Ještě před začátkem pečení přilnou  okořeněné kůžičky k pečicímu plátu…

Ještě před začátkem pečení přilnou okořeněné kůžičky k pečicímu plátu… Zdroj: Jana Jabůrková, Jiří Turek

Láďa Hruška radí a my se jeho rad držíme…
Nesmažený smažák připomíná ze všeho nejvíc zaschlý boban
Nesmažený smažák ve fázi vzniku – a následné konzumace, ta vyžaduje značnou obratnost, zejména však fyzickou sílu
Nesmažený smažák ve fázi vzniku – a následné konzumace, ta vyžaduje značnou obratnost, zejména však fyzickou sílu
„Rajská jako od babičky,“ říká Láďa Hruška. Naše rada: Z rajčatového džusu si udělejte raději bloody Mary.
12 Fotogalerie

Na vlastní kůžičku

DAN HRUBÝ , Marek Stoniš

„Ježišmarjá“ a „fuj“. Dvě nejčastější slova doprovázející náš pokus uvařit a sníst pokrmy připravené podle receptů reportéra TV Nova Ládi Hrušky. Závěr našeho experimentu je opravdu drtivý – jídla, která tato nová televizní hvězda nabízí divákům jako příklad laciné, ale přitom chutné kuchyně (o zdraví se ve svých příspěvcích jaksi nezmiňuje), jsou vesměs nepoživatelná. A neměli by je konzu­movat ani ti, kteří mají hluboko do kapsy. I oni totiž mohou jíst lépe, zdravěji i stejně lacino nebo jen o málo dráž. Ale po pořádku…

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!