Ilustrační koláž

Ilustrační koláž Zdroj: koláž Michal Kořán

Inženýři v Rusku vynalezli kolo. Jsme zase o kousek blíž technologické soběstačnosti, jásal Putin

Ruské inženýrství to opět dokázalo. Ani masívní odliv mozků a skutečnost, že do Ruska středověk dorazil teprve vloni, nezabránily ruskému inženýrství dokráčet na pomyslný vědecký Olymp. V Rusku totiž vynalezli kolo.

Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.

„Geopolitická situace ve světě si žádá z naší strany větší nasazení. Západní rusofobní tendence jsou zapříčiněné hlavně tím, že nám závidí úspěch a že se nás všichni děsně moc bojí, protože jsme země na vzestupu. A proto nás odstřihli od svých technologií. Žádné čipy, žádný software, nic. To, co by každou jinou zemi technologicky položilo, nás akorát posílilo. Uvědomili jsme si, že se můžeme spoléhat jenom sami na sebe. Možná ještě na Čínu, Írán a nějaký ty křováky z Afriky. Ti to ale moc nevytrhnou, pakliže se nerozhodneme odtamtud masívně dovážet HIV za levno.

Každopádně nebudu to dál prodlužovat. Přišel den, na který jsme dlouho čekali. Den, jenž se opět zapíše do dějin stejně jako jakýkoliv jiný den, kdy Rusko drtí Západ. Naši inženýři, které jsme ještě nestihli poslat na frontu, dali hlavy dohromady a vynalezli kolo. Naše vlastní, ruské kolo. Ano, skutečně je to tak. Rusko vynalezlo kolo, co ty na to, deka­dentní a prohnilý Západe?“ jásal Vladimir Putin ve svém projevu, přičemž demonstrativně vztyčil prostředníček směrem ke zmíněné světové straně.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat