Gastronauti Reflexu si udělali drůbeží úterý
1
/
8
Přehled fotografií
Zavřít
7.2. – Jan Klinský: Dnes jsem si dal kuřecí steak s hranolky, a kolu. Mixgrill Pardubice, cena 69,- Kč, hodnocení 8/10.... Je to moje nejoblíbenější jídlo z tohoto bistra, kuře skvěle ochucené, granolky nepřipálené jako od chrudimské konkurence. :)
|
Zdroj: Jan Klinský
7.2. – František Ortmann: Dnes "kalamita", v Praze napadl sníh :-))) Takže na oběd v restauraci není čas. Z auta jsem vyběhl do lahůdek paní Křížové na Plzeňské ulici, dva chlebíčky do papíru dohromady za 32 korun. 5/10.
|
Zdroj: František Ortmann
7.2. – Miroslav Tučka: Dnes posílám pozdrav s plným žaludkem pečeného nadívaného kuřátka s bramborovou kaší. Hodnotím 8 body za šťavnatost masa a vypečenou kůži (velký šef mi na dotaz vyměnil křidélko za stehýnko), nádivka byla celkem dobrá a kaši miluju od dětství (nemusí se kousat).
|
Zdroj: Miroslav Tučka
7.2. – Martin Plichta: Grilovaná vepřová kotleta, restaurace Hybernia, 7/10.
|
Zdroj: Martin Plichta
7.2. – Petr Mára: Restaurace Argument v Dejvicích. Kachní stehýnko na švestkách a grilovaná zelenina. Chuťově i dnes bezchybné, obsluha taktéž. 9/10, cena 300,- Kč.
|
Zdroj: Petr Mára
7.2. – Tereza Vandrovcová: CO: Indické menu (rýže, cizrna, brambory, chutney, mungo klíčky, zeleninový a ovocný salát). KDE: Beas Dhaba, Vladislavova 1 (Národní Třída). HODNOCENÍ: 7. ZA KOLIK: 75kč. CELKOVÝ DOJEM: Dnes jsem navštívila indickou vegetariánskou restauraci Beas, kde je jídlo servírováno formou samoobslužného bufetu a nabízí i veganské varianty. Jídlo bylo dobré, i když cizrna mohla být pálivější a brambory tvrdší (-2 body) a moc se mi nelíbil způsob servírování na železných tácech (-1 bod). Voda s plátkem citronu je na každém stole zdarma. Mé prosbě po bílém talíři pro lepší foto efekt nebylo vyhověno (zřejmě nemají), nicméně obsluha byla příjemná.
|
Zdroj: Tereza Vandrovcová
7.2. – Jan Kára: Jsem zpět v Nymburce. Dnes jsem navštívil pro nymburáky proslulou pivnici s názvem U Gregorů, přezdívanou již po desetiletí "Géčko". Od loňského roku je restaurace rekonstruovaná podle návrhu nymburského rodáka, významného filmového architekta Jana Vlasáka. To píši pro představu interiéru, který přestože v sobě zachovává tradici, je restaurace jednoduchá a nevyskytuje se v ní nic co do hospody nepatří (formy na bábovky, sušená kukuřice na zdech a kafemlejnky na všech poličkách v hospodě opravdu nemám rád). Teď k jídlu. Z poledního menu jsem si vybral zapečený kuřecí plátek s rajčaty a mozzarellou, ke kterému byly jako příloha hranolky. Cena 78,- Plzeň k pití mi byla přinesena do dvou minut, jídlo do pěti. Jediná šedá čmouha (nikoli však černá) na celém obědě byla v rajčeti, které bylo na kuřecím plátku. Bylo to takové to tužší rajče bez chuti a vůně, ale najít v tuhle dobu u nás na okrese v krámě dobrý rajče dá asi zabrat. Dávám 7 bodů z 10ti.
|
Zdroj: Jan Kára
7.2. - Iva Jelínková: Kuřecí maso s rýží. Tradičně bezpohlavní oběd univerzální chuti. Neurazí, nenadchne. Ovšem hitem jídelny je tento vymáčený zelný salát, který máme minimálně 2x do týdne. V podstatě k čemukoli. Školní jídelna, hodnocení: 4/10, cena 46Kč
|
Zdroj: Ivana Jelínková
Zavřít