Řekni mi, co jíš, dozvíš se, kdo jsi. Gastronomický experiment Reflexu odhaluje, co všechno můžeme o člověku vyčíst z jídla
4
/
13
Přehled fotografií
Zavřít
Restovaná čerstvá kachní játra na cibulce, podávaná s rýží a redukcí z čerstvého ročníkového vína
|
Zdroj: ?
Kuřecí špíz se slaninou a červenou čočkou po Řecku
|
Zdroj: ?
Smažené asijské závitky se sladkokyselou omáčkou
|
Zdroj: ?
Musaka- řecký pokrm s cuketou, lilky, bramborami a masovou směsí s rajčaty
|
Zdroj: ?
Francouzské koláče - se šunkou a sýrem_ s kuřetem a olivami
|
Zdroj: ?
Dal Makhani - čočka s indickými plackami
|
Zdroj: ?
Kuřecí stehno pečené na houbách servírované s dlouhozrnnou rýží
|
Zdroj: ?
Bramborový krém s bazalkovým pestem
|
Zdroj: ?
Kuřecí prsa plněná sýrovou nádivkou s jemnou bazalkovou omáčkou, pečený brambor
|
Zdroj: ?
Jehněčí maso dušené na tomatech se zeleninou podávané s dlouhozrnnou rýží
|
Zdroj: ?
Hovězí líčka konfitovaná s kořenovou zeleninou, omáčkou demi
|
Zdroj: ?
Pečená jitrnice s dušeným zelím a vařeným bramborem
|
Zdroj: ?
Čevapčiči s opečeným bramborem a hořčicí
|
Zdroj: ?
Zavřít