlo kuchyní. Nebyli jsme sami, protože stejně tak většinu jídel vraceli i všichni kolem - když si uvědomím, kolik musel kuchař naštvat lidí a kolik surovin zničil, musel z něho mít majitel restaurace radost.
|
Zdroj: Čeněk Sudek
Ono to nevypadalo až tak jako blaf... akorát to křoupání mezi zuby, když jsem to pojídal, a moc se nedíval, na obsah... když jsem to zjistil, tak jsem jen vyplivl směsici hmyzu, kterou jsem nestihl vyfotit... protože jsem na to prostě nebyl připravený... dále jsem se nesnažil ani rozbalovat, abych neměl špatně spaní.
|
Zdroj: Petr L.
Oběd z menzy v Německu (smažený sýr, těstoviny a kečup). Proto nebuďme přehnaně kritičtí. :-)
|
Zdroj: Helenka Robbie
Hnus z menzy v Brně. Nevím, jak se tam ta hranolka dostala a raději to ani vědět nechci. Přísahám, že jsem tam byl naposled.
|
Zdroj: Michal Wiglasz
Hovězí po sečuánsku v závodce PARS nova v šumperku. maso neurčitého druhu,rozvařená rýže a UHO
|
Zdroj: Maraloun
jako jídla v klídku, ale zrovna výběr kaše s klobásou, nebyla pro kolegu J. Ch. nejlepší volbou. Kort ve vizuelním kontrastu s ostatními jídly. Fotka mimochodem vznikla pro naše pobavení ještě dávno před tím, než tato blaf galerka vznikla. Tagže tuto rubriku oceňujme, páč se mohou pobavit i osatní :)
|
Zdroj: Freeman
Večeře z kantýny v nejmenované firmě v Brně :-D
|
Zdroj: Jiří Culák
Zavřít