Vláda Petra Fialy

Vláda Petra Fialy Zdroj: Blesk:David Malík

Petr Fiala na návštěvě sídliště Mojžíř (26.8.2025)
Petr Fiala na návštěvě sídliště Mojžíř (26.8.2025)
Petr Fiala na návštěvě sídliště Mojžíř (26.8.2025)
Petr Fiala na návštěvě sídliště Mojžíř (26.8.2025)
Premiér Petr Fiala na návštěvě sídliště Mojžíř. (26.8.2024)
6
Fotogalerie

Vláda vrací na trh plastová brčka. Lidé nejsou spokojeni se zimou, je třeba nakopnout globální oteplování

Dominik Landsman

Tropická vedra náhle ukončila studená fronta s deštěm a teplotami pod dvacet stupňů Celsia. Ačkoliv si lidé přes léto stěžovali na úmorná vedra, takový teplotní skok se jim nelíbí a obrátili se na vládu, aby s tím něco udělala.

Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.

„Máme tu tisíce stížností na zimu a déšť. Po velmi teplém létu na takové počasí nejsou lidé zvyklí a nelíbí se jim. Chtějí, abychom s tím něco udělali, a dožadují se většího akcentu na globální oteplování, které jak se domnívají, jim přinese snadnější přechod z léta do podzimu a možná dokonce léto prodlouží rovnou až do zimy nebo rovnou do jara,“ vysvětloval ministr životního prostředí Petr Hladík.

„No a jelikož se pomalu, ale jistě blíží volby, není na škodu vyjít občanům vstříc a zařídit jim pořádné globální oteplování. Přiznám se, že nejsem až takový expert na globální oteplování, za jakého mě mnozí mají, ale zapojil jsem selský rozum a vyjednal ve vládě pár změn,“ usmíval se ministr Hladík.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat