Pondělní obědy gastronautů Reflexu
4
/
8
Přehled fotografií
Zavřít
20.2. - František Ortmann: Dnes tradičně hektické pondělí, takže rychle na hotovku dnes na menu svíčková, takže jasná volba. Houskový knedlík \\'domácí\\' ,vše chutné a já si pochutnal na 7/10 za 125 korun.
|
Zdroj: František Ortmann
20. 2. - Jan Kára: Dnes opět oběd v restauraci hotelu Grand. Staročeský srnčí guláš a smažené bramborové škubánky dohromady za 89,- Guláš byl trochu pikantnější, ale nebylo to na škodu. Smažené škubánky vynikající. 7 bodů z 10.
|
Zdroj: Jan Kára
20. 2. - Jan Klinský: Dnes jsem jedl v Café Coffee Day Emporio. Dal jsem si panini s domácí pomerančovou limonádou. Nemohu si toto jídlo vynachválit, obsluha za 10 bodů, obloha dostačující, pečivo čerstvé, jemné, křupavé, šunka voňavá a i přes tepelnou úprávu stále štavnatá, sýr takový, jak má být. V domácí limonádě byl rozdrcený pomeranč s vodou a ledem. Výborný oběd, dávám 10/10 a doporučuji :-).
|
Zdroj: Jan Klinský
20.2. - Miroslav Tučka: Při pondělku opět zdráv v pracovním procesu, v jídelně variace na mou oblíbenou svíčkovou - králičí stehno na smetaně s houskovým knedlíkem. Stehýnko dobré, knedlík v normě, omáčka by mohla být trochu více ochucená. Hodnotím 6/10.
|
Zdroj: Miroslav Tučka
20.2. - Tereza Vandrovcová: Co: Fazolové burritos s nachos a quacamole. Kde: Doma. Hodnocení: 9. Kolik: 30 Kč. Celkový dojem: Dnes jsem pro přátele připravila ochutnávku mexické kuchyně. Tortilla byla naplněná pinto fazolemi, cibulí, česnekem a salsou. Quacamole je vyrobené z avokád, rajčat, chilli papriček, koriandru a limetky. Tortilla příjemně zasytí a kukuřičné nachos namáčené v quacamole dodávají jídlu pikantnost.
|
Zdroj: Tereza Vandrovcová
20.2. - Iva Jelínková: Tak znovu zpět v jídelně a začínáme hned pěkně zostra. :) Nudle s mákem. Zavzpomínejte se mnou na mládí. Pro někoho nejspíš fajn, ale tohle jídlo zkrátka nemusím už od svých základkových let. Takže se dnes zříkám i hodnocení, protože jsem se spokojila jen s polévkou. Osobně mám o jídle v hodnotě 46 Kč poněkud jiné představy.
|
Zdroj: Ivana Jelínková
20.2. - Petr Mára: Minestrone polévka a 300 g nízký roštěnec s grilovanou zeleninou. Oběd v Ambi Pizza Nuova nemá chybu a je těžké se splést a stejné hodnocení se týká i dnešní volby. Vynikající. 10/10. Cena cca 600,- kc.
|
Zdroj: Petr Mára
20.2. - Veronika Pacáková: Dnes zasílám opět vlastnoruční výrobu. Zeleninová polévka se žampiony. Je vynikající. Dávám si přídavek a 9 z 10 - ať netrpím na přílišnou samochválu. Cena dle potravin v obchodech. Složení: olivový olej, cibulka, celer kořen, celer nať, mrkev, žampiony, paprika zelená a červena, quinoa, sezam. semínko a vlas.nudle.. Vše čerstvé, plné chuti a vůní. Dobrou chuť všem!
|
Zdroj: Veronika Pacáková
Zavřít