Ilustrační koláž

Ilustrační koláž Zdroj: koláž Michal Kořán

Až budu premiér, dám Evu a Vaška zase dohromady, vzkazuje Babiš důchodcům

Dominik Landsman

Eva a Vašek Ševčíkovi, kteří vstoupili do dějin české kultury jako duo Eva a Vašek, ukončili svou spolupráci a rovněž manželství. Toto oznámení zasáhlo kardiostimulátory nejen jejich dosud živých fanoušků, ale i širokou veřejnost. Je to smutná zpráva pro celou republiku.

Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.

„Všechny naše klienty tato smutná zpráva velmi rozrušila. Přece jenom Eva a Vašek byli legendami. A jsou dva druhy legend. Na jedněch lidé vyrůstají, na těch druhých umírají. Eva a Vašek byl ten druhý případ. Naštěstí po pár hodinách zavládl klid. Klienti na to zapomněli,“ prozradila Dagmar Tichá, ředitelka Alzheimer centra v Brně.

Vydavatelství Surf publishing, jež vydává desky Evy a Vaška, potvrdilo, že fanoušci si nové písničky této známé dvojice již neposlechnou. Jedním dechem ale dodalo alespoň malou útěchu. Prodej oblíbeného merche pokračuje dál. Fanoušci si tak mohou i nadále koupit Evino naslouchátko nebo Vaškovu umělou kyčel. Je to však poměrně slabá náplast na tu kulturní ztrátu.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat