Co si na kursu uvaříte, to si také sníte. A je to opravdu vydatná, čtyřchodová večeře. Tyhle kachní prsíčka se špatně naporcovaným pomerančem navíc voněla tak neodolatelně, že vyhládlo i fotografce. Autor textu se tedy podělil. Ale jenom za tu pomoc při přípravě burgru!

Co si na kursu uvaříte, to si také sníte. A je to opravdu vydatná, čtyřchodová večeře. Tyhle kachní prsíčka se špatně naporcovaným pomerančem navíc voněla tak neodolatelně, že vyhládlo i fotografce. Autor textu se tedy podělil. Ale jenom za tu pomoc při přípravě burgru! Zdroj: Zuzana Panská

Co si na kursu uvaříte, to si také sníte. A je to opravdu vydatná, čtyřchodová večeře. Tyhle kachní prsíčka se špatně naporcovaným pomerančem navíc voněla tak neodolatelně, že vyhládlo i fotografce. Autor textu se tedy podělil. Ale jenom za tu pomoc při přípravě burgru!
Co si na kursu uvaříte, to si také sníte. A je to opravdu vydatná, čtyřchodová večeře. Tyhle kachní prsíčka se špatně naporcovaným pomerančem navíc voněla tak neodolatelně, že vyhládlo i fotografce. Autor textu se tedy podělil. Ale jenom za tu pomoc při přípravě burgru!
Co si na kursu uvaříte, to si také sníte. A je to opravdu vydatná, čtyřchodová večeře. Tyhle kachní prsíčka se špatně naporcovaným pomerančem navíc voněla tak neodolatelně, že vyhládlo i fotografce. Autor textu se tedy podělil. Ale jenom za tu pomoc při přípravě burgru!
Co si na kursu uvaříte, to si také sníte. A je to opravdu vydatná, čtyřchodová večeře. Tyhle kachní prsíčka se špatně naporcovaným pomerančem navíc voněla tak neodolatelně, že vyhládlo i fotografce. Autor textu se tedy podělil. Ale jenom za tu pomoc při přípravě burgru!
Co si na kursu uvaříte, to si také sníte. A je to opravdu vydatná, čtyřchodová večeře. Tyhle kachní prsíčka se špatně naporcovaným pomerančem navíc voněla tak neodolatelně, že vyhládlo i fotografce. Autor textu se tedy podělil. Ale jenom za tu pomoc při přípravě burgru!
7 Fotogalerie

Škoda vařit?

Ne, každý nositel příjmení Škoda opravdu kuchtit neumí. Když se slavný kuchař Martin Škoda v rozhovoru v tomto čísle Excellentu na stranách 14–18 rozpovídal o tom, jak připravuje sto steaků najednou, do toho propaguje zdravou výživu, vydává druhý díl svého opusu Škoda nevařit a domácím vařením vlastně ušetří, asi úplně netušil, že před ním s diktafonem sedí jeho úplný opak.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!