Hodina dějepichu ve Varech

Hodina dějepichu ve Varech Zdroj: Zbyněk Pecák

Hodina dějepichu ve Varech
Hodina dějepichu ve Varech
Hodina dějepichu ve Varech
Hodina dějepichu ve Varech
5
Fotogalerie

Osm live podcastů i originální backstage. Reflex jede do Varů s bohatým programem

Začíná 58. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. V přestávkách mezi projekcemi bude i tentokrát bavit program Reflexu. Připravili jsme pro vás osm live shows našich podcastů Prostor X, Poprask a Hodina dějepichu. Do Reflex backstage si můžete zajít pro nové číslo Reflexu zdarma nebo se vyfotit ve fotobudce na titulní stránku. Přečtěte si, co všechno vás ve Varech s Reflexem čeká.

Reflex backstage / Hotel Thermal 1. patro

V Thermalu se můžete těšit na privátní odpočinkovou zónu Reflexu s prémiovým vybavením a programem. Čeká na vás skvělé občerstvení, drinky a pohodová atmosféra. Ať už si budete chtít přečíst časopis, zhlédnout jeden z našich pořadů, popovídat si s redaktory, nebo se refreshnout po náročné noci. To všechno, a mnohem více zažijete u nás. Otevřeno po–pá 11.00–19.00 hod. Rovněž se můžete přijít zvěčnit do „fotobudky“ a stát se tak tváří obálky Reflexu. Sledujte náš profil a buďte to právě vy, kdo vyhraje vstupy do Reflex backstage: instagram.com/reflex_cz.

Live podcasty Reflexu / KVIFF TV PARK

29. 6. od 15.00[1] 

Prostor X / Martin Bartkovský a Šimon Holý

Martin zpovídá Šimona Holého, jenž ve svém posledním snímku Hello, Welcome vzdává hold karlovarskému festivalu a zároveň se zamýšlí nad životními i profesními výzvami, kterým dnes mladé herečky čelí.

30. 6. od 14.00

Poprask / Šimon Holý a Hana Trojánková Biriczová, host: Alena Doláková

Popkulturní podcast Reflexu, ve kterém Šimon Holý a Hana Trojánková Biriczová rozebírají nejen filmy, seriály a reality shows, ale i fenomény doby minulé či současné. Dvojici moderátorů doplní herečka Alena Doláková.

1. 7. od 11.00

Hodina dějepichu / Jan Studnička a Tereza Kujová

Podcast Reflexu o těch nejšťavnatějších kouscích historie. Při svém živém vystoupení na MFF Karlovy Vary se moderátoři zaměří na pikantní a historické zajímavosti ze světa filmu. 

2. 7. od 11.00

Hodina dějepichu / Jan Studnička a Tereza Kujová

Podcast Reflexu o těch nejšťavnatějších kouscích historie. Při svém živém vystoupení na MFF Karlovy Vary se moderátoři zaměří na pikantní a historické zajímavosti ze světa filmu. 

4. 7. od 11.00

Hodina dějepichu / Jan Studnička a Martin Bartkovský

Podcast Reflexu o těch nejšťavnatějších kouscích historie. Při svém živém vystoupení na MFF Karlovy Vary se moderátoři zaměří na pikantní a historické zajímavosti ze světa filmu. Tentokrát bez Terezy. Jana Studničku doplní egyptolog Martin Bartkovský.

5. 7. od 14.00

Poprask / Šimon Holý a Hana Trojánková Biriczová, hosté: Jana Patočková a Martin Bartkovský

Popkulturní podcast Reflexu, ve kterém Šimon Holý a Hana Trojánková Biriczová rozebírají nejen filmy, seriály a reality shows, ale i fenomény doby minulé či současné. Dvojici moderátorů doplní fashion feature editor Vogue Jana Patočková a šéfredaktor Reflexu Martin Bartkovský.

6. 7. od 13.00

Poprask / Šimon Holý a Hana Trojánková Biriczová, host: Jan Cina

Popkulturní podcast Reflexu, ve kterém Šimon Holý a Hana Trojánková Biriczová rozebírají nejen filmy, seriály a reality shows, ale i fenomény doby minulé či současné. Dvojici moderátorů doplní herec Jan Cina.