Ilustrační koláž

Ilustrační koláž Zdroj: koláž Michal Kořán

Vláda látá schodek státního rozpočtu. Fiala si založil OnlyFans. Láká na odvážné fotky s dýmkou

Další prohloubení schodku státního rozpočtu na úctyhodných 210 miliard vyburcovalo vládní koalici k odvážným činům. Premiér Petr Fiala schodek vyhodnotil jako nehezký a nepříjemný a zavázal se, že každý člen vlády zatne zuby a pokusí se s tím něco dělat.

Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.

„Ačkoliv je ten schodek poděděný po předchozí vládě Andreje Babiše, stejně jako je po jeho vládě poděděné všechno, co se nám nepovedlo, my se k tomu stavíme čelem a hodláme schodek krotit, co se do něj vejde. Jelikož jsme vláda více méně průměrná, došli jsme k závěru, že politickou cestou to nepůjde. Nedokážeme se na ničem dohodnout. Když jsme chtěli zavést daň na tiché víno, tak Jurečka vyhrožoval, že jestli to projde, tak se zabije. To jsme si nemohli vzít na triko,“ vysvětloval premiér Fiala.

„A když jsme chtěli uvnitř vlády projednávat důchodovou reformu, Rakušan byl místo toho zase někde v nějaký zapadlý prdeli v hospodě na svojí túr, při které vykládá lidem s dentálním handicapem, co se mu povedlo, a nechá si od nich nadávat,“ dodal Fiala.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat