Ilustrační koláž

Ilustrační koláž Zdroj: Michal Kořán

SPD přitvrdila. Začala do Česka přivážet migranty z Afriky a vyhazovat lidem pojistky

Dominik Landsman

Volební preference na hranici vstupu do sněmovny a úbytek voličů, které přetahují jiné politické strany, dohnal vedení SPD k radikálnímu kroku. Strana začala ve velkém vozit migranty z Afriky a vypouštět je v Česku do volné přírody.

Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.

„Je to jediný logický krok. Když deset let stavíte svou politiku na tom, že strašíte lidi uprchlíky, ale oni pořád ne a ne přijít, musíte něco udělat. Okamurovi zřejmě s imigranty, kteří k nám nechtějí, došla trpělivost, tak je sem začal vozit sám,“ myslí si politolog Viktor Potůček.

„SPD je jediná vlastenecká strana a zaslouží si své místo v Poslanecké sněmovně. Tomio Okamura si nechal postavit drahou vilu a rozhodně si nemůže dovolit nebýt v parlamentu. Teď ne. Právě proto musíme všichni ve straně zatnout zuby a pár černoušků sem dovézt, abychom byli zase na koni,“ nechal se slyšet člen SPD, jenž si nepřál být jmenován. Respektive nevěděl, jak se jmenuje, protože jeho sociální pracovník, který to ví za něj, má zrovna dovolenou.

Samotný Tomio Okamura přivážení migrantů z Afriky nepotvrdil. Na přímý dotaz novinářů, zda strana přiváží do České republiky uprchlíky, odpověděl, že ty zve do České republiky Evropská unie a že SPD to hodlá všechno zastavit.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat