Gastronauti Reflexu dnes jedli v rychlosti a za pochodu
3
/
9
Přehled fotografií
Zavřít
15.2. – Veronika Pacáková: Dnes mam málo času a tak jsem si musela vzít jídlo s sebou. Zdravá restaurace v Brně na Lidické mi dovolila vybrat si jídlo dle vlastního výběru a na váhu a to mořskou štiku s citrónovou omáčkou, brambory a k tomu vitaminy v podobě červené řepy, tzatziki a cizrna se zeleninou...mňam. Hodnocení: 9z10. Cena 185,- Kč. Veronika Pacáková – mořská štika s citrónovou omáčkou a brambory
|
Zdroj: Veronika Pacáková
15.2. – Ivana Jelínková: Zabíjačkový guláš s chlebem. Dnes takzvaně on the road. Vybrali jsme motorest, kde stálo v době obědní vícero aut, což může být důkazem dobré kuchyně :) A skutečně gulášek byl úplně vynikající, skvěle okořeněný, obsahoval několik druhů masa a všechny kousky byly libové!!! Zkrátka jako od našeho pašíka :) O bod méně snižuje konzumní chleba. Motorest Knovíz. Cena: 73,- Kč. Hodnocení 9/10
|
Zdroj: Ivana Jelínková
15.2. – Tereza Zamazalová: Kuřecí stehno pečené na houbách servírované s dlouhozrnnou rýží . Dnes mi opět moc chutnalo, kuře bylo dobře upečené, výpek výborně chutnal i voněl po houbách – nebyly to žádné uměle pěstované žampiony. Obsluha jako vždy velmi profesionální a milá. Hodnocení jídla: 10. Místo: el Cid Corso. Cena: 95,- Kč
|
Zdroj: Tereza Zamazalová
15.2. – Tereza Vandrovcová: Co: Burger s kapustovým karbanátkem s bio pečivem Kde: Prodejna Country life, Melantrichova. Celkový dojem: Dnešek je pro mě trochu hektický, proto jsem se rozhodla, že si na oběd koupím burger s sebou. Kapustový karbanátek byl sytý a šťavnatý, pečivo křehké, zálivka příjemně okořeněná a zelenina čerstvá. Jelikož je hodnocení subjektivní, dovolím si dát minusový bodík za dva velké plátky rajčete, což je jediná zelenina, kterou nesnesu a z jídel vyndavám:) Hodnocení: 9. Kolik: 52,- Kč.
|
Zdroj: Tereza Vandrovcová
15.2. – František Ortmann: Dnes skoro bezmasa, pečené řecké papričky plněné rýží s kouskem kuřecího masa s tzatziki (výborný jogurt ) a pita chlebem za 85 korun. 9/10.
|
Zdroj: František Ortmann
15.2. – Jan Kára: Když sněží a do toho fouká vítr, tak oceníte, když máte hospodu hned vedle paneláku. Vyrazil jsem proto opět do nymburské restaurace u Kotherů. Za 69,- jsem si z poledního menu vybral vařené hovězí maso s křenovou omáčkou a houskovým knedlíkem. Dávám 7 bodů z 10, protože omáčka se jim povedla a knedlíky taky šly. Tři body dolů za to, že doma do omáčky dáváme ještě krájené mandle, na což v žádné restauraci ještě nepřišli.
|
Zdroj: Jan Kára
15.2. – Miroslav Tučka: Jak někdo minulý týden zmínil, že lepší je špíz neobalený, tak zde je. Ač obrázek neukazuje cibulkou prokládaný špíz úplně dobře, přesto byl výborný s dostatkem oblohy. Vím, že bych měl hranolky vyměnit, ale já tento "smažený šrot" mám rád :) Hodnocení 7/10.
|
Zdroj: Miroslav Tučka
15.2. – Petr Mára: Brzký oběd jsem si dal v hotelu Old town v Brně a volil jsem hovězí vývar s játrovými knedlíčky, zeleninou a hovězím masem bez nudlí. Chuťově skvělé a velké plus si zaslouží i obsluha. 9/10. 45,- Kč.
|
Zdroj: Petr Mára
15.2 – Jan Klinský: Dnes se opakoval již jednou použitý oběd, je jím znovu kuřecí steak s hranolky z restaurace Mixgrill c Pardubicích. Výborné masíčko, dobré hranolky.
|
Zdroj: Jan Klinský
Zavřít