Oslava 80. narozenin Miloše Zemana.

Oslava 80. narozenin Miloše Zemana. Zdroj: Blesk:Martin Hykl/CZECH NEWS CENTER CNC / Martin Hykl

Vladimír Mertlík: Komoušské kšefty a hajlující Turek aneb Komu patří titul Ubožák roku?

Vladimír Mertlík

Miloš Zeman znovu obhájil titul Ubožák roku, který drží nepřetržitě od roku 2003, kdy během prezidentské volby zbaběle utekl záchodovým okénkem poblíž Španělského sálu Pražského hradu poté, co zjistil, že nebude zvolen. Úspěšnou kariéru podporoval dalším nenávistným i trapným chováním a urážením všech, na které si vzpomněl a měl je za chytřejší. Poprvé přinesl Zemanovi útok na Ferdinanda Peroutku titul Ubožák roku v roce 2020 za lež, že zesnulý novinář byl autorem článku „Hitler je gentleman“. Když se po roce a půl ukázalo Zemanovo tvrzení podle soudu jako lživé, bylo povinno se za jeho hnusné kydy omluvit Ministerstvo financí, které navíc veškeré náklady muselo uhradit z peněz daňových poplatníků (!).

„Pro odvolací soud je jednoznačné, že jde o výrok, který je objektivně způsobilý neoprávněně zasáhnout do osobnostních práv Ferdinanda Peroutky. Je-li takový výrok někomu připisován, není to spravedlivé, není to férové, je to dehonestující a Česká republika se musí za svého prezidenta omluvit,“(sic!) konstatoval tehdy předseda odvolacího senátu. Ani to však nestačilo! V minulých dnech Miloš Zeman titul Ubožák roku za nové hanobení Peroutky obhájil, když zašel ještě dál než dosud. V rozhovoru pro Aktuálně.cz Peroutku obvinil, že obdivoval nacismus a v koncentračním táboře netrpěl!

„Byl výborný novinář, ale jeden čas obdivoval nacismus a představoval, byť dočasné podlehnutí této totalitní ideologii. Nevím, za co bych se měl stydět,“ uvedl Zeman a zlehčil i Peroutkovo věznění v koncentrácích Dachau a Buchenwald dehonestující lží:

„Peroutka netrpěl příliš, protože jako čestný vězeň měl například možnost používat civilní oděv. Kromě toho ho v roce 1943 pozval K. H. Frank a nabídl mu opět vedení Přítomnosti!“

Připomeňme známá fakta, podle nichž byl Ferdinand Peroutka nacisty zatčen několikrát pro podezření ze zapojení do odboje. V roce 1943 mu ve věznici na Pankráci bylo nabídnuto propuštění a návrat k novinářské profesi za předpokladu, že bude loajální k protektorátní politice a statusu quo, což Peroutka rozhodně odmítl.

V zájmu korektní rovnováhy připojujeme ve stejné dikci osobnostní profil Miloše Zemana: „Je výborným diskutérem bez skrupulí používajícím jako argument lež, navíc jeden čas veřejně obdivoval komunismus a i po vyloučení ze strany pro osobní nesnesitelnost představoval trvalé podlehnutí této totalitní ideologii. Nevíme, za co by se mělo stydět. Zeman nikdy netrpěl, protože jako prominentní kryptokomunista a kolaborant měl veškeré profity z toho plynoucí i s možností používat civilní oděv místo uniformy Lidových milicí. Kdykoliv ho někdo pozval a nabídl mu chlast, neváhal a nabídku přijal bez ohledu na následky!“

Pokračování 2 / 3

Volby 2024: Kateřina Konečná ve štábu KSČM (21.9.2024)

Není to tak dávno, kdy Panoptikum komentovalo se stejným odporem jako všichni slušní lidé bez ohledu na profesi a politickou příslušnost komoušský e-shop Futura. Straně libá společnost sídlí na stejné adrese jako velení komoušů, které sedí i v představenstvu a dozorčí radě.

Důvod odporu slušných lidí byl a zůstává zřejmý – kšeftování s tvářemi masových vrahů a zločinců a symboly totalitních režimů. Komisařku ÚVK (Ústředního výboru komoušů) Kateřinu Konečnou, přezdívanou Divoká Káča, jejich odpor natolik rozběsnil, že se zmohla jen na osobní urážky těch, kteří dali odpor najevo. To nechme stranou, ale tvrdit, že tyto věci (roz. hrnky a trička s masovými vrahy) „jsou mimochodem běžně prodávané na západních tržnicích“ (cit.), by nenapadlo ani Felixe Holzmanna ve snaze strhnout smíchy bránice diváků.

Odpor proti kšeftu komoušů s vrahy desítek milionů obětí označila za trapný pokus „zastavit rostoucí oblibu koalice Stačilo!“(cit.). Kateřina Konečná má pravdu, když tvrdí: „Nemáme v zádech Dozimetr, zapomenuté miliony v pochybných kampeličkách ani nám naše kandidáty na hejtmany neodvádí policie v želízkách.“ Není divu!

Pro komouše jsou prachy z Dozimetru jen cosi jako drobné na spropitné. Cesty k bohatství jim ukázal Miloslav Al Capone Ransdorf, byť se mu jeho opakované pokusy vyloupit podvody bruselské banky nezdařily. Proč ale ukládat milion do české kampeličky, když ho je možné, jak ukázal komouš Jiří Dolejš, zkasírovat cash přímo v Poslanecké sněmovně za podporu změny zákona o hazardu a pak jej uložit v seriózní ruské bance. Chování komoušů přivádí k názoru, že jak pro Konečnou, tak pro všechny současné komouše platí tvrzení Karla Schwarzenberga, který řekl: „Komunisté jsou jako vajgly v hajzlu, které pořád splachujete, ale vždycky znovu vyplavou.“

„A ani se to nedá kouřit,“ mohli bychom dodat.

Pokračování 3 / 3

Setkání premiéra Fialy (ODS) s nově zvolenými europoslanci: Filip Turek, lídr Přísahy a Motoristů (12.7.2024)

Parlament EU přijal v minulých dnech drtivou většinou (425 pro, 131 proti, 63 se zdrželo) rezoluci vyzývající státy EU ke zrušení omezení palby ukrajinské armády západními zbraněmi na ruské území. Většina českých europoslanců byla podle médií pro návrh, z hnutí ANO jej nepodpořil nikdo a většina jeho zástupců se hlasování ani neúčastnila. Ze sedmi europoslanců hnutí ANO se hlasování účastnili pouze Jaroslava Pokorná Jermanová a Jana Nagyová, které se zdržely. Klára Dostálová, Martin Hlaváček, Ondřej Kovařík, Ondřej Knotek a Jaroslav Bžoch, ukryti v poslaneckém klubu komoušů, se za zpěvu sovětské hymny „Sojuz něrušimyj…“ hlasování neúčastnili. Družební pohodu narušil hostující Motorista Filip Turek (Přísaha), který se ale v jeden okamžik zapomněl a během zpěvu sovětské hymny hajloval, místo aby projevil názor a postoj ztopořenou pěstí.