Šéfka KSČM Kateřina Konečná ve volebním štábu Stačilo!

Šéfka KSČM Kateřina Konečná ve volebním štábu Stačilo! Zdroj: Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC

Jana Bendová: Konečná zabrušovala do ukrajinských vojáků a esesmanů. Kvičení liberálů podle Turka

Jana Bendová

Kateřině Konečné, šéfce komunistů, co už jsou prý jiní a lepší než staří předlistopadoví komunisté, se pranic nelíbila pražská návštěva ukrajinských veteránů z elitní 3. útočné brigády. Zatímco ona je přirovnává k náckům, podle analytika Michala Lebdušky na Seznam Zprávy je to nesmysl, původní vojáci z Azovu jsou už v menšině a myšlením je jednotka zcela jinde.

Nechceme paní Kateřině radit, ale památná věta Okamurova exposlance Roznera „nechci se do toho zabrušovat, abych se pak z toho nemusel zase vybrušovat“ je dost inspirativní. A možná i pro dalšího europoslance, Filipa Turka, který se obléká konzervativně natruc liberálům. Oba europoslanci byli nedávno na audienci u exprezidenta Zemana a něco pěkného, soudružského, politického tu jistě začíná. Končí naopak olympiáda, kulturní války opustí pařížská sportoviště a přesunou se… Kam? Kamkoli. Úniku před nimi už není.

Pokračování 2 / 7

Kvičení liberálů

Filip Turek v pořadu Epicentrum na Blesk.cz (24.6.2024)

Na audienci k exprezidentu Zemanovi dorazil europoslanec Motoristů a Přísahy Filip Turek v obleku ještě s cedulkou z obchodu. Prý schválně, aby liberálové mohli kvičet. Jsou-li všechny jeho politické analýzy tak pronikavě bystré, sednou si před ním na zadek i v Bruselu.

Pokračování 3 / 7

Olympiáda, svátek sportu

Alžířanka Imán Chalífová vyvolává pozdvižení

Z vášnivých hádek na sociálních sítích mám olympiádu v malíčku. Vím o dekadentním zahájení, o chromozomech boxerů/boxerek, o ohnivém polibku Macrona a ministryně sportu, o skandálním polibku otce judistky, nepřechylování jmen komentátorem, o sportovci odsouzeném pedofilovi… À propos, a kolik máme vlastně medailí?

Pokračování 4 / 7

Zásobička pro Kreml

Vladimir Putin vítá ruské špiony po návratu ze zajetí.

Devět z deseti špiónů radí: Nejezděte do Ruska, Kreml potřebuje zásobu západních vězňů pro další výměny svých agentů a zabijáků.

Pokračování 5 / 7

Hurá na erár!

Protestní pochod odborářů Prahou (27.11.2023)

Po úřednících, učitelích, lékařích, zaměstnancích soudů žádají vyšší platy i hasiči, vězeňští pracovníci, policisté, jejich odbory dokonce chystají protesty těsně před volbami. A jako poslední ohlásí stávku daňoví poplatníci.

Pokračování 6 / 7

Bloncka není esesák

Setkání premiéra Fialy (ODS) s nově zvolenými europoslanci: Kateřina Konečná, šéfka KSČM(12.7.2024)

Šéfkomunistka Kateřina Konečná k návštěvě ukrajinských bojovníků v Praze napsala: „Argumentovat tím, že dnešní AZOV není ten nacistický AZOV z roku 2014, protože se v něm vyměnili lidé, je jako říkat v roce 1945, že SS už není ta stará SS, protože tam Spojenci vystříleli půlku vedení a nastoupili tam teď sympatičtí chlapíci.“ A prosím pěkně, říkat, že dnešní KSČM není ta stará KSČ, protože se v ní vyměnili lidi a nastoupila tam sympatická bloncka, možné je?!

Pokračování 7 / 7

Štědré odměny

Jaroslava Pokorná Jermanová na tiskové konferenci po vyhlášení výsledků evropských voleb (9.6.2024)

Obří odměny úředníků pracujících pro exhejtmanku Jaroslavu Pokornou Jermanovou byly nezákonné, a jak zjistil Seznam Zprávy, Středočeský kraj musel zaplatit pokutu. Jermanovou zase odměnili voliči euromandátem. A tak to u nás chodí. Štědrost, kam se podíváš.