Alena Schillerová ve volebním štábu hnutí ANO (9.6.2024)

Alena Schillerová ve volebním štábu hnutí ANO (9.6.2024) Zdroj: Blesk:Jakub Poláček

Vladimír Mertlík: Paci, paci, pacičky, Fico vám dá botičky a nahá Brazilka jako inspirace pro Schillerovou

Viktor Orbán umí vstoupit do záře reflektorů. Přes jasně odmítavý postoj k podpoře Ukrajiny v boji s Ruskem nedávno po dvanácti letech navštívil Kyjev, kde vyzval, aby zvážil okamžité příměří s Ruskem. Záhy se ukázalo, odkud mu jeho větry vanou. Podle zatím nepotvrzených informací se prý Orbán chystá v nejbližších dnech do Moskvy. Zřejmě podat hlášení.

Pokračování 2 / 9

Hnutí ANO, maďarský Fidesz a rakouská FPÖ zakládají novou politickou alianci

V nové frakci europarlamentu Patrioti pro Evropu excelují Fidesz Viktora Orbána, ANO Andreje Babiše, rakouští Svobodní (FPÖ) Herberta Kickla a portugalská Chega (Dost!) André Ventury. Zábavný na tomto spojenectví je fakt, že jak Fidesz, tak FPÖ blokovali svého času vstup Česka do EU, žádali zrušení Benešových dekretů a FPÖ trvala na uzavření Temelína. Její aktuální program nesouhlasí s přistoupením Turecka k EU, odmítá evropskou ústavu a zvýšení příspěvků EU. Prosazuje-li zpřísnění zákona o občanství, omezení masového přistěhovalectví či boj proti podvodům v oblasti azylu, je to vnitřní věcí Rakouska. Vztahy s Visegrádskou skupinou jsou aktuálně stejně reálné jako společná klubovna Rychlých Šípů a Bratrstva kočičí pracky. Zrušení sankcí, které EU uvalila na Rusko a znovunavázání vazeb na Rusko je jiná káva. Ale poté, co Putin chodí na svatby rakouských ministryň, které se později stěhují do Ruska…

Pokračování 3 / 9

André Ventura, lídr portugalské strany CHEGA!

Portugalskou Chegu tyto středoevropské problémy zajímají stejně jako jepici zítřek. Nacionální populismus, kulturní konzervatismus a ekonomický liberalismus, to jsou klíčové teze. Když Portugalsko dokázalo prokličkovat bez úhony za spolupráce jak s Třetí říší, tak se Spojenci, 2. světovou válkou, jsou mu i střety střední Evropy ohledně obav či tulení k Rusku „těsně pod páteří“. Posílení státní moci ve správní sféře, ale současně omezení státních zásahů do ekonomiky – to je cíl Chegy. Nejzábavněji se prezentuje Orbánův Fidesz, který uvádí pod titulkem Ideologie toto: Současná: antikomunismus, euroskepticismus, křesťanská demokracie, národní konzervatismus, sociální konzervatismus, pravicový populismus. A kdyby toho bylo málo, přidává: Historická: liberalismus, liberální konzervatismus. Zbývá už jen včelařství, zahrádkářství, numismatika a dobrovolná masturbace. Program stejně pestrý jako Babicovy dobroty: „Když nemáš to či ono, vraž tam něco úplně jiného a za stálého míchání vylej do hajzlu!“ Tak dobrou chuť!

Pokračování 4 / 9

Při setkání s medvědem odborníci doporučují neutíkat a nezkoušet ho plašit, ale klidně vycouvat

V okresech Žilinského kraje odvolali mimořádnou situaci kvůli výskytu medvědů hnědých. V květnu evidovala Státní ochrana přírody 17 zastřelených problémových medvědů, v červnu už třiatřicet. „Byla mezi nimi i tři letošní mláďata, která byla matkou naučena být v blízkosti lidí, což představuje do budoucna riziko konfliktních situací“, uvedl slovenský Denník. Hm, tak už i medvědi…

Pokračování 5 / 9

Robert Fico se poprvé po atentátu objevil na veřejnosti.

Obec Stará Bystrica pozvala na oslavy svrchovanosti Slovenska duo Paci Pac, které mělo zajistit program pro děti. Členové dua však účast zrušili poté, co se dozvěděli, že akce se koná pod záštitou premiéra Roberta Fica. Starosta obce, člen Smeru, je chce žalovat, jak informovala televize Markíza. Paci, paci, pacičky, Fico vám dá botičky!

Pokračování 6 / 9

Slovenský politik Andrej Danko

Předseda SNS Andrej Danko v pořadu TA3 zdůraznil, že ministerstvo kultury nebude financovat filmy o LGBTI tématech, vraždě novináře Jána Kuciaka, Green Dealu a s tématy jakékoliv kritiky vlády. „Je potřeba určit hranice,“ řekl Danko. „Já se nebudu dívat na to, že my vládneme a sluníčkáři točí filmy,“ dodal předseda.

Pokračování 7 / 9

Kerolay ChavesKerolay Chaves | Twitter

Brazilka Kerolay Chaves ráda vaří, a ještě radši chodí nahá, proto své záliby spojila, a natáčí se u toho. Mívá na sobě jen zástěru a pod ní už nic nebo sexy pyžamko. Jedno kuchařské video jí vydělá i 69 tisíc korun za hodinu a sledující si dokonce mohou říct, co má Kerolay vařit. To je pecka! Kam se hrabe páv! Paní Schillerová, volby se blíží, ale ještě je čas! 

Pokračování 8 / 9

Iustrační foto

Soudy ukončily kauzu Krajské správy a údržby silnic Středočeského kraje, která zadala zakázky na ošetření stromů za víc než milion šéfkuchaři Robertu Chejnovi, ač práci neodevzdal. Krajský soud v Praze ale koncem května případ uzavřel s tím, že trestný čin se nestal: „Nelze dojít k závěru, že sjednané prořezové práce…vůbec nebyly provedeny. I když důkazy odůvodňují podezření, že se žalované skutky staly, neumožňují takový závěr učinit bez důvodných pochybností, které již nelze dalším dokazováním odstranit.“

Kuchtík Chejn před soudem přitom přiznal, že jeho firma práce neprováděla, pouze si najala místního živnostníka, jemuž zaplatila cca 120 až 150 tisíc a zbývající milion si nechala. Kvalitu práce živnostníka Jaroslava Hudce, kontroloval jeho syn Jaroslav Hudec ml., působící jako technik silničářů. Případ byl jednou z větví akce, při níž se detektivové Národní centrály proti organizovanému zločinu pokoušeli proniknout do tendrů za miliardy. Zmapovali však jen podezřelé styky a převody peněz dnes už exředitele silničářů Zdeňka Dvořáka, kamaráda šéfkuchaře Chejna, které spojuje mimo lásky ke střihání stromů i střílení jelenů.

Pokračování 9 / 9

Dokonalé krásky vytvořené umělou inteligencí mají vlastní soutěž: 10 finalistek Miss AI

Příští týden bude vyhlášena historicky první Miss AI, soutěže krásek vytvořených umělou inteligencí. Upozornil na to web verze časopisu Time. Svět zešílel!