Eurovolby 2024 skončily pro SPD neúspěchem, Okamura komentoval zisk jediného mandátu (9.6.2024)

Eurovolby 2024 skončily pro SPD neúspěchem, Okamura komentoval zisk jediného mandátu (9.6.2024) Zdroj: ČTK / Svoboda Jaroslav

Vladimír Mertlík: Okamurovo poslední zvonění, komoušský e-shop a ukrajinská přesila v Praze

Vladimír Mertlík

Pražský magistrát se cítí být podveden Tomiem Okamurou, který prý při sjednávání pronájmu Václavského náměstí podložil žádost tvrzením o natáčení klipu, aniž by úředníkům řekl, co se bude dít opravdu. Opravdu jsou úředníci tak pitomí, nebo mají za tak pitomé nás občany? Autor si pronajímal veřejný prostor nesčíslněkrát, včetně Václavského náměstí i Pražského hradu. Součástí žádosti byl vždy scénář akce, seznam účinkujících i vizuál realizace. Pokud úředníci tentokrát tyto dokumenty nežádali, jsou pitomí nebo, a to je horší varianta, věděli, co hochštapler Okamura chystá, a rádi mu pomohli. Račte si vybrat!

K billboardům SPD instalovaným na Václavském náměstí jen krátký komentář. Je-li pravdou, že vystavená díla vytvořila AI, pak je blbější, než se o ní tvrdí. Výsledek? Matka, která objímá dospělého syna, který dle zranění zřejmě spadl z kola a odřel si ksicht. Alkoholik, stěžující si, že má málo peněz na chlast. Zombie z Thrilleru Michaela Jacksona chce mermomocí korespondenčně volit do zastupitelstva (třeba) Kardašovy Řečice. Varování, že nepřizpůsobivým rodinám záškoláků bez ohledu na barvu pleti budou odebrány podpory. Černoch s dýkou od krve jako varování, že masový vrah nemusí být vždy árijec jako manželé Stodolovi nebo Ivan Roubal. Mladá žena v obavách se ohlížející, zda za ní nejde nepřizpůsobivý bílý heterosexuální šestnáctiletý mladík s nevinnou tváří spartakiádního vraha Jiřího Straky. A protože matku s nezaopatřeným dítětem na noční směny nikdo nezaměstná, víme aspoň, co matka malého espéďátka dělá na „noční směně“.

Informace pro spotřebitele, že oproti ceně (dle ČSÚ) 37 Kč za 1 kg jablek v supermarketu se vyplatí samosběr u pěstitelů za 19 Kč a vůbec se nevyplatí kupovat jablka u zlodějů z SPD, kteří je nabízejí za 40 Kč/kus! Chybí snad jen billboard o zvýšení cen proti mzdám a důchodům ve srovnání roku 1989 a dnes. Většina zboží a služeb za tuto dobu sice zdražila v některých případech víc než 10x, ale na opačné straně se podle ČSÚ od roku 1989 do loňska zvedla průměrná čistá mzda 14x, zatímco důchody 12,5x. Průměrná čistá mzda tak po zdanění a odvodech na důchody dosahovala v roce 1989 výše 2 451 Kč, vloni 34 617 Kč… Průměrný důchod vzrostl z 1 496 Kč v roce 1989 na loňských 19 963 Kč! Na srovnání by mělo stačit absolvování 4. stupně základní školy. V řadách SPD se šíří panika, aby heslo Poslední zvonění nad billboardy nebylo vizuálem budoucnosti téhle povedené party.  

Pokračování 2 / 5

Eurovolby 2024: Kateřina Konečná (KSČM) opět uspěla

Matka všech komoušů Kateřina Konečná, maskovaná zbaběle názvem Stačilo!, se odmítla vyjádřit k e-shopu na jejich oficiálním webu. Matrosjov partaje Ondřej Dostál, nastavující za komouše hrdinně hruď v EU, hnízdě zmijím, dokonce o tomto byznysu „vůbec neví“. Autor ušetří duši čtenáře otřesu při pohledu na nabízený hnus výběrem z nabídky triček: „Tak co, děti moje? Máte se dobře?“ ptá se usměvavý Gustáv Husák za 29 Kč. O dvě pětky levněji lze mít masového vraha Che Guevaru, přidáte-li onu dvacku, máte ho 4x kolorovaného. Podobná koláž s vynálezcem bídy Leninem vás vyjde stejně jako série Mount Lenin a Lenin je in! Jeden by čekal na tričkách nápisy spíš v originále – Пик Ленина a Ленин молодец – ale komouši jsou stranou pokroku. Zklamáním je verze masového vraha Lenina s čírem, ubohá kopie kandidátské verze Karla Schwarzenberga, žalovatelná za autorskou krádež. Celou tuto partu pořídíte i na hrncích za 150 Kč, bohužel určených pouze k pití.

 

Panoptikum si proto dovoluje přinést nápad bez nároků na honorář: Výroba nočníků se zmíněnými soudruhy by byla určitě byznys peckou napříč celým politickým spektrem! Hrnek se zpraseným státním znakem, kde lev má nad hlavou místo koruny rudou hvězdu a na hrudi místo kříže na vrcholech slovenských hor rudé plameny, je zřejmě limitovanou edicí. Zprasený znak platil až od roku 1960, a tak díky nápisu Narozen v Československu se koupě několika generací zájemců netýká. Patří k nim i autor Panoptika, narozený v protektorátu Čechy a Morava, který tak na tu krásu, bohužel, nemá nárok. 

Obchod provozuje společnost Futura, v jejímž vedení jsou přední členové KSČM!

Pokračování 3 / 5

Joachim von Ribbentrop, Wilhelm Keitel, Hermann Göring, Rudolf Hess, Adolf Hitler, v zákrytu Erich Raeder a Walther von Brauchitsch před železničním vozem 2419D (22. 6. 1940)

Nedávno vzbudilo pohoršení video s hajlováním jakéhosi napudrovaného střeva (čti influecerky). Je podivuhodné, že veřejnost a policejní orgány nechává v klidu hrnek se stejně vztyčenou, jen zaťatou pěstí na hrnku s nápisem Stačilo!

Jak by reagovaly trestní a justiční orgány na trička a hrnky s vlastencem Emanuelem Moravcem, Adolfem Hitlerem a titulem Mein Kampf, Reinhardtem Heydrichem s nápisem Věčně živý, K. H. Frankem, kde se nabízí slogan Čechy Čechům, případně s Heinrichem Himmlerem s mučednickou korunou s ostnatého drátu a nápisem Nezapomeneme!

A co takový hrnek či tričko s veselým říčanským nápisem „Dobrý den, dobrý den, Žid vyletěl komínem“ a příslušným obrázkem? Roste-li drzost té rudohnědé pakáže pod maskou chcimírů a flastenců, nedivme se, hnojíme a zaléváme ji naší lhostejností!

Pokračování 4 / 5

Kapitán reprezentace Tomáš Souček střílí gól z penalty

Po hanebném výprasku a hlavně výkonu české fotbalové reprezentace v Gruzii se českým Ronaldům zdařilo s odřenými zády odvrátit v Praze výprask od Ukrajiny. Za bouřlivé podpory ukrajinských diváků čeští borci díky penaltě utrpěli vítězství 3:2, když posledních patnáct minut se mohl na ukrajinské půlce hřiště klidně začít stříhat trávník, aniž by si toho někdo všiml… Češi byli po zápase neúčastí domácích fandů pohoršeni a překvapeni, jak dal najevo Martin Vitík: „Čekali jsme, že budeme hrát trochu venku, ale že tady bude tři čtvrtě stadionu Ukrajinců? Určitě to není nic příjemného. Nějak mi to nedělá radost, je to nepříjemné.“ 

Českým fandům zas hodně dlouho nedělají radost výkony českého týmu, najmě těm, kteří vážili cestu do Gruzie, aby se po zápase zpět na letiště plížili hanbou kanály.

Nejostřeji se z hráčů vyjádřil Václav Černý: „Nebylo to poslední dobou dobré, ale tohle prostě už nikdy v životě nemůžeme dopustit, abychom na pražském stadionu byli skoro hosté. Je mi úplně jedno, jak se na mě někdo bude dívat, ale bylo to strašidelné. Nemůžeme dopustit, aby se lístky prodaly soupeři. To radši budu hrát na prázdném stadionu než doma pro Ukrajince! Tohle by se jinde nestalo!“

Ale stalo, Vašíku, stalo! Všude, kde si reprezentace přivodí hanbu přístupem hráčů k zápasu. Na české kluby se chodí, byť někdy prohrají, kvůli výkonům. Jen aby to ale nebylo tím, že v základech velké trojky hrají většinově cizinci. Takže méně pyskovat a víc hrát, Václave. Hrát za Česko není lakýrka celebrit na červeném koberci filmového festivalu, ale hřiště, kde se bojuje. Sportu zdar a fotbalu zvlášť!

Pokračování 5 / 5

 

Jihočeští policisté nedávno vyšetřovali požár bazénu v Českém Krumlově, který totálně zlikvidoval plavecký stadion a který vznikl po pokusu zaměstnance zlikvidovat vosí hnízdo pomocí ohně. Původně odhadnutá škoda 20 milionů se po zjištění, že je bazén nutné postavit od základů znova, zvýšila na 450 milionů a výstavba bude trvat minimálně tři roky. Starosta Alexandr Nogrády (ANO), který si kladl ve volbách za cíl změnit názor místních, že Český Krumlov je nejhorší město pro život, ale zdůraznil, že při požáru nedošlo ke zranění či zabití žádného živočicha. Vyjádření místních vos k úrovni života v Českém Krumlově se Panoptiku nepodařilo získat.