Ilustrační koláž

Ilustrační koláž Zdroj: Reflex.cz / Dall-E

Sraz evropských nacionalistů na Václavském náměstí (23. 5. 2024)
Sraz evropských nacionalistů na Václavském náměstí (23. 5. 2024)
Tomio Okamura skončil se štrůdlem v obličeji
Hlasování o nedůvěře vládě Petra Fialy 1. 9. 2022
Hlasování o nedůvěře vládě Petra Fialy 1. 9. 2022
6
Fotogalerie

Tonoucí SPD navlékla afrického turistu do pláště a nutila ho operovat, aby dostála obrazu chirurga z dovozu

Dominik Landsman

Po nevydařených evropských volbách nastala v SPD panika, kdy si Tomio Okamura uvědomil, že dny jeho pohodlného posedávání v opoziční lavici živené tím, že tu a tam pronese prázdné, leč líbivé heslo typu „Zastavíme diktát Evropské unie“, mohou být sečteny. 

Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.

Před nadcházejícími krajskými volbami se do toho tedy opřel a začal strašit víc než kdy dřív, protože nikdo jiný než vystrašený a zahořklý člověk mu hlas jen tak nedá.

Na začátek se pokusil spojit vlasteneckou (náckovsky proruskou) scénu, a jelikož Hitler už je po smrti a další opravdoví vlastenci jsou buď ve vězení, v blázinci nebo se skrývají před exekutory, nezbylo mu nic jiného než se spojit s Jindřichem Rajchlem a jeho projektem PRO Rajchla a s anekdotou, která je známá jako Trikolora. 

Tato silná sestava vysoké školy populistické si v generálce na další parlamentní volby přestala brát servítky a pod heslem „všechno, nebo nic“ popustila uzdu své fantazie a vyhodnotila, že v každém z nás dříme tak trochu rasista.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat