Zahájení OH v Paříži 2024

Zahájení OH v Paříži 2024 Zdroj: ČTK

Migranti plující po Seině na zahájení OH vystrašili české vlastence. „Proč tu loď nepotopili?“ žehrají Francouzům

Zahajovací ceremoniál olympijských her v Paříži, kdy sportovci ze zúčastněných zemí proplouvali Seinou na lodích, vystrašil některé české vlastence, kteří zrovna omylem ceremoniál naladili v televizi a špatně pochopili kontext. Obzvlášť pokud na ceremoniál přepnuli v době, kdy kamera zabírala některé malé africké výpravy, které proplouvaly na malých člunech. Trnem v oku byla i afghánská výprava.

Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.

„Imigranti z Afriky připlouvají na lodi přímo do Paříže a ti zvrácenci to ještě natáčejí a nic nedělají. Kde je nějaká říční policie, která by tu loď potopila? Vítači tleskají a my obyčejní rozumní lidé na to doplatíme,“ stěžoval si pan František z Berouna, když viděl v televizi člun s výpravou z Ghany, kterak brázdí Seinu.

„Okamžitě jsem psal panu Okamurovi, ať s tím něco udělá,“ dodal pan František, který je podle svých slov veliký vlastenec a odmítá přihlížet tomu, jak Evropu zaplaví imigranti z Afriky.

Zatímco pan František kromě apelu na Tomia Okamuru, ať zastaví to šílenství, nic dalšího pro blaho národa už neudělal, našli se tací, kteří po zhlédnutí ceremoniálu vzali obranu Evropy a České republiky před imigranty do vlastních rukou.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat