Robert Fico

Robert Fico Zdroj: Michal Kořán

Za atentát na Trumpa můžou slovenská liberální média a opozice, potvrdil Fico a vydal novináře do USA

Ačkoliv atentát na amerického exprezidenta Donalda Trumpa spáchal registrovaný volič republikánů, slovenský premiér ­Robert Fico odhalil, že se jednalo o mnohem větší spiknutí, než se původně zdálo.

Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.

„Můj veliký přítel Donald Trump měl být umlčen stejně jako já liberální slovenskou opozicí a některými médii. Tato skupina systematicky rozeštvává společnost, což vede k podobným incidentům. Moc dobře vím, čím si teď Donald Trump prochází,“ prohlásil Robert Fico ve videu, jež nahrál na sociální sítě.

„S Donaldem Trumpem máme společnou zarputilost, ochotu naslouchat, lásku k vlasti, vysokou míru empatie a lidskost. To se slovenské liberální scéně nelíbí, takže nás chtějí umlčet. My se ale s Donaldem umlčet nedáme. Naopak to budeme my, kdo umlčí je,“ pohrozil Fico.

„Bezprostředně po atentátu jsem Donalda Trumpa osobně telefonicky ujistil, že tohle si slovenská liberální média i opozice pěkně odskáčí. Donald Trump mi za to poděkoval a nazval mě přítelem,“ pochlubil se Fico.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat