Gastronauti o hladu
5
/
5
Přehled fotografií
Zavřít
21.2. – František Ortmann: K dnešnímu obědu bylo jídlo \\\" na vidličku\\\". Řecká musaka s tzatziki za 90,- korun a skvělá domácí zázvorová limonáda se salátovou okurkou velmi osvěžující nápoj. Oběd na 8/10.
|
Zdroj: František Ortmann
21.2. – Jan Kára: Dnes oběd v čínské restauraci Zářivá perla poděbradského obchodního centra. Kuře tajemné chuti s rýžovými nudlemi. Držákem jídla se stal kamarád Vojtech Zikmunda (s očekáváním popularity). cena 89,- body 7/10.
|
Zdroj: Jan Kára
21.2. – Miroslav Tučka: Dnešní štěpánská hovězí pečeně byla báječná. Maso měkké a naplněné chutným vejcem, omáčka výborná a nelepivá rýže udělaná přesně tak, jak mám rád. Vynechal jsem pouze pórkový zásyp. Jako bonus byl švestkový kompot. Hodnotím 9 body při ceně 65,- Kč.
|
Zdroj: Miroslav Tučka
21.2. – Tereza Vandrovcová: Co: Pizza funghi s olivami. Kde: Pizzeria il Giardino, Bezová 6, Praha 4. Hodnocení: 8. Kolik: 150,- Kč. Celkový dojem: Dnes jsem navštívila branickou pizzerii il Giardino, kde jsem poprosila o svou obvyklou pizzu na přání s žampiony, hříbky, olivami, česnekem, bylinkami a čerstvou rukolou. Byla výborná, křupavá snad jen suga mohlo být více. Oceňuji přátelský přístup obsluhy, která projevovala upřímně působící zájem o spokojenost s výsledkem, ač jí můj seznam z pochopitelných důvodů velice pobavil:)
|
Zdroj: Tereza Vandrovcová
21.2. – Veronika Pacáková: Vím, že zřejmě vyhraji v kategorii o gastronautí Královnu v polévkách, ale vysvětlení je jasné: pozdě vstávám, pozdě snídám a pak už mi stačí na cesty jen polévka. Ačkoliv tato polévka nepřekypuje barvami, chuť je naprosto luxusní. Jde o maminčin králičí vývar s mrkví, hráškem, bramborami a jáhlovými vločkami. Mami jsi úžasná, dávám ti 10z10! Cena: kdo si co vypěstuje a vychová, to má ;-)
|
Zdroj: Veronika Pacáková
Zavřít