Premiér Petr Fiala (ODS) v pořadu Ptám se, pane premiére (23.7.2024)

Premiér Petr Fiala (ODS) v pořadu Ptám se, pane premiére (23.7.2024) Zdroj: Blesk:Jakub Poláček

Jana Bendová: Tip pro karnevalové vlastence ohledně ruské války a Petr Fiala na třetím místě... Odspodu

Jana Bendová

Velké haló ohledně „sviní“, které použil vládní bojovník s dezinformacemi Otakar Foltýn pro obdivovatele Putinova řeznického režimu, pokračuje. Komunistka Kateřina Konečná se na sítích řečnicky optala, zda i ona je ta svině. Podle reakcí si pořádně naběhla. Měla pro politickou komunikaci raději využít umělou inteligenci namísto vlastního selského rozumu, jímž se občas zaklíná, a inspirovat se u Okamurovců.

Volební koalice SPD, Trikolóry a Rajchlova PRO umělou inteligenci na tvorbu politických poutáků použila a panečku, jak se zadařilo! Skandinávsky blonďatá štíhlá pětičlenná rodinka v jejich podání reprezentuje českou „normálnost“.  Premiér Petr Fiala, kdyby mu člověk mohl radit, by měl v politickém marketingu využít úplně všechny druhy inteligence.

Americká agentura, která pravidelně sestavuje žebříčky oblíbenosti světových lídrů mezi spoluobčany, mu totiž přidělila bronzovou příčku. Jenže odspoda. Internetové dotazování agentury určitě nelze přeceňovat, ale setrvalý pohyb českého premiéra na spodní letové hladině, něco napovídá.

Pokračování 2 / 7

Inteligence u Okamurů

Předvolebnáí kampaň SPD

SPD jede na sociálních sítích burcující kampaň, po černochovi se zakrvaveným nožem nasadili foto skandinávsky blond rodinky se sloganem Není extremismus být normální. V tvorbě bannerů se nespoléhají na vlastní inteligenci, nýbrž na inteligenci umělou. Pochopitelně.

Pokračování 3 / 7

Fiala získal bronz

Ukrajinská vláda v čele s premiérem Denysem Šmyhalem na mezivládním jednání v Praze.

Petr Fiala se v žebříčku oblíbenosti národních lídrů, který pravidelně dělá americká agentura Morning Consult, umístil na třetím místě. Odspodu. Za sebou nechal japonského premiéra a jihokorejského prezidenta. Bude to nejspíš jen nepřípadná náhoda, že japonský kolega oznámil rezignaci.

Pokračování 4 / 7

Talenty všeho druhu

Policejní vůz odváží primátora Chomutova Marka Hrabáče (zvolený za ANO) od budovy okresního soudu. (8. 8. 2024)

Aktuální severočeská korupční kauza propojila případ chomutovského primátora z ANO Hrabáče s karlovarským radním z ODS Bursíkem. V české politice to chodí jako v parodickém českém westernu: Ať padouch, nebo padouch, my jsme jedna rodina! Nebo je to v Limonádovém Joeovi jinak?

Pokračování 5 / 7

Rajchlovi či do hrobu

Demonstrace Jindřicha Rajchla na Václavském náměstí (23.3.2024)

Dohledový úřad nad hospodařením politických stran zjistil řadu nesrovnalostí ve financování Rajchlova PRO, dokonce jednomu ze sponzorů mělo být 117 let! Uznejte, vzít si peníze do hrobu či je dát Rajchlovi vyjde nastejno. 

Pokračování 6 / 7

Tvář války i u nás

Ukrajinští vojáci na cvičení v Charkovském regionu (červenec 2024)

Nejeden karnevalový vlastenec tvrdí, že na Ukrajině vlastně válka není, vždyť tam běží normální život. Tak k tomu doporučujeme Škvoreckého Hořkej svět. Zatímco Rebeka se šourá s kufříkem do koncentráku, kde zabíjejí Židy, proti ní se žene spolužačka Andula, v ruce Kinorevui, asi na rande. „Já do koncentráku. Ona do bijáku.“

Pokračování 7 / 7

Týrání je zrůdnost

Správce chladnokrevně vraždí bezmocná zvířata v kleci.

Policisté prověřují případ týrání a zabíjení koček v oboře Březka, spadající pod Výzkumný ústav lesního hospodářství. Měl se ho dopustit mj. již sesazený šéf obory. Nechcete vědět, co dělal. Napadlo by vás, že je škoda, když to starozákonní „oko za oko“ odvál čas.