Škoda jídla, co nesdílíš s ostatními!
Když mířím na setkání s dvacetiletým kuchařem, fanouškem gastronomie a hudby Martinem Škodou, trochu se bojím. Martina sice znám z českobudějovického gymplu a vím, že je neobyčejně příjemný, co ale řekne tomu, že si v puse i v ruce nesu kompletně vykoupenou nabídku jednoho velkého fastfoodového řetězce? Neotočí se a neuteče s pláčem někam na farmářské trhy? „Ne! Cheeseburger si od tebe nedám, děkuju, ale klidně si ho dojez,“ říká usměvavý kluk, jemuž se před třemi lety po napsání kuchařky Škoda nevařit začal měnit život. Martina hlavně v kuchyni najdete pořád. Pro čtenáře Reflexu má navíc jako pro první důležitou zprávu…
Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.
Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!