Gastronauti
1
/
8
Přehled fotografií
Zavřít
23. 2. Tereza Zamazalová - Francouzské koláče – se šunkou a sýrem; s kuřetem a olivami, Místo: La Tartelette, Cena: 61 Kč, Hodnocení: 7, Kvůli nedostatku času jsem opět vyrazila do francouzského bistra. Polévka byla již vyprodaná, nechala jsem si tedy s sebou zabalit dva koláče - jeden se šunkou a sýrem, druhý s kuřetem a olivami. Obě náplně jsou příjemně dochucené a zasytí, pro rychlý oběd v časovém presu je to ideální volba.
|
Zdroj: Tereza Zamazalová
23. 2. Miroslav Tučka - Předem se omlouvám za pohoršení některých, že jsem si dovolil mít \\\"oblohu\\\" na talíři, přeci jen je to ale v jídelně ekonomičtější. Tyhle dokulata upravené čebabčiči mám vcelku rád, mleté bylo dobře ochucené a brambory příjemně opečené. Zítra bude lečo, na které se jako odlehčení týdne těším. 65 korun stojící menu hodnotím 7 body.
|
Zdroj: Miroslav Tučka
23. 2. Jan Klinský - Dnes jsem si v Potrefené huse v Pardubicích dal kuřecí proužky s penne a parmenzánem. Chuťově i vzhledově geniální, obsluha příjemná. 9/10.
|
Zdroj: Jan Klinský
23. 2. František Ortmann - Dnes opět čas na \\\"normální\\\" oběd, tedy v restauraci. Má dnešní volba padla z denní nabídky na plněnou tortillu zeleninou, sýrem, červenými fazolemi a vepřovým masem. K tomu salsa z rajčat a jalapeňos a zakysaná smetana. Pěkný oběd za 100 Kč. Hodnotím 8/10. K tomu domácí citronáda. Zítra má syn svátek, tak plánujeme větší oběd.
|
Zdroj: František Ortmann
23. 2. Jan Kára - Dnes jsem si v restauraci U Gregorů dal hovězí guláš s knedlíkem, křenem a červenou (fialovou) cibulí. Cena 89 Kč. Hodnotím osmi body z deseti. Polední menu bylo ve dvě hodiny už fuč, a tak jsem si musel vybrat něco z lístku. Vyplatilo se, guláš byl vynikající.
|
Zdroj: Jan Kára
23. 2. Tereza Vandrovcová - Uzený tempeh na cibulce s bramborami, hummusem a oblohou, Kde: Country Life, Melantrichova, Praha 1, Za kolik: 80Kč, Hodnocení: 8, Celkový dojem: Dnes jsem se rozhodla po delší odmlce navštívit restauraci Country Life. Tempeh na cibulce byl dobře okořeněn, ale trochu sušší než obvykle, brambory opečené, hummus jemný a lahodný, zeleninová obloha čerstvá a celkově šlo o syté jídlo, po kterém však není těžko. Nezklamalo ani harmonické prostředí restaurace a příjemná obsluha.
|
Zdroj: Tereza Vandrovcová
23. 2. Petr Mára - Mirellie na Praze 6, 50 Kč. Skvělý kuřecí vývar, 9/10, v příjemném prostředí.
|
Zdroj: Petr Mára
23. 2. Ivana Jelínková - Pečené kuřecí stehno s rýží, školní jídelna, cena 46 korun, hodnocení 9/10. Přestože předpokládám vlnu kritiky, hodnotím dnešní oběd 9 body. Patří v naší jídelně k nejlepším, o čemž sice fotografie až tak nevypovídá, ale v porovnání s ostatními jídly chutná právě toto výborně. Bod ubírám za jeho nedostatečnou teplotu. A přidávám omluvu za nezdokumentovaný zelný salát.
|
Zdroj: Ivana Jelínková
Zavřít