Předposlední mise gastronautů Reflexu: květák ze školní jídelny a gnocchi "od maminky"
6
/
7
Přehled fotografií
Zavřít
28.2. – Ivana Jelínková: Smažený květák, školní jídelna, 46,-Kč. Předposlední gastronautský oběd, možná by bylo na místě zkusit hádanku.. copak, že se to skrývá na talíři :) Smažený květák, trochu zvlhle maskovaný k nepoznání.. utopený ve školní "domácí" tatarce... Bez podobného jídla se rozhodně obejdu. A tak dnes bez hodnocení jen s polévkou.
|
Zdroj: Ivana Jelínková
28.2. – František Ortmann: Po včerejším kroku zcela vedle dnes sázka na jistotu . Má oblíbená restaurace na Praze 5 kde jsem na denní nabídce našel hovězí pečeni s rajčatovým pestem a opečenou polentou, krásný příklad oběda za příjemnou cenu (125,- Kč). Hodnotím 9/10.
|
Zdroj: František Ortmann
28.2. – Jan Klinsky: Takže dneska gnochi s kuřecím masem v omáčce s chili...dokonalost znovu od maminky 10/10 :-)
|
Zdroj: Jan Klinský
28.2 – Miroslav Tučka: Tentokrát jsem zvolil v jídelně pečené rybí filé na másle s bramborami, navíc s paprikovo-rajčatovým salátkem. Filé mohlo být víc upečené, ale bylo docela dobré, tak hodnotím 6 body. Jelikož naše jídelna má každý poslední den v měsíci sanitární den, tak zítra to bude pozdrav z restaurace.
|
Zdroj: Miroslav Tučka
28.2. – Tereza Vandrovcová: Co: Mi xao (seitanové plátky s nudlemi). Kde: Loving Hut, Truhlářská. Za kolik: 138,- Kč. Hodnocení: 9. Celkový dojem: Dnes mám ukázkový dej blbec: Nejen, že jsem si zapomněla foťák a musela fotit mobilem, ale navíc jsem až během jídla zjistila, že mi foťák v mobilu nezafungoval a musela jsem fotit již rozjedené jídlo (nemluvě o strastích, které dnes mám ohledně vyřizování mé nečekané pracovní cesty). Nevypadá to proto esteticky nijak vábně (plátky se mi nepodařilo naaranžovat zpět do výchozí podoby), ale bylo to naprosto lahodné. Pšeničné plátky byly příjemně křupavé a na vrchu zkaramelizované a nudle se zeleninou byly dobře orestované a okořeněné.
|
Zdroj: Tereza Vandrovcová
28.2. – Tereza Zamazalová: Grilovaný kuřecí steak plněný chřestem v omáčce s vínem, parmazánem a bylinkami, gratinované brambory. Původně jsem tedy měla namířeno na čočku na kyselo, celkem mě překvapilo, že už ve ¼ na jednu bylo toto jídlo pryč. Z polední nabídky jsem si tedy nakonec vybrala kuřecí steak, a nechala si vyměnit přílohu (rýži jsem měla už včera, takže jsem požádala o gratinované brambory). Maso i brambory byly dobře dochucené, jenom zase ta omáčka mi moc neseděla – byla trochu mdlá, mám raději výraznější chutě. Místo: Uctívaný velbloud. Cena: 85,- Kč. Hodnocení: 7.
|
Zdroj: Tereza Zamazalová
28.2. – Veronika Pacáková: Dobry den. Ráda bych vám něco poslala, ale dnes jsem neobědvala ;-(
|
Zdroj: Veronika Pacáková
Zavřít