Ilustrační snímek

Ilustrační snímek Zdroj: Shutterstock

Český elektrárenský gigant dělí hodiny od krachu. Prosí zákazníky, aby zapnuli světla a elektrické spotřebiče

Dominik Landsman

Největší tuzemský výrobce elektřiny ČEZ, a. s., se podle vyjádření generálního ředitele nachází jen pár hodin před krachem. Jedná se jen o chytrou marketingovou strategii?

Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.

„Nepíše se mi to lehce, ale visí nad námi krach. Reálný a opravdový krach. Tradiční český výrobce elektřiny to v těchto dnech nemá lehké. Děláme elektřinu vlastnoručně a s láskou, což na jednu stranu naši zákazníci cení a vyhledávají, ale na druhou stranu to znamená, že naše elektřina může být pro některé příliš drahá. Víte, my nejsme jako ostatní, kteří vyrábí spotřební elektřinu formou pásové výroby někde v Asii a nehledí na kvalitu, hlavně že to je levné. My jdeme právě hlavně po té kvalitě. Vyrábíme elektřinu vlastnoručně v tuzemsku a dáváme do toho srdce. Vyrábíme elektřinu přesně tak, jak ji vyráběli naši dědové a jejich dědové podle tradičního receptu,“ připomněl generální ředitel ČEZu.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat