Alena Schillerová se vyfotila s kyselou okurkou

Alena Schillerová se vyfotila s kyselou okurkou Zdroj: Facebook

Jana Bendová: Ať Fiala padne, Alena Schillerová koupila drahé okurky. Motoristé problém s penězi nemají

Tomio Okamura po neúspěšných volbách zapíná turbo, alespoň to tak říká. Část jeho voličů totiž přesedla k Filipu Turkovi, který turbo mazaně zapnul už před volbami. Kolem jeho strany Motoristé sobě se ovšem množí dohady, jak je to s jejím financováním. Nejspíš jen pomluvy nepřejícníků, protože volební partner Šlachta, kdysi nekompromisní protimafiánský policista, Motoristům důvěřuje a jejich šéf Macinka žádný problém nevidí. Tak to bychom měli čistý stůl.

Čistý stůl si zařídila i ODS, když nakonec nevyloučila hulvátníka Pavla Novotného, je prý třeba odpouštět. To paní exministryně financí Schillerová neodpustí ODS a Fialově vládě zhola nic, dokonce ani kyselou okurku. Kysele se zatvářila i šéfkomunistka Konečná poté, co její koalici Stačilo! společně s SPD a Trikolorou poctil ruský propagandista specializující se na Česko a Slovensko v listu Izvestija kremelským polibkem.

Pokračování 2 / 7

Odpouštění výstředníkovi

Pavel Novotný dlouhodobě kritizoval muže v Ivetině okolí.

Pavla Novotného, řeporyjského starostu a provokatéra, který pro hulvátské slovo nejde daleko, ODS nakonec nevyloučila, má se prý odpouštět. Jak jen to říkal Petr Fiala? Je potřeba abychom dokázali v naší společnosti udržet slušnost, rozumnou formu dialogu a politickou kulturu…

Pokračování 3 / 7

Kyselý vtip paní Aleny

Alena Schillerová ve volebním štábu ANO

Alena Schillerová se vyfotila s kyselou okurkou vytaženou ze sklenice za 91 korun. Už jen to je podle ní důvod, aby Fialova vláda padla, což nemyslí jako vtip, ale mluví z ní zkušenost ministryně financí. Nač ta skromnost, je to vtip roku! Její zkušenost ministryně financí se hned pozná.

Pokračování 4 / 7

V teploučku podpalubí?

Adéla Šípová byla za Piráty zvolena do Senátu

Piráti po volebním propadáku provedli první sebezpyt. Senátorka Adéla Šípová příčiny vidí mj. v tom, že jim neprospívá účast ve vládě. Pravda, v podpalubí bývá bezpečněji, johoho.

Pokračování 5 / 7

Čertova odměna

Vladimir Putin: Projev o stavu státu (29. 2. 2024).

Ruský politolog Truchačov označil Okamurovo SPD, Trikolóru a Stačilo! komunistky Konečné za síly, které „lze již považovat za docela loajální k Rusku“. Dotčení se z ruského polibku ošívají. Jenže jak věděly už naše babičky: „Čiň Kremlu dobře a Ruskem se ti odmění.“

Pokračování 6 / 7

Motoristé problém nemají

Eurovolby 2024: Štáb koalice Přísaha a Motoristé sobě. Na snímku Petr Macinka

Strana Motoristé sobě dostala významný dar od firmy Maxima Ponomarenka odsouzeného za podvody a vydírání. Předseda Petr Macinka řekl Deníku Referendum, že toho pána nezná, je mu ukradenej, zkrátka nevidí v tom problém. Když problém nevidíš, nemáš ho. Problém má ten, kdo ho vidí. Jak prosté.

Pokračování 7 / 7

Zavolej si Thora

Petiční stánek by měl koneřně zmizet

Údajný petiční stánek, přesněji nevábné ležení aktivisty Thora, který okupoval prostor před sídlem vlády, se po více než roce podařilo odstranit – budou se rekonstruovat přilehlé opěrné zdi a Thor se musel pakovat. Poučení: Je třeba ve vaší obci něco naléhavě opravit a úřady na to kašlou? Pozvěte si Thora.