Šéfkuchaři už na své nejoblíbenější školní jídlo zavzpomínali. Vzpomenete si vy?
6
/
36
Přehled fotografií
Zavřít
Kachna pečená/noční úprava/kysané červené zelí, bramborové knedlíky. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, příspěvková organizace zřizovaná Středočeským krajem Komenského 156/III, 290 60 Poděbrady
|
Zdroj: Iva Černá
Masové koule v rajské omáčce, těstoviny. Fotografie zaslala Pavla Jungwirthová, vedoucí školní jídelny, ZŠ Generála Janouška 1006 198 00 Praha 9 - Černý Most II.
|
Zdroj: Pavla Jungwirthová
Polévka rajská s ovesnými vločkami sekaná, brambory m.m., zelí hlávkové dušené. ZŠ Mládežnická 536, Trutnov 4. Fotografie poslala Bc. Dvořáková Lenka vedoucí školní jídelny
|
Zdroj: Lenka Dvořáková
Polévka zeleninová s pohankou, krůtí plátek přírodní, bramborová kaše, zeleninová obloha. Školní jídelna ZŠ Chrustova, Ostrava - Slezská Ostrava
|
Zdroj: Irena Dědková
Zeleninový vývar se strouháním, krůtí nudličky v sýrové omáčce, halušky, jablečná přesnídávka s piškoty. Základní škola Jičín, Husova ulice 170
|
Zdroj: Mošnová Blanka
Smažený vepřový řízek, brambor, zelenina. Fotografie zaslala Pavla Jungwirthová, vedoucí školní jídelny, ZŠ Generála Janouška 1006 198 00 Praha 9 - Černý Most II.
|
Zdroj: Pavla Jungwirthová
Šunkové řezy se sýrem, zeleninová obloha, pečivo. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, příspěvková organizace zřizovaná Středočeským krajem Komenského 156/III, 290 60 Poděbrady
|
Zdroj: Iva Černá
Podkrkonošské kyselo, pekingské kuřecí maso, rýže. Fotografie poslala Marta Kacálková, ředitelka Školní jídelny Žamberk
|
Zdroj: Marta Kacálková
Zeleninový vývar se strouháním, tilápie(ryba) s citrónovým máslem, bramborová kaše, jablečná přesnídávka s piškoty. Základní škola Jičín, Husova ulice 170
|
Zdroj: Mošnová Blanka
Vepřové rizoto sypané sýrem, kyselý okurek, džus, koktejl. Fotografie poslala Marcela Hegerová, vedoucí školní jídelny Dr.E.Beneše 1, Šumperk
|
Zdroj: Marcela Hegerová
Podkrkonošské kyselo, rajská omáčka, vařené hovězí maso, těstoviny. Fotografie poslala Marta Kacálková, ředitelka Školní jídelny Žamberk
|
Zdroj: Marta Kacálková
Pečené kuřecí stehýnko, bramborový salát, džus, koktejl. Fotografie poslala Marcela Hegerová, vedoucí školní jídelny Dr.E.Beneše 1, Šumperk
|
Zdroj: Marcela Hegerová
Polévka kmínová se sýrovým kapáním, mletý máslový přírodní řízek, šťouchané brambory, salát mrkvový s jablky, mandarinková šťáva. Základní škola Zlín, Křiby 4788
|
Zdroj: Petra Pelíšková
Losos na kmíně, pečená dýně, vařené brambory. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, příspěvková organizace zřizovaná Středočeským krajem Komenského 156/III, 290 60 Poděbrady
|
Zdroj: Iva Černá
Polévka kmínová se sýrovým kapáním, mořská treska zapečená s bešamelem, vař. brambor s máslem, zeleninová přízdoba, hlávkový salát, mandarinková šťáva. Základní škola Zlín, Křiby 4788
|
Zdroj: Petra Pelíšková
Oběed, 17. 10. Gymnázium, Střední pedagogická škola, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Znojmo, Pontassievská 3, 669 02, Znojmo
|
Zdroj: Novák Pavel
Polévka krupicová s vejcem, bretaňská zelenina, americké brambory, dresink, chléb, jogurt s lesním ovocem. Školní jídelna ZŠ Mánesova, Otrokovice
|
Zdroj: Ivana Řezníčková (učitelka VV)
Vaječná omeleta s rajčaty, šoulet/hrách. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, příspěvková organizace zřizovaná Středočeským krajem Komenského 156/III, 290 60 Poděbrady
|
Zdroj: Iva Černá
Oběed, 17. 10. Gymnázium, Střední pedagogická škola, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Znojmo, Pontassievská 3, 669 02, Znojmo
|
Zdroj: Novák Pavel
Podkrkonošské kyselo, domácí buchty ( tvaroh, mák ). Fotografie poslala Marta Kacálková, ředitelka Školní jídelny Žamberk
|
Zdroj: Marta Kacálková
Polévka krupicová s vejcem, fazolový guláš, chléb, jogurt s lesním ovocem. Školní jídelna ZŠ Mánesova, Otrokovice
|
Zdroj: Ivana Řezníčková (učitelka VV)
Polévka drůbková s rýží. Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, příspěvková organizace zřizovaná Středočeským krajem Komenského 156/III, 290 60 Poděbrady
|
Zdroj: Iva Černá
Polévka hrachová s uzeným masem, banketka, nudle s mákem nebo opraženou strouhankou, mandarinka, mrkvový salát. Fotografie poslal vedouci školní jídelny ZŠ Komenského, Trutnov
|
Zdroj: Hana Hepnerová
Polévka hrachová s uzeným masem, banketka, labské knedlíky, kuřecí plátek přírodní, červené nebo bílé zelí, mrkvový salát. Fotografie poslal vedouci školní jídelny ZŠ Komenského, Trutnov
|
Zdroj: Hana Hepnerová
Čočka po orientálsku s libovou uzenou krkovičkou, sojový rohlík. Fotografie poslal Mgr. Olga Süssová, ředitelka 10. školní jídelny Plzeň
|
Zdroj: Olga Süssová
Francouzská polévka (vlastní výroba , ne polotovar), halušky s uzeným sypané sýrem, zelné saláty, rakytníkový čaj. Základní škola Odry, Pohořská 8
|
Zdroj: renata.sandova
Lovecký vepřový závitek, brambory, okurkový salát ZŠ Jiřího z Poděbrad, Praha 3
|
Zdroj: Martina Frouz Vokounová
Vepřové maso po debrecínsku, rýže, obloha a polévka byla luštěninová. Oběd pochází z jídelny školy Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu
|
Zdroj: Pavel Hradecký
Ovocné knedlíky sypané tvarohem. Fotografie poslal Mgr. Olga Süssová, ředitelka 10. školní jídelny Plzeň
|
Zdroj: Olga Süssová
Oběd dne 17.10.2012. Školní jídelna ZŠ Srbská 2, Ostrava-Výškovice
|
Zdroj: Blanka Pekařová
Květáková polévka, holandský řízek, brambory m. m., broskvový kompot, džus. ŽŠ SNP Hradec Králové
|
Zdroj: majky22
Prejt se zelím, brambory. Gymnázium Elišky Krásnohorské, Praha
|
Zdroj: Alice Kavalcová
Gulášová polévka, české buchty, caj. SŠ, ZŠ a MŠ pro sluchově postižené, Výmolova 169, Praha 5-Radlice
|
Zdroj: Milena Čámková
Oběd z jídelny Gymnázia Matyáše Lercha v Brně.
|
Zdroj: Eliška Uhliarová
Polévka - jáhlová se zeleninou, hlavní jídlo - hovězí maso na smetaně, houskový knedlík, doplněk - pomeranč, nápoj - čaj černý. Školní jídelna Lukavec u Pacova
|
Zdroj: Martin Kocour
Celer v sýrovém těstíčku (smaženo "nasucho" v konvektomatu), šťouchané brambory s petrželkou. Fotografie poslal Mgr. Olga Süssová, ředitelka 10. školní jídelny Plzeň
|
Zdroj: Olga Süssová
Zavřít