Video placeholde

Turnaj Hodiny dějepichu – je Tereza správnou ženou? Nebo jí je Honza?

Jednou z našich nejpopulárnějších bonusových epizod Hodiny dějepichu se ukázal být kvízový speciál. Na otázky profesionálně vyladěné na tělo mužskému i ženskému pohlaví (ha ha) tedy znovu odpovídá Honza s Terezou, aby se jednou provždy rozhodlo – je Tereza dobrou ženou? Je Honza dobrým mužem? Nebo je tomu přesně naopak?

Zatímco muži mají ve svých otázkových kategoriích takové bomby jako party a filmy, ženy si musí vystačit s kuchyní a péčí o děti. Rozhodli jsme se proto, že by bylo mimořádně fér, kdyby si po úvodních třech kolech, kdy naši moderátoři dostávali otázky podle svého pohlaví, kategorie prohodili. Přestože v první polovině soutěže byl výherce poměrně zřejmý (Tereza dokázala, že je více ženou než Honza mužem), jakmile se role obrátily, začal Honza dotahovat.

Dramatický souboj o to, jestli nakonec nebude Honza lepší ženou, vám zvedne tep a nadledvinky vám budou pumpovat do krve adrenalin po deckách. Na finální vyvrcholení souboje si nicméně budete muset počkat na konec epizody. Přejeme kulervoucí poslech!

Na celý díl podcastu se podívejte na webi Dějepich.cz >>>